Öyle canım, bundan sonrası da hızlı geçer inşHosbulduk bebeğimmmmmzaman ne kadar hızlı akıyor ne ara 17 haftalık oldu maşallah tebarekellah
Hosgeldin balam amin insallahhhhKızlar hepinize merhabalar , aramıza yeni katildim Rabbim benim gibi burada bebis isteyen herkese hayirlisiyla ve sağlıkla nasip etsin inşallahdolu doluuu aminnnnn
Belirtilerinin neler biraz bahseder misiniz bende de var birçok belirti ama çoğu psikoljkte olabilir umarım bu klüp bana ve herkese uğurlu gelir de Allahın izniyle hayirlisiyla alırız bebislerimizi kucagimizaaminnnnnnn...
Haklı ama kendini savunmayı bilmiyor müjganMujgancim yine agliyor ya kiz hakli ama kimse takmiyor onu
Alivefa ne kuzum? Sagol cicegim sanada iyi seyirler benide dagıtıyor saniye ama aglamak icimi rahatlatıyorAfiyet oksun Tabiki mucize doktor gidip bnde görüncem ali vefaya teşhis koysun banada çukurova saniye bünyemi alt üst ediyor
ben ben ben benBenim gibi regkine 1gün kaldığı halde kendini hamis hissedenlere var miiii?
Son iki gün balamNanaaa bata kaç gün var kız?
Anladım ciegim evet cokzor oluyordur birlikte yasamak ozaman ayırın evi tabi imkanınız olacaksa sorun yokYok kuzum evi tedavi için satmıyoruz, evimiz bize uzak ve çok kiracı değişti. Uğraşmak zor eşim orada oturmak istemiyorum diyor. Satıp gelince istediğim yerden alıp içinde oturucam diyor. Biz kayınvalideyle oturuyoruz ve artık sığmıyoruz hemde özel yaşantı çok zor oluyor. Sular kesildi 24 saat haberlere çıktı hastayım su kesildi yana döne su arıyorum. Çişe çıktım tutamadım artık son saatler depoladığımız su bitti evde kayınpeder de var. Zor yani ya üstüme geçiyor bazen hastalığım sürekli diken üstünde birde küçücük çocukla daha zor 2. Ye zaten bu evde olmak istemiyorum. Emzirme döneminde çok daha büyük sorun oluyor çünkü. Eğer masraflarda pahalı olursa olmazsa o zamana kadar da zaten bir iki bin lira ev parasından ayırırım tazminatta alacak zaten.
Hem o hemde kackere orgazm? tarzı bir baslık vardı sanırımBi tane okudum ama o mu p.rn. meselesi mi
Hosbuldum canım teşekürler ederim cvp verdiğin için:) benimde yarin bat ay inşallah hicbirimizinde gelmez hem gobislerde bebisle doludur inşallahHosgeldin balam amin insallahhhh
Haklı ama kendini savunmayı bilmiyor müjgan
Alivefa ne kuzum? Sagol cicegim sanada iyi seyirler benide dagıtıyor saniye ama aglamak icimi rahatlatıyor
ben ben ben ben
Son iki gün balam
Hcgmi bu ilk günü nasıldı
Ay hele dur ona da bakiimAnladım ciegim evet cokzor oluyordur birlikte yasamak ozaman ayırın evi tabi imkanınız olacaksa sorun yokben bir an tedavi icin satacagını algıladımda ondan satmayın dediydim
Hem o hemde kackere orgazm? tarzı bir baslık vardı sanırım
İnsallah ekürim vakit gecmiyor yavvvHosbuldum canım teşekürler ederim cvp verdiğin için:) benimde yarin bat ay inşallah hicbirimizinde gelmez hem gobislerde bebisle doludur inşallah
Tamam sen bak ben bakmadım ama pesin pesin söyleyeyim kuzumAy hele dur ona da bakiim
Yazik ona kiz bilmeden once hersey cok guzeldi. Yilmazin malligiAy oda yılmaza çektirdi soğuttu kendinden
Ne kalmış ki bence uzatmalari oyniycazMaç 90 dk sen 60. Dk dasın bekle
2 gun sonra insalllaahhhhhhhh nana benim de 2 gun sonraHosgeldin balam amin insallahhhh
Haklı ama kendini savunmayı bilmiyor müjgan
Alivefa ne kuzum? Sagol cicegim sanada iyi seyirler benide dagıtıyor saniye ama aglamak icimi rahatlatıyor
ben ben ben ben
Son iki gün balam
Insalllahh innnnsallllaaahhhHosbuldum canım teşekürler ederim cvp verdiğin için:) benimde yarin bat ay inşallah hicbirimizinde gelmez hem gobislerde bebisle doludur inşallah
Ayy ağzından bal damlıyor aminnnnnnnn inşaallah havalara ucalim sevinctennnnnYazik ona kiz bilmeden once hersey cok guzeldi. Yilmazin malligi
Ne kalmış ki bence uzatmalari oyniycaz
2 gun sonra insalllaahhhhhhhh nana benim de 2 gun sonraALLLAAHHIIMMMMM NOLUR BIZLER HAMILE OLALIM BU AY TADALIM ICIMIZDEKI CANIN NE KADAAR TATLI OLDUGUNU BIZ DE TADALIM
Benim ateşim cikiyor galiba cunku sadece basima dokununca sicak oldugunu hissediyorum. ( normalde olmaz) .Sizde de terleme oluyor mu kızlar ya(( hani ateş 36 ve üzeri cikinca HCG hormonu yukeliyormus ya bnde ateş ölçerek yok sizde varsa ateslerinizin takibini yapın Cunku çok fazla duydum ateş sürekli yüksekse hamile olma ihtimalini %99mus
Bebekler gobislerimizi doldurcak insalllaahhhh sonra offf ppuuufff yapcazAyy ağzından bal damlıyor aminnnnnnnn inşaallah havalara ucalim sevinctennnnn
Biliyorum kuzum bu ay kafa kafaya gidiyoruz seninle yoksa bu bir isaretmiYazik ona kiz bilmeden once hersey cok guzeldi. Yilmazin malligi
Ne kalmış ki bence uzatmalari oyniycaz
2 gun sonra insalllaahhhhhhhh nana benim de 2 gun sonraALLLAAHHIIMMMMM NOLUR BIZLER HAMILE OLALIM BU AY TADALIM ICIMIZDEKI CANIN NE KADAAR TATLI OLDUGUNU BIZ DE TADALIM
İlk günü kopkoyu kırmızıydı çiçeğimHcgmi bu ilk günü nasıldı
Ben ates takibi yapmıyorum yapsam heray gebe sanarım kendimiSizde de terleme oluyor mu kızlar ya(( hani ateş 36 ve üzeri cikinca HCG hormonu yukeliyormus ya bnde ateş ölçerek yok sizde varsa ateslerinizin takibini yapın Cunku çok fazla duydum ateş sürekli yüksekse hamile olma ihtimalini %99mus
Lhmıydı?İlk günü kopkoyu kırmızıydı çiçeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?