Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Eklentiler

• 764ADB1A-981F-45A1-9387-C64EAC688170.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 22
  • FD60DA38-BC3B-46ED-8B21-F734973BFB56.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 22
Hosgeldin balam amin insallahhhh
Mujgancim yine agliyor ya kiz hakli ama kimse takmiyor onu
Haklı ama kendini savunmayı bilmiyor müjgan
Afiyet oksun Tabiki mucize doktor gidip bnde görüncem ali vefaya teşhis koysun banada çukurova saniye bünyemi alt üst ediyor
Alivefa ne kuzum? Sagol cicegim sanada iyi seyirler benide dagıtıyor saniye ama aglamak icimi rahatlatıyor
Benim gibi regkine 1gün kaldığı halde kendini hamis hissedenlere var miiii?
ben ben ben ben
Nanaaa bata kaç gün var kız?
Son iki gün balam

Anladım ciegim evet cokzor oluyordur birlikte yasamak ozaman ayırın evi tabi imkanınız olacaksa sorun yok ben bir an tedavi icin satacagını algıladımda ondan satmayın dediydim
Bi tane okudum ama o mu p.rn. meselesi mi
Hem o hemde kackere orgazm? tarzı bir baslık vardı sanırım

Alivefa ne kuzum? Sagol cicegim sanada iyi seyirler benide dagıtıyor saniye ama aglamak icimi rahatlatıyor

ben ben ben ben

Son iki gün balam
Hosbuldum canım teşekürler ederim cvp verdiğin için:) benimde yarin bat ay inşallah hicbirimizinde gelmez hem gobislerde bebisle doludur inşallah

Ay hele dur ona da bakiim

Ay oda yılmaza çektirdi soğuttu kendinden
Yazik ona kiz bilmeden once hersey cok guzeldi. Yilmazin malligi
Maç 90 dk sen 60. Dk dasın bekle
Ne kalmış ki bence uzatmalari oyniycaz

ben ben ben ben

Son iki gün balam
2 gun sonra insalllaahhhhhhhh nana benim de 2 gun sonra ALLLAAHHIIMMMMM NOLUR BIZLER HAMILE OLALIM BU AY TADALIM ICIMIZDEKI CANIN NE KADAAR TATLI OLDUGUNU BIZ DE TADALIM

Ayy ağzından bal damlıyor aminnnnnnnn inşaallah havalara ucalim sevinctennnnn

Benim ateşim cikiyor galiba cunku sadece basima dokununca sicak oldugunu hissediyorum. ( normalde olmaz) .

Biliyorum kuzum bu ay kafa kafaya gidiyoruz seninle yoksa bu bir isaretmi amin buarada insallah balammmmm insallahhhh cicegiiiimmmmmm

Ben ates takibi yapmıyorum yapsam heray gebe sanarım kendimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…