- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Denk geldi bizim gunler insallah ayni anda da hamile kalirizBiliyorum kuzum bu ay kafa kafaya gidiyoruz seninle yoksa bu bir isaretmiamin buarada insallah balammmmm insallahhhh cicegiiiimmmmmm
Ignenin kacinci günündesin balli çoregimİlk günü kopkoyu kırmızıydı çiçeğim
Allah iyiliğini versin yaNana öyle bi yazmıştı ki dönmez sandım ondan çağrı yaptım bendegörünce şaşırdım
Kiz o konu taa 7 ay oncesininmisTamam sen bak ben bakmadım ama pesin pesin söyleyeyim kuzum
İnşâllah cnm sağlıklı en güzel şekilde sorunsuz geçsin amin amin kuzumÖyle canım, bundan sonrası da hızlı geçer inş ☺ Darısı sizin başınıza
Senin bat ne zmndi. Ben de ogrenmeden once bi kac gun boyunca aralikli olrak bedenimi ates basiodu sirtim terliodu resmen. Ama hastaymissin gibi ates cikiodu. Senn de ole miSizde de terleme oluyor mu kızlar ya(( hani ateş 36 ve üzeri cikinca HCG hormonu yukeliyormus ya bnde ateş ölçerek yok sizde varsa ateslerinizin takibini yapın Cunku çok fazla duydum ateş sürekli yüksekse hamile olma ihtimalini %99mus
Mucize doktorun adı hiç izlemedin sanırım doktor otizmli ilk görüşte bi bakmaya neyin var söylğyor banada bebem niye olmuyor söylesinHosgeldin balam amin insallahhhh
Haklı ama kendini savunmayı bilmiyor müjgan
Alivefa ne kuzum? Sagol cicegim sanada iyi seyirler benide dagıtıyor saniye ama aglamak icimi rahatlatıyor
ben ben ben ben
Son iki gün balam
Hayır hcg testi bu kuzum çatlatma iğnesi yapmıştım ya hani silik çizgi var kırmızılaşmadı az önce yaptımLhmıydı?
daha cok erken olgunlasıyordur icerde suan insallah bebegin
7. Günü kuzumIgnenin kacinci günündesin balli çoregim
Sonunu izlemedim nolduuuuOh beeee ben rahatladim vallahiimal behice iice ortaligi karistrdi. Mujo da rahtlasin artk.
Insallah gerçeğini görürüz. Ignenin etkisi dahaBugün
7. Günü kuzum
Ya ben bu ay belirti aramıycam dedim aramadım da iki gün önce gece midem bulanınca bugün bütün gün de sağ bacağım ile sağ ayağım uyuşuyo karıncalanıyor acaba bişey mi var dedim test yaptım silik çıktı hoş ama iğnenin etkisinden silik çıktı kanda bile belli olmaz ikisi de kıpkırmızı olsaydı ümitlenecektimInsallah gerçeğini görürüz. Ignenin etkisi daha
İnşallah canım yaaa valla duamdasınız inşallah hamiş olun hepinizYazik ona kiz bilmeden once hersey cok guzeldi. Yilmazin malligi
Ne kalmış ki bence uzatmalari oyniycaz
2 gun sonra insalllaahhhhhhhh nana benim de 2 gun sonraALLLAAHHIIMMMMM NOLUR BIZLER HAMILE OLALIM BU AY TADALIM ICIMIZDEKI CANIN NE KADAAR TATLI OLDUGUNU BIZ DE TADALIM
Aynen yaaa sormaOh beeee ben rahatladim vallahiimal behice iice ortaligi karistrdi. Mujo da rahtlasin artk.
Ignenin etkisi bunlar hep hcg hormonu catlatma ignesinde var etkisi gecince insaaaaallllaaahhhhhhhh hamileyim dersin bizeYa ben bu ay belirti aramıycam dedim aramadım da iki gün önce gece midem bulanınca bugün bütün gün de sağ bacağım ile sağ ayağım uyuşuyo karıncalanıyor acaba bişey mi var dedim test yaptım silik çıktı hoş ama iğnenin etkisinden silik çıktı kanda bile belli olmaz ikisi de kıpkırmızı olsaydı ümitlenecektim
Yilmazla babasi konusurken mujo duydu. Ama eksik duyduSonunu izlemedim nolduuuu
Ben de Ali Vefacıyım ya çok masum çocuk gibiMucize doktorun adı hiç izlemedin sanırım doktor otizmli ilk görüşte bi bakmaya neyin var söylğyor banada bebem niye olmuyor söylesin
Halasına uyuz oluyorum şeytanYilmazla babasi konusurken mujo duydu. Ama eksik duydutabi yine kiskanclik krizi tuttu . Zuleyha icin para verion diye carladi. Sonra dayanamayip solediler ger seyi. Tabi o sirada da behice yine 4 kulak oturup agldilr iste. Ac izle leee
Her olayda behice var kurt gibiiiHalasına uyuz oluyorum şeytanben de mujo yaydi o dedikoduyu diye dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?