Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin bat ne zmndi. Ben de ogrenmeden once bi kac gun boyunca aralikli olrak bedenimi ates basiodu sirtim terliodu resmen. Ama hastaymissin gibi ates cikiodu. Senn de ole mi

Hosgeldin balam amin insallahhhh

Haklı ama kendini savunmayı bilmiyor müjgan

Alivefa ne kuzum? Sagol cicegim sanada iyi seyirler benide dagıtıyor saniye ama aglamak icimi rahatlatıyor

ben ben ben ben

Son iki gün balam
Mucize doktorun adı hiç izlemedin sanırım doktor otizmli ilk görüşte bi bakmaya neyin var söylğyor banada bebem niye olmuyor söylesin

Insallah gerçeğini görürüz. Ignenin etkisi daha
Ya ben bu ay belirti aramıycam dedim aramadım da iki gün önce gece midem bulanınca bugün bütün gün de sağ bacağım ile sağ ayağım uyuşuyo karıncalanıyor acaba bişey mi var dedim test yaptım silik çıktı hoş ama iğnenin etkisinden silik çıktı kanda bile belli olmaz ikisi de kıpkırmızı olsaydı ümitlenecektim

İnşallah canım yaaa valla duamdasınız inşallah hamiş olun hepiniz

Ignenin etkisi bunlar hep hcg hormonu catlatma ignesinde var etkisi gecince insaaaaallllaaahhhhhhhh hamileyim dersin bize

Sonunu izlemedim nolduuuu
Yilmazla babasi konusurken mujo duydu. Ama eksik duydu tabi yine kiskanclik krizi tuttu . Zuleyha icin para verion diye carladi. Sonra dayanamayip solediler ger seyi. Tabi o sirada da behice yine 4 kulak oturup agldilr iste. Ac izle leee

Yilmazla babasi konusurken mujo duydu. Ama eksik duydu tabi yine kiskanclik krizi tuttu . Zuleyha icin para verion diye carladi. Sonra dayanamayip solediler ger seyi. Tabi o sirada da behice yine 4 kulak oturup agldilr iste. Ac izle leee
Halasına uyuz oluyorum şeytan ben de mujo yaydi o dedikoduyu diye dusunuyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…