Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
E kiz daha cok varmis niye test yapip duruosun o zmn. Artmasini beklme bence

Valla yaa. Ben olsaydim simdiye yapistrmistm bi tane gerci yilmaz da cok salaklik yapio hep bi yakinlasma zulyhylaa. Madem bosanmion bari yakinlasma da yanii
Ayni bahçede ne cesaret ama zuleyha ile surekli micmic filmin sonu mujgan demir ile zuleyha yilmaz ile evlenir mutlu son

Ya bizim nisan annleri grubunda birisinin oglu karnina kafasiyla tekme atmis. Sancilri olunca hastnye gitti. Durmdi sancilri cikti hep. Sezeryana alincakmis hemen 35 haftalik henuz
O kadar çok etki eder mi yaa inşallah sağ salim doğar, niye sezeryan oluyor acaba bende 35+1 de doğum yaptim normal. Bebekle alakalı bi sorun mu var acaba?? Normalde doğumu durmak için uygulanan şeyler var yada ciğerleri için geliştirici iğne yapıp yinede bekliyorlar ama hayırlısı diyelim, bir sorun olmadan sağlıkla kucağına alır inşallah

E kiz daha cok varmis niye test yapip duruosun o zmn. Artmasini beklme bence

Valla yaa. Ben olsaydim simdiye yapistrmistm bi tane gerci yilmaz da cok salaklik yapio hep bi yakinlasma zulyhylaa. Madem bosanmion bari yakinlasma da yanii
Ben hamilelik varsa çizgi gitmez daha da kırmızılaşır diye düşündüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…