Toolete nasil gidisenEelleee xoşhbetaya kadae yorma kendini dedi
Allah razı olsun çiçeğim inşallah hayırlı haberi bu ay hepimiz veririzPeceteye yapisirkavanoz ver insaaaalllahhh gercekten yurekten istiyorum
Yok 28 inde kuzumSenin bat ayin 1nde deil mi
Aynen tam barıstılar mahvetti herşeyi yılmaz tekmeyi bassın suna artık sinir oldumAnam bu mujo iice kafayi yedii napmis oleee
Cam balkona bakiyoe ordan delik actirdim direk gidere gidiyor prdan da artik komşulara damliyordurToolete nasil gidisenboru mu taktin
Yilmaz zavallimmm cocuk yapmislar bi de hemenAynen tam barıstılar mahvetti herşeyi yılmaz tekmeyi bassın suna artık sinir oldum
Aynen sormaaa çocuga yazıkkYilmaz zavallimmm cocuk yapmislar bi de hemen
Korunmak diye bisey var miydi o zman ya acabaAynen sormaaa çocuga yazıkk
E kiz daha cok varmis niye test yapip duruosun o zmn. Artmasini beklme benceYok 28 inde kuzum
Valla yaa. Ben olsaydim simdiye yapistrmistm bi taneAynen tam barıstılar mahvetti herşeyi yılmaz tekmeyi bassın suna artık sinir oldum
Ayni bahçede ne cesaret ama zuleyha ile surekli micmicE kiz daha cok varmis niye test yapip duruosun o zmn. Artmasini beklme bence
Valla yaa. Ben olsaydim simdiye yapistrmistm bi tanegerci yilmaz da cok salaklik yapio hep bi yakinlasma zulyhylaa. Madem bosanmion bari yakinlasma da yanii
Klasik turk dizisi.Ayni bahçede ne cesaret ama zuleyha ile surekli micmicfilmin sonu mujgan demir ile zuleyha yilmaz ile evlenir mutlu son
O kadar çok etki eder mi yaaYa bizim nisan annleri grubunda birisinin oglu karnina kafasiyla tekme atmis. Sancilri olunca hastnye gitti. Durmdi sancilri cikti hep. Sezeryana alincakmis hemen35 haftalik henuz
Ben hamilelik varsa çizgi gitmez daha da kırmızılaşır diye düşündümE kiz daha cok varmis niye test yapip duruosun o zmn. Artmasini beklme bence
Valla yaa. Ben olsaydim simdiye yapistrmistm bi tanegerci yilmaz da cok salaklik yapio hep bi yakinlasma zulyhylaa. Madem bosanmion bari yakinlasma da yanii
Evet kuzu çok sevecen çokta zeki keşke gerçek olsaBen de Ali Vefacıyım ya çok masum çocuk gibi ☺ Yanlız bu ameliyatlar beni benden aldı, bu nedir yaa
Ay bilmiyorumki vardır bence yaaaKorunmak diye bisey var miydi o zman ya acaba
Seviyo napsınE kiz daha cok varmis niye test yapip duruosun o zmn. Artmasini beklme bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?