- 29 Ağustos 2019
- 655
- 1.359
- 63
- 32
Hmm anladım ya ilk defa takip etmeye çalışıyorum hiç görmedim 2 çizgi inde koyulaştığınıdaBelli olmaz geçte olabilir erkende canım sabırla bekle benim adete 1 hafta kala olmustu belli olmuyor yani canım
Mujo kendi kuyusunu kendi kazdı farkındamısın biraz zort rahatlarOh beeee ben rahatladim vallahiimal behice iice ortaligi karistrdi. Mujo da rahtlasin artk.
Ahahahha benim lafımı bana sattıAnladım balam catlamıs demekki yumurtaların suanda hcgde gözükmesi imkansız zaten dogru sonuc vermezdiki kıpkırmızı olsaydıda
Lorikoya söylüyorsun ama mac 90dk sen daha dk 28desin be bebegimneydi sampiyon sakin ol
Söz veriyorum ayın 27-28 ine kadar test yapmıcamInsllh yaa. Saglam atmis ama tekmeyi. Ondan olmus. Baska hastnye gidiolr simdi yenidgan unitesi yok diye. Bklm orda ne dicekler
Allh seni napmyaa. Bosuna demiolr catlatma ignesi yapilnca test yapmyin diye. Bat gunune kadr yapma akilli dur
Cok tatli olmus kiz. Gule gule giysin eline saglk
Cok tatlı olmus balam güle oynaya eskitsin insallahBen geldiiiiiiimmm kızlar napyorsunuz bitirecem diye popom yere diş geçirse de ben kazandım bitti minnoşyenice yatağıma yattım şükür sizler napyorsunuz
Göstermiyorsa görülmemesi normal canım @Fasulye annesi de 17. Haftada görmüstü cinsiyetiKızlar nasılsınız bayadır giremedim benim.bebek cinsiyet hala bilmiyorum komşumuz benden sonra hamile.kaldi o doktoru demiş kız falan acaba benim doktor mu iyi değil diyorum 15. Haftayiz
Ben kullanmadım bundan ama cok silik gösteriyor sanki kırmızı cizgileride bebegim anlayamadım oyüzden
Tamam not aldım hatırlatacam bu sözünüdeeeeAhahahha benim lafımı bana sattıben hcg de kıpkırmızı çıksaydı bu akşam hamileliğimi ilan edicektim ama silikleştiği için ilan etmiyorum ayın 27-28 ine kadar da test yapmıyorum
Yok kuzum valla yapmıcam zaten varsa bir hafta sonra çıkacak bir hafta daha kitap okur gezerimTamam not aldım hatırlatacam bu sözünüdeeee
Senin batını niye ayın 1ine yazmısımki benYok kuzum valla yapmıcam zaten varsa bir hafta sonra çıkacak bir hafta daha kitap okur gezerim
Dayanıcam valla hatta hiç kafama takmıcam bile beynime bilinçaltıma söz geçiricemSenin batını niye ayın 1ine yazmısımki ben
ve dayanabilecegini sanmıyorum
Ben yarın son kalan lh testimi kullanacam bata1gün kala bir denemek istiyorum
Senin lh ne zaman silik gözükmüstü bebegim battan öncemiydi @bi prenses annesiSenin batını niye ayın 1ine yazmısımki ben
ve dayanabilecegini sanmıyorum
Ben yarın son kalan lh testimi kullanacam bata1gün kala bir denemek istiyorum
Yumurtlama takibi yaptırmıstın degilmi bebegim yinede 28i cok gec degilmi?Dayanıcam valla hatta hiç kafama takmıcam bile beynime bilinçaltıma söz geçiricembenim bat normalde 1 mart tı ama iğneden dolayı 14. Gün geliyomuş ya regli ondan 28 şubat dedim
Gel yamacıma bırak o sayfalarda huzur yooookkkkkCnm sıkldı PUUUUFFF
Insan yazamayinca ne qaa dert oluomus icine yaaaGel yamacıma bırak o sayfalarda huzur yooookkkkk
Evet küfür hakaret haric her düsüncede özgür olabilseydik keskeInsan yazamayinca ne qaa dert oluomus icine yaaane vardi yani rahat rahat yorum yapsak da stres atsak ya huuu
Yok kuzum ben zaten ocağın son günü adet oldum zaten 28 günde bir döngüm ben o an 1 mart diye yazdırdım çünkü 31 güne de sarkabiliyo ama iğneden dolayı 28 şubatta hamilelik olmazsa regliyi bekliycemYumurtlama takibi yaptırmıstın degilmi bebegim yinede 28i cok gec degilmi?
Ayın 15inde regl gelmesi gerekmezmi yada daha erken
Nasıl istersen kuzum 28ine düzenledim ben simdiYok kuzum ben zaten ocağın son günü adet oldum zaten 28 günde bir döngüm ben o an 1 mart diye yazdırdım çünkü 31 güne de sarkabiliyo ama iğneden dolayı 28 şubatta hamilelik olmazsa regliyi bekliycem
Her sey serbest olmali yaa. Olmi oleeEvet küfür hakaret haric her düsüncede özgür olabilseydik keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?