Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ahahahha benim lafımı bana sattı ben hcg de kıpkırmızı çıksaydı bu akşam hamileliğimi ilan edicektim ama silikleştiği için ilan etmiyorum ayın 27-28 ine kadar da test yapmıyorum

Söz veriyorum ayın 27-28 ine kadar test yapmıcam

Kızlar nasılsınız bayadır giremedim benim.bebek cinsiyet hala bilmiyorum komşumuz benden sonra hamile.kaldi o doktoru demiş kız falan acaba benim doktor mu iyi değil diyorum 15. Haftayiz
Göstermiyorsa görülmemesi normal canım @Fasulye annesi de 17. Haftada görmüstü cinsiyeti

Yok kuzum valla yapmıcam zaten varsa bir hafta sonra çıkacak bir hafta daha kitap okur gezerim
Senin batını niye ayın 1ine yazmısımki ben
ve dayanabilecegini sanmıyorum
Ben yarın son kalan lh testimi kullanacam bata1gün kala bir denemek istiyorum

Senin batını niye ayın 1ine yazmısımki ben
ve dayanabilecegini sanmıyorum
Ben yarın son kalan lh testimi kullanacam bata1gün kala bir denemek istiyorum
Dayanıcam valla hatta hiç kafama takmıcam bile beynime bilinçaltıma söz geçiricem benim bat normalde 1 mart tı ama iğneden dolayı 14. Gün geliyomuş ya regli ondan 28 şubat dedim

Dayanıcam valla hatta hiç kafama takmıcam bile beynime bilinçaltıma söz geçiricem benim bat normalde 1 mart tı ama iğneden dolayı 14. Gün geliyomuş ya regli ondan 28 şubat dedim
Yumurtlama takibi yaptırmıstın degilmi bebegim yinede 28i cok gec degilmi?
Ayın 15inde regl gelmesi gerekmezmi yada daha erken

Yumurtlama takibi yaptırmıstın degilmi bebegim yinede 28i cok gec degilmi?
Ayın 15inde regl gelmesi gerekmezmi yada daha erken
Yok kuzum ben zaten ocağın son günü adet oldum zaten 28 günde bir döngüm ben o an 1 mart diye yazdırdım çünkü 31 güne de sarkabiliyo ama iğneden dolayı 28 şubatta hamilelik olmazsa regliyi bekliycem

Yok kuzum ben zaten ocağın son günü adet oldum zaten 28 günde bir döngüm ben o an 1 mart diye yazdırdım çünkü 31 güne de sarkabiliyo ama iğneden dolayı 28 şubatta hamilelik olmazsa regliyi bekliycem
Nasıl istersen kuzum 28ine düzenledim ben simdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…