- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Nasıl ya çok şaşırdım hayırlısı olsun tabiYa bizim nisan annleri grubunda birisinin oglu karnina kafasiyla tekme atmis. Sancilri olunca hastnye gitti. Durmdi sancilri cikti hep. Sezeryana alincakmis hemen35 haftalik henuz
Çok güzel bebek için mi erkek dememiş miydi doktorBen geldiiiiiiimmm kızlar napyorsunuz bitirecem diye popom yere diş geçirse de ben kazandım bitti minnoşyenice yatağıma yattım şükür sizler napyorsunuz
Insllh yaa. Saglam atmis ama tekmeyi. Ondan olmus. Baska hastnye gidiolr simdi yenidgan unitesi yok diye. Bklm orda ne diceklerO kadar çok etki eder mi yaainşallah sağ salim doğar, niye sezeryan oluyor acaba bende 35+1 de doğum yaptim normal. Bebekle alakalı bi sorun mu var acaba?? Normalde doğumu durmak için uygulanan şeyler var yada ciğerleri için geliştirici iğne yapıp yinede bekliyorlar ama hayırlısı diyelim, bir sorun olmadan sağlıkla kucağına alır inşallah
Allh seni napmyaa. Bosuna demiolr catlatma ignesi yapilnca test yapmyin diye. Bat gunune kadr yapma akilli durBen hamilelik varsa çizgi gitmez daha da kırmızılaşır diye düşündüm
Cok tatli olmus kiz. Gule gule giysin eline saglkBen geldiiiiiiimmm kızlar napyorsunuz bitirecem diye popom yere diş geçirse de ben kazandım bitti minnoşyenice yatağıma yattım şükür sizler napyorsunuz
Ayyyyy buuuuuu nneew boylleee yyyaaaaaaa eridimBen geldiiiiiiimmm kızlar napyorsunuz bitirecem diye popom yere diş geçirse de ben kazandım bitti minnoşyenice yatağıma yattım şükür sizler napyorsunuz
Çok güzel bebek için mi erkek dememiş miydi doktor
Teşekkürler kızlarCok tatli olmus kiz. Gule gule giysin eline saglk
Ay saol canım benimAyyyyy buuuuuu nneew boylleee yyyaaaaaaa eridimellerine saglik guzel gunlerde giymeyi nasip etsin rabbimmm
Inşallah çok önemli bişey yoktur en azından bi kac gun bekleseler igne yapip iyi olur, haklarında hayırlısı olsun, senden haberleri bekliyoruzInsllh yaa. Saglam atmis ama tekmeyi. Ondan olmus. Baska hastnye gidiolr simdi yenidgan unitesi yok diye. Bklm orda ne dicekler
Allh seni napmyaa. Bosuna demiolr catlatma ignesi yapilnca test yapmyin diye. Bat gunune kadr yapma akilli dur
Cok tatli olmus kiz. Gule gule giysin eline saglk
Sukur gittgi yerde tekrr bakmislr. Sancilar azalmis. Durumu ii simdi. Sknti yok. Acilma falan da yokmus. Kan idrar testi yapmislr onu bekliolrInşallah çok önemli bişey yoktur en azından bi kac gun bekleseler igne yapip iyi olur, haklarında hayırlısı olsun, senden haberleri bekliyoruz
Hayırlısı olsun canım aynenTeşekkürler kızlarhediye ördüm daha çöp almadm hiç bişey ormedim benim ufaklığa bklm haftaya insAllah başlarm birşeyler netleşirse
İnsallah bebegim cifte mutluluk yasarız ne cok seviniriz heeeeeeeDenk geldi bizim gunler insallah ayni anda da hamile kaliriz
Ben bugün anasayfada gördüm diyorum ya bakmadım icerigine baslık ilgi cekici olsada bebegimKiz o konu taa 7 ay oncesininmis
Bakmadım kuzum evet keske gercek hayattada olsa öyle doktorlarMucize doktorun adı hiç izlemedin sanırım doktor otizmli ilk görüşte bi bakmaya neyin var söylğyor banada bebem niye olmuyor söylesin
Anladım balam catlamıs demekki yumurtaların suanda hcgde gözükmesi imkansız zaten dogru sonuc vermezdiki kıpkırmızı olsaydıdaHayır hcg testi bu kuzum çatlatma iğnesi yapmıştım ya hani silik çizgi var kırmızılaşmadı az önce yaptım
Bu testin markası ne ilk defa görüyorum cok tuhaf geldi gözümeEki Görüntüle 2593926
Sizce kaç güne yumurtlama olur anlamıyorum koyulaşınca onu anladım da kaç güne sizce?
Bu testin markası ne ilk defa görüyorum cok tuhaf geldi gözüme
Canım her benek aynı anda kendini göstermez bazısı geç öğreniliyor karsılastırma baskasıyla bir dahaki kontrolde inşallah belli olurKızlar nasılsınız bayadır giremedim benim.bebek cinsiyet hala bilmiyorum komşumuz benden sonra hamile.kaldi o doktoru demiş kız falan acaba benim doktor mu iyi değil diyorum 15. Haftayiz
Belli olmaz geçte olabilir erkende canım sabırla bekle benim adete 1 hafta kala olmustu belli olmuyor yani canımEki Görüntüle 2593926
Sizce kaç güne yumurtlama olur anlamıyorum koyulaşınca onu anladım da kaç güne sizce?
Merak ediyorum baya heralde ondan baya tuaf oldum niye gözükmüyor diyeCanım her benek aynı anda kendini göstermez bazısı geç öğreniliyor karsılastırma baskasıyla bir dahaki kontrolde inşallah belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?