Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ne güzel. Keşke benimki de konuşmasa boş boş. Ama eskisi gibi değilim artık ona karşı ayda en fazla 2 kere gidiyorum eskiden daha sık giderdim
Benim kayinvalidem daha gecen konuştuğumuz da diyor ki ilk olmus gibi bir iki yapin sonra istemezseniz yapmazsınız diyor. Bir var gibi ikiyi de söylüyor

Sanki siz istemiyormussunuz da tesvik ediyormus gibi ..
Aynen öyle. Ama rahmetli babam demişti ilk kaynanamlar tanışmaya gelince. Ben bu kadını çözemedim diye. Ya çok saf ya çok kurnaz demişti çıktı valla kurnazın önde gideni

Sanki siz istemiyormussunuz da tesvik ediyormus gibi ..
Aynen öyle. Ama rahmetli babam demişti ilk kaynanamlar tanışmaya gelince. Ben bu kadını çözemedim diye. Ya çok saf ya çok kurnaz demişti çıktı valla kurnazın önde gideni

Belli etmesen de insanca cevap versende oylesi anlamiyor malesef yada benim cevrem
bircogumuzun çevresi öyle emin ol kuzum
Hiç valla o kadar güzel yazmışsın ki
Onlarin yuzunden olmuyor bence habire arkamizdan atip tutuyorlar
Allah onları da farklı sınar elbet

Ahhh bilerek zaten Rabbim büyük elbet bizim de yüzümüz bir gün güler Nasip'se❤

Eltimle yaristiriyor, onun 7 yasinda cocugu var o kadar ara vermis olmuyormuş bak olmuyor diyor sizde bir iki yapin sonra 3. yu istemezseniz yapmazsınız diyor. Susmuyorlar bir türlü gina geldi artik
Herkesin hemem olursa bizim de hemen olur cunku kusursuzuz

Bi karismadiklari yatak maceramiz kalmisti
Valla kuzum inanmazsin biz tatile gittigimizde esimin ailesinin yanina annesi esimi ben dus alirken yanima yolluyor arkasini sürt diye esim geliyor soruyor bana.. yani o kadarına kadar da edebi el veriyorsa karisiyorlar var böylesi malesef yasamis biri olarak söylüyorum

Eltimle yaristiriyor, onun 7 yasinda cocugu var o kadar ara vermis olmuyormuş bak olmuyor diyor sizde bir iki yapin sonra 3. yu istemezseniz yapmazsınız diyor. Susmuyorlar bir türlü gina geldi artik
Allah hidayet versin ne diyeyim cnm. Üzülmemek elde değil ama daha çok yenisin evliliğinin tadını çıkartmaya evliliğini oturtmaya bak sen. Benfe yapamıyorum ama aslında laf sokmak lazım öyle abuk subuk konuşanlara

Ooohhhaaa yyyaaa senin kaynana iyice zivanadan cikmis

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…