- 20 Mart 2011
- 13.962
- 32.569
- 798
Daha çok erken canım teste devam et arada bir gün öncekinden silik de çıkabilir. Önemli olan pik görmen ve sonrasında siliklesmesiBu sabah bitti canım hastalığım
Benim kayinvalidem daha gecen konuştuğumuz da diyor ki ilk olmus gibi bir iki yapin sonra istemezseniz yapmazsınız diyor. Bir var gibi ikiyi de söylüyorNe güzel. Keşke benimki de konuşmasa boş boş. Ama eskisi gibi değilim artık ona karşı ayda en fazla 2 kere gidiyorum eskiden daha sık giderdim
Aynen öyle. Ama rahmetli babam demişti ilk kaynanamlar tanışmaya gelince. Ben bu kadını çözemedim diye. Ya çok saf ya çok kurnaz demişti çıktı valla kurnazın önde gideniSanki siz istemiyormussunuz da tesvik ediyormus gibi ..
Kullanirim hamile olayim Allahin izni ileOlsunda kullan yeterkiiiii
Aynen öyle. Ama rahmetli babam demişti ilk kaynanamlar tanışmaya gelince. Ben bu kadını çözemedim diye. Ya çok saf ya çok kurnaz demişti çıktı valla kurnazın önde gideniSanki siz istemiyormussunuz da tesvik ediyormus gibi ..
Allah rahmet eylesinAynen öyle. Ama rahmetli babam demişti ilk kaynanamlar tanışmaya gelince. Ben bu kadını çözemedim diye. Ya çok saf ya çok kurnaz demişti çıktı valla kurnazın önde gideni
Allah senş güldürdün yaaaYarin yapcam bugun malzemesi eksik . Kabartma tozu kalmamis
bircogumuzun çevresi öyle emin ol kuzumBelli etmesen de insanca cevap versende oylesi anlamiyor malesef yada benim cevrem
Hiç valla o kadar güzel yazmışsın kiAh be kuzum onlar bence yakın falan dğeil inan kan bağı falan hikaye. Yakınlık insanların birbirini anlaması değer vermesi saygı duyması. Onların bizim özel hayatımıza bile saygısı yok. Belki istemiyoruz sıkıntılarımız var belki gerçekten de olmuyo onlara ne
Allah onları da farklı sınar elbetOnlarin yuzunden olmuyor bence habire arkamizdan atip tutuyorlar
Ahhh bilerek zaten Rabbim büyük elbet bizim de yüzümüz bir gün güler Nasip'se❤Ah be kuzum onlar bence yakın falan dğeil inan kan bağı falan hikaye. Yakınlık insanların birbirini anlaması değer vermesi saygı duyması. Onların bizim özel hayatımıza bile saygısı yok. Belki istemiyoruz sıkıntılarımız var belki gerçekten de olmuyo onlara ne
Aynen canım inşallahKullanirim hamile olayim Allahin izni ile
Çok biliyolsr sanki sipariş veriyorsun.Benim kayinvalidem daha gecen konuştuğumuz da diyor ki ilk olmus gibi bir iki yapin sonra istemezseniz yapmazsınız diyor. Bir var gibi ikiyi de söylüyor
Aynen Ama keşke bir deseydin ne derdi acepEspiri den de anlamaz onlar
Bi karismadiklari yatak maceramiz kalmistiBenim kayinvalidem daha gecen konuştuğumuz da diyor ki ilk olmus gibi bir iki yapin sonra istemezseniz yapmazsınız diyor. Bir var gibi ikiyi de söylüyor
Derdimi kimseye de soylemek istemiyorum . Bir daha sorana diycemAynen Ama keşke bir deseydin ne derdi acep
Eltimle yaristiriyor, onun 7 yasinda cocugu var o kadar ara vermis olmuyormuş bak olmuyor diyor sizde bir iki yapin sonra 3. yu istemezseniz yapmazsınız diyor. Susmuyorlar bir türlü gina geldi artikÇok biliyolsr sanki sipariş veriyorsun.
Herkesin hemem olursa bizim de hemen olur cunku kusursuzuzEltimle yaristiriyor, onun 7 yasinda cocugu var o kadar ara vermis olmuyormuş bak olmuyor diyor sizde bir iki yapin sonra 3. yu istemezseniz yapmazsınız diyor. Susmuyorlar bir türlü gina geldi artik
Valla kuzum inanmazsin biz tatile gittigimizde esimin ailesinin yanina annesi esimi ben dus alirken yanima yolluyor arkasini sürt diye esim geliyor soruyor bana.. yani o kadarına kadar da edebi el veriyorsa karisiyorlar var böylesi malesef yasamis biri olarak söylüyorumBi karismadiklari yatak maceramiz kalmisti
Allah hidayet versin ne diyeyim cnm. Üzülmemek elde değil ama daha çok yenisin evliliğinin tadını çıkartmaya evliliğini oturtmaya bak sen. Benfe yapamıyorum ama aslında laf sokmak lazım öyle abuk subuk konuşanlaraEltimle yaristiriyor, onun 7 yasinda cocugu var o kadar ara vermis olmuyormuş bak olmuyor diyor sizde bir iki yapin sonra 3. yu istemezseniz yapmazsınız diyor. Susmuyorlar bir türlü gina geldi artik
Ooohhhaaa yyyaaa senin kaynana iyice zivanadan cikmisValla kuzum inanmazsin biz tatile gittigimizde esimin ailesinin yanina annesi esimi ben dus alirken yanima yolluyor arkasini sürt diye esim geliyor soruyor bana.. yani o kadarına kadar da edebi el veriyorsa karisiyorlar var böylesi malesef yasamis biri olarak söylüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?