Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olabilir gecikmende varmıs idrar testi yapabilirsin bugün canım
Akşam yaptım canım negatif çıktı bugün tekrar yapsam çıkar mı? Yada 2gün daha beklesem mi dedim, doktoru mu aradım eğer adet olmazsan adet süren 5 gün geciksin 6cı günü gel muayeneye dedi oda salı güne denk geliyor, açıkçası akşamki negatifi görünce bugün Cesaretim kırıldı biraz ne yapacağımı bilemedim

Ya kızlarrr adetim dün bitti şuan beyaz akıntıyla karışık pembe kanama geliyor ilk defa korunmadan ilişki oldu 1 ay vucudum bi değişti şuan bu şaşkınlıktayım

Eklentiler

• 3D26E1D7-54B8-488E-8DD8-FE48CD451E35.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 22
Reglin üzerinden ücgün gecmis gec döllenmeyse bes gün icinde idrarda görünür bugün al testi yarın ilk idrarınla yap canım kanama gelmediyse umut var demektir

Gunun gecince yap insalllahh nanaaannnaaamm insaaaallllaaaahhhhhhh
Normal döngüm 30gündü
Clife ile döngüm 28güne düstü
Bugün 29.gün cok heyecanlıyım yarın cifte mutluluk haberleri verirmiyiz dersin

Lorikom ya burgün regl günüm sıvı akıntım var lavoboyq gidiyorum gelen giden yok hafif agrı giriyor belimin sag tarafına oda geciyor idrar testini ne zaman yapsam
Birde ayak bileklerimin üstü cok agrıyor böyle birsey yasayan oldumu acaba

Ben sana cok kizginim. Sana dedim test yapma. Bilerek yaptin bosuna strese soktun bedenini. Bide yarin 10. Gun. Dr niye 12. Gun gel dememis ona sasrdim. Erken cagrmis sanki seni
Elimde kalmasin gordukce sinirlerim bozuluyor acilmamis testi biliyordum ciimiycagini ya test yapsamsa yapmasam da yarin sonuc icin zaten stresli oluyorum ister istemez pazar gunu yapin dedi hemsire cunki ignelerim jelim bugun bitiyor ona gore ayarlamislardi.

Almazsaniz test olmaz elinizde he he biliomus. Bildgin icin uzuldun dimi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…