Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsallah rabbim bizleri okadar bekletmez ve insallah onlarıda birbirlerine bagıslar rabbim

Hayrli evlat olcaklrsa olsun valla ikiz.. birini buyutuon hadi kardes olsn dion bide onun icin cekion yine hamileligi dogumu falan fistan. O da hemen olcgi belli deil.
Bu igne belasi pis yaa. Burda biri yapmisti test ne guzel cift cizgiydi sevndik falan. Yanlis alarmmis insllh sennkiler tutunmustr

Olmayacak duaya amin dedirtmezmis rabbim demekki ikizlerin olacak cicegim hazırla kendini psikolojikten

Amin inşallah kuzum ben anneliğe hazır hissediyorum galiba artık kendimi rabbime dua ederken hep derdim bize hayırlı anne baba olabilmeyi nasip et rabbim bir çocuğun vebaline girmeyelim ve ben artık hazırım eşim hep hazırdı ben değildim ve ona yalvardığımı ağladığımı biliyorum hazır değilim neyini anlamıyorsun ben şu an annelik yapamam diye. Ee şimdi de kendim uğraşıyorum çocuk sahibi olmak için çünkü hazırım anne olma duygusuna hazırım rabbim hayırlısıyla nasip etsin en yakın zamanda inşallah

Olmayacak duaya amin dedirtmezmis rabbim demekki ikizlerin olacak cicegim hazırla kendini psikolojikten
Bak işte kendimi dha ikizlere hazırlayamadım ama bak bu platformda bile bana ikiz duası yapan bikaç kişi oldu diyorum ki doktorundan tut çevreme kadar bu platforma kadar herkes bana ikiz diyosa demek ki bana ikiz nasip olacak bu ay iki yumurtam büyümüştü çiçeğim bakalım ne olacak
Allahım hissettiriyor bence gülüm insallah yanılmayız hislerimizde
amin inşallah kuzucum bugün o duygu kendini çok hissettirdi ama tabiki herşeyin hayırlısı öncelikle

Bence kimse tam olrak hazir hissetmiodur kendini. Cunku buyuk bi sorumluluk insan bakip yetistrmek. Tm istiorz dua ediorz olsun diye ama. Ama iste Rabbim isteyene versin hayrli bi zmnda.

Bence kimse tam olrak hazir hissetmiodur kendini. Cunku buyuk bi sorumluluk insan bakip yetistrmek. Tm istiorz dua ediorz olsun diye ama. Ama iste Rabbim isteyene versin hayrli bi zmnda.
Amin kuzum inşallah evet çok büyük meziyet çocuk yetiştirmek rabbim içimize bu duyguyu aşıladıysa demek ki hazırız artık

Tabi canım hayırlı evlat olacaksa hayırlı anne babalar olacaksak rabbim tez versin hayırsızsa rabbim daha iyi bilir ne zaman verecegini ona emanetiz
belkide insanların icine doguyordur kuzum bence ikiz düsüncesi cok güzel ben cok isterdim biri kız biri erkek saglıklı hayırlı ikiz cocuklarımın olmasını

Ay benm esim de istio ikiz ben yapamazdim herlde yaa . Ii cesaret valla siizinkiisi. Benden yureklisinz

Ay benm esim de istio ikiz ben yapamazdim herlde yaa . Ii cesaret valla siizinkiisi. Benden yureklisinz
Veren allah kolaylıgınıda verir elbet tabi evlat sınavdır imtihanlarımız kolay olur insallah elimde imkanım olsa kesinlikle ikiz yapardım ben hatta bakacak maddi imkanım olsa besiz bile isterdim gercekten icimde öyle evlat askı varki....

Imkan olsa zaten hepini bi aradan cikarmak muthis olurdu besis dedin de aklima Tlc deki program geldi. Onlrin da besizi vardi. Bide buyuk bi kizlarii. 6 kiz toplmdaa

Ben de öyle düşünüyorum insanların içine doğuyodur diyorum hayırlısıyla hele gelsin de ikiz gelsin rabbim verdiyse sabrını da verir rabbim senin de gönlüne göre versin kuzum inşallah ben şimdi uyuyacağım yarın yine görüşürüz inşallah

benim en büyük belirtim göğüs hassasiyeti, karın ağrısı olmuştu canım onun dışında hiç bişey yoktu bı kere de adete 5-6 gün kala falandı sanırım ağzımda şu klasik söylenen metal tat vardı hepsini öğrenince gebeliğe yordum tabi zaten genelde adet öncesi göğüs hassasiyetim ve karın ağrım oluyordu sivilcelenme olmustu hep adete yormustum insAllah senin belirtiler de miniğini karnında büyümesine vesile olur
Bugün bebek bakma pratiği yaptım Yeğenim daha 1 aylık ve baya baya altını aldım giydirdim tosbiğiim çok güzeel yav bebek giydirmek fln Rabbim bizlerde nasip eder inşallah
Amin canım insAllah

İnsallah balam görüsürüz iyi uykular

Tesekkür ederim kuzum insallah bakalım beklemek yorucu son demlerdeyim insallah benimledir minigim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…