- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
Ahhh kuzum yatacam dediğimde elim ayağım buz kesiyodu eşim sarıp sarmaladı ki ısınayım diye ısınınca uyuyakaldım şimdi vücudumun aşırı ateşlenmesinden kalktım mutfakta oturuyorum yine çeşme başına geldim bak bu iğnenin etkisiyse hiç hoş değil önce bi güzel üşü ısın yat ani bi ateşlenmeyle kalkİnsallah balam görüsürüz iyi uykular
ben simdi ne desem ki cok mahcup oldum .Lorik seni tanımıyorum ama bu gece dua ediyorum sana Allah hayırlı haberi aldrsn sana. Evini şenlendirecek çocuğu nasip etsin.
Kan sonucun cikti mi merak ediyoruz hepimizben simdi ne desem ki cok mahcup oldum .allllaahhhhhhh bin kere razi olsun insallllaahhh senden ve burdaki kadinlardan gonlunuzden gecen ne varsa hakkinizda hayirli olsun insalllah insalllah bugün alirim hayirli haber insallaah
Henuz çıkmadı insalllah pozitiftir insalllahhKan sonucun cikti mi merak ediyoruz hepimiz
Lori lori lorii ben yürekten inanıyorumki pozitif sonucunu açıkladığın zaman beni etiketleHenuz çıkmadı insalllah pozitiftir insalllahh
Pozitif olsun da insallahhhLori lori lorii ben yürekten inanıyorumki pozitif sonucunu açıkladığın zaman beni etiketle
Valla ben kocamın yanına hamile oldugumdan beri gidemiyorum tek basıma mayısıyorumFatma nerdesin hayatım gelsene yamacıma az seveyim seni
Sende onlardan oldun suanda
Neyapıyorsun cicegim gece cicegim benim
Aaaa tam aynısını söylemistim benne kadar temiz kalpliymisim
Hatırladıgın tüm belirtilerini anlatmanı isteyecektim bebegim
Allah onun gücünü veriyor canım merak etme sen annelik içgüdüsü geliyor insanaYa ben eskiden bebekleri cok severdim. Simdi de seviorm ama sadece yakin akrabalrimin olursa yani. Simdi beni bi endise kapladi zamnla. Uzun zamndr kalablik ortamlrda bulundgum icin sabrim cok azaldi sanki. Kendi cocuguma bakarken nasil yapicam bilmiormacaba bu aglama krizlerinde ben cok sinirlnir miyim . Hic guvenmiorm kendime
Begenip geciodun ondan demistm.Nasıııı yaniiii
Sende yine varmis yapmissin. Ben basklarinin cocuklrina yapamam. Eskiden olsaydi belkiiiAllah onun gücünü veriyor canım merak etme sen annelik içgüdüsü geliyor insanaben kreşlerde çalıstım hep alt falan değiştirdim herşeyi yaptım o yuzden bana zor gelmiyor
Sesi cikmadi daha bekliorz
İşte mecbur kalınca yaptım ama kendi çocuguna hayli hayli yapsrsınBegenip geciodun ondan demistm.
Sende yine varmis yapmissin. Ben basklarinin cocuklrina yapamam. Eskiden olsaydi belkiii
Ablam hiç çocuklara dokunmazdı yemek filan yedirmezdi yeğenlere uzaktan bakardi 32 yaşında kendi çocuğu oldu ve 34 yaşında 2. Oldu. Herkes sok o nasıl bi ilgilenmek, herseyini doğdukları günden itibaren kendi yaptı nerdeyse. Annem 2 hafta zor kaldı yanında doğumda, ben hallederim sen git dedi :) yani insanin kendi çocuğu olunca çok başka oluyor, ağlamasi zırlamasi kotu gelmiyor :) pirtlarini duyunca seviniyorsun :)Begenip geciodun ondan demistm.
Sende yine varmis yapmissin. Ben basklarinin cocuklrina yapamam. Eskiden olsaydi belkiii
HmmmmBegenip geciodun ondan demistm.
YaaaAblam hiç çocuklara dokunmazdı yemek filan yedirmezdi yeğenlere uzaktan bakardi 32 yaşında kendi çocuğu oldu ve 34 yaşında 2. Oldu. Herkes sok o nasıl bi ilgilenmek, herseyini doğdukları günden itibaren kendi yaptı nerdeyse. Annem 2 hafta zor kaldı yanında doğumda, ben hallederim sen git dedi :) yani insanin kendi çocuğu olunca çok başka oluyor, ağlamasi zırlamasi kotu gelmiyor :) pirtlarini duyunca seviniyorsun :)
Olmii uleeeeHmmmmbeğeniipp geçerim. Benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?