Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnsallah balam görüsürüz iyi uykular
Ahhh kuzum yatacam dediğimde elim ayağım buz kesiyodu eşim sarıp sarmaladı ki ısınayım diye ısınınca uyuyakaldım şimdi vücudumun aşırı ateşlenmesinden kalktım mutfakta oturuyorum yine çeşme başına geldim bak bu iğnenin etkisiyse hiç hoş değil önce bi güzel üşü ısın yat ani bi ateşlenmeyle kalk uykumu kaçırdı ya

Lorik seni tanımıyorum ama bu gece dua ediyorum sana Allah hayırlı haberi aldrsn sana. Evini şenlendirecek çocuğu nasip etsin.
ben simdi ne desem ki cok mahcup oldum . allllaahhhhhhh bin kere razi olsun insallllaahhh senden ve burdaki kadinlardan gonlunuzden gecen ne varsa hakkinizda hayirli olsun insalllahinsalllah bugün alirim hayirli haber insallaah

ben simdi ne desem ki cok mahcup oldum . allllaahhhhhhh bin kere razi olsun insallllaahhh senden ve burdaki kadinlardan gonlunuzden gecen ne varsa hakkinizda hayirli olsun insalllahinsalllah bugün alirim hayirli haber insallaah
Kan sonucun cikti mi merak ediyoruz hepimiz

Valla ben kocamın yanına hamile oldugumdan beri gidemiyorum tek basıma mayısıyorum

Allah onun gücünü veriyor canım merak etme sen annelik içgüdüsü geliyor insana ben kreşlerde çalıstım hep alt falan değiştirdim herşeyi yaptım o yuzden bana zor gelmiyor

Begenip geciodun ondan demistm.

Sende yine varmis yapmissin. Ben basklarinin cocuklrina yapamam. Eskiden olsaydi belkiii
Ablam hiç çocuklara dokunmazdı yemek filan yedirmezdi yeğenlere uzaktan bakardi 32 yaşında kendi çocuğu oldu ve 34 yaşında 2. Oldu. Herkes sok o nasıl bi ilgilenmek, herseyini doğdukları günden itibaren kendi yaptı nerdeyse. Annem 2 hafta zor kaldı yanında doğumda, ben hallederim sen git dedi :) yani insanin kendi çocuğu olunca çok başka oluyor, ağlamasi zırlamasi kotu gelmiyor :) pirtlarini duyunca seviniyorsun :)

Yaaa az once de bi arkdsim dogurdu. Fotosunu atti bebisin icim nasil kaynadi yaa. Bnm daha cook var
Hmmmm beğeniipp geçerim. Benn
Olmii uleeee

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…