- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Canım adet olmazsan bence sen bu kaç güne testi tekrarla ne bilim döllenmenin 15. Günü mü oluyor şimdiTest gunum bugundu. Cok dusuk ya 2.18 5 bile degil
Amin amin insllh hepimzZaman öyle çabuk geciyorki, grupta ilk senin bebisin olcak inşallah, teyzeler olarak bekliyoruz bizde heyecanla :)) Rabbim hepimize sağlıkla bebislerimizi kucagimiza almayı nasip etsin, henüz bebisi olmayanlarada nasip etsin
Yok kiz daha 10. Gun bugun. Bana da erkn geldi. Adet olmazsa diger gun tekrrlasin bence deCanım adet olmazsan bence sen bu kaç güne testi tekrarla ne bilim döllenmenin 15. Günü mü oluyor şimdi
Hakkında hayırlısı olsun canm. İnş zamana olur. Tüp bebeği bilmiyorum ama erken değil mi? Belki sonradan yükselir değerin.ben düşük yaptm ay adetm gecikince yaptrdm 1. Çıktı hamile değişim dedim. Bi hafta sonra 350 çıktı değer.Sanmiyorum yukselicegini
Bana kalırsa erken. Adetin ne zaman? Salı günü tekrar beta vermelisin hem bakalım doktor ne diyecek10gundur cikmamis daha da artmaz
Tup bebek ama bu dışarda dolleyip transfer ediyorlsr sanman yukselsinHakkında hayırlısı olsun canm. İnş zamana olur. Tüp bebeği bilmiyorum ama erken değil mi? Belki sonradan yükselir değerin.ben düşük yaptm ay adetm gecikince yaptrdm 1. Çıktı hamile değişim dedim. Bi hafta sonra 350 çıktı değer.
Bugun adet günüm.Bana kalırsa erken. Adetin ne zaman? Salı günü tekrar beta vermelisin hem bakalım doktor ne diyecek
İnşallah bebeklerin seninledir ve o yüZden adetin gelmezBugun adet günüm.
Gelir adetim hic sasmadan hem de . Ignelerim falan bugun bitti zaten muhtemelen 3 gun sonrs falan olurumİnşallah bebeklerin seninledir ve o yüZden adetin gelmez
Bir gün olur emin ol. Gönlümü ferah tut. Zor bir durum ama sabret vakti saati gelince olur.kuzenm 20 yıl sayısız tedavi denedi. En son eşi bir daha tüp bebek yapalım ileride pişman olmayalım demiş..kuzenim de olmayacak ama sırf kocamı kırmamak için tamam dedim diyor. Ve ikiz kızları doğdu. Şimdii 4 yaşlarındalar. Kadın benim için imkansızdı diyor.Tup bebek ama bu dışarda dolleyip transfer ediyorlsr sanman yukselsin
Bir an önce doktorunla gorusmelisin kafanı dagitmalisin dualarimdasin canım benimGelir adetim hic sasmadan hem de . Ignelerim falan bugun bitti zaten muhtemelen 3 gun sonrs falan olurum
Boyle ornekler cok var elbette.. cok zorBir gün olur emin ol. Gönlümü ferah tut. Zor bir durum ama sabret vakti saati gelince olur.kuzenm 20 yıl sayısız tedavi denedi. En son eşi bir daha tüp bebek yapalım ileride pişman olmayalım demiş..kuzenim de olmayacak ama sırf kocamı kırmamak için tamam dedim diyor. Ve ikiz kızları doğdu. Şimdii 4 yaşlarındalar. Kadın benim için imkansızdı diyor.
Yarin doktora gidicez BakalimBir an önce doktorunla gorusmelisin kafanı dagitmalisin dualarimdasin canım benim
Yarin doktora gidicemKuzummm L Loriklorik çok çok çok üzgünüm ama umudum nedense var daha , hemşire ne cevap yazdı?
Cnm 5 gün embriyosu demek dollediktrn sonra 5 günlük olunca transfer ediyorlarsa 15. Gün oluyor sanki mantıken ama anlamıyorum bu işlerden dediğin gibiyse o zmn erken dahaYok kiz daha 10. Gun bugun. Bana da erkn geldi. Adet olmazsa diger gun tekrrlasin bence de
Canim benim de 4 ten yukselmisti degerim belli olmaz 10 gun olmus daha bekle bence hemen pes etmeYarin doktora gidicem
Orasi da oyle de iste. Hemen tutunabildi mi o var bide. Iki uc gun icinde tutunuo genlde. O yuzden bana halâ erkn gelioCnm 5 gün embriyosu demek dollediktrn sonra 5 günlük olunca transfer ediyorlarsa 15. Gün oluyor sanki mantıken ama anlamıyorum bu işlerden dediğin gibiyse o zmn erken daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?