Yarında gelmezse salı günü yaparım canım
Olacak . Belki de yazmamistir bana bebekAllahın yazdıgı olacak
Onu bilemeyiz kuzum sen duanı etmeye devam et ve seytana uyup isyankar olma hayırsız evlat olacagına hayırlı evlat olsun birazcık gec olsun daha cok gencsin minigim Allah seni sevindirecek ve buna birtek inanan ben degilimOlacak . Belki de yazmamistir bana bebek
Insalllahh nana insaalllaahhh hic isyan etmedim ama napiyim icim aciyorOnu bilemeyiz kuzum sen duanı etmeye devam et ve seytana uyup isyankar olma hayırsız evlat olacagına hayırlı evlat olsun birazcık gec olsun daha cok gencsin minigim Allah seni sevindirecek ve buna birtek inanan ben degilim
Pazartesi de işe başlıyorum aksi gibi ne yapacağımı bilemez haldeyim dünkü adet sancıları bugün yokPazartesi kan testi yaptır ozaman canım
Tek tesellim o zaten . RABBIM hayirli zamani bizden iyi biliyorL Loriklorik Canım okudum şimdi gerçekten hic beklemiyorduk böyle bir sonuç ama her şeyin en iyisini Rabbim bilir en doğru zamanda nasip edecektir emin ol Allah büyük mevlam neylerse güzel eyler kalbini ferah tutmaya çalış
Canım görmedi ama ben istemiyorum çünkü kasıklarım ara ara ağrıyor birşey olur vicdanım rahat etmezAh cicegim kıyamam ya☹
Niye öyle yapıyorsun kuzum doktor bir sakıncamı gördü?
Tek tesellim o zaten . RABBIM hayirli zamani bizden iyi biliyor
Erken degillll kizlar erken degilllll lütfen umut verici konusmayin hrrsey ortada sonucta negatifL Loriklorik bencede daha erken olabilir canım kaçıncı gğndü bugün herşeyde vardır bir hayır doktorunla görüş bakalım ne dicekher zaman umut vardır unutma
O cift cizgi bana cikmamak icin and içmiş. Zor cok zor canim . Hersey imtihan bunun farkndsyiz ama her turlu olumsuz sonucta ne kadar hazirlikli olsak da olmuyor elimizde degil üzülüyoruzCanımmm, üzme kendini demek senin için bir anlam ifade etmeyecek biliyorum. Ama bunların hep bi sınav olduğunu düşünürsen, istediğin şeyin de zamanı olduğuna inanırsan, inan ki herşey olacağına varıyor.
Şimdi bi süre herşeyi oluruna bırak. Biraz kafanı dinle, kendine zaman ayır. Olumsuz olan herşeyi de kafandan at. Hayata güzel bak ki güzel şeyleri yakalayasın. İmkansız hiç bişey yok, buna inan. Seni seviyoruz ve inanıyoruz çift çizgiyle gelip buralara yaşadıklarını yazacaksın.
Canım su an hem manevi her maddi yorgun ümitsiz hissediyorsun ne desek boş biliyorum ama nolur seni anlamadığımi benimde her ay yıkıldığımi unuttum sanma inan ki senin penceremden bakmaya çalışıyorum bire bir aynı şeyleri yasamasak da Rabb'im çok büyük tüp bebek olmadı diye hiç olmayacak değil inan onlarca tedavi görüp kaç kez tüp bebek yaptırıp olmayan sonra kendiliğinden hamile kalan insanlar var senin kullandgn ilaçların etkisi zaten sürer birkaç ay bence umutsuz olma su an gelmediyse vardr bı hayır inan bak benim eltim de bı seneyi geçti bı aşılama yaptirdi tutmadı ardından hemen tüp bebek yaptılar tuttu şükür ama plasenta rahim ağzına yakın tutunmuş herhlde inan çok zor hamiellik geçirdi sürekli kanama düşük riski hiç tadını çıkaramadı sonrasında erken doğum oldu 27 haftalık hala kuvezde hastaneye gide gele perişan oldular hani inan Rabbim geciktiriyorsa güzellestiriyordur belki de tutsaydi sorunlu olacaktı öyle düşün vardr bı hayır belki de kendiliğinden çok sağlıklı hayırlı bı gebelik nasip edecek Rabbim inan hepiniz için canı gönülden dua ediyorum Rabb'im gönlünüzün muradını verisn insAllahUmrumda degil artik hicbirsey istemiyorum cocuk falan
Cnm illaki umitlen muhakkak vardır diye söylemiyorum sadece hikayemi anlatayımO cift cizgi bana cikmamak icin and içmiş. Zor cok zor canim . Hersey imtihan bunun farkndsyiz ama her turlu olumsuz sonucta ne kadar hazirlikli olsak da olmuyor elimizde degil üzülüyoruz
Allah razi olsun elbette . Cok ornek var bu sekildw opan ben kendimde o sansi goremiyorum hic. Hic olmayacakmıs gibi hep icimdeCanım su an hem manevi her maddi yorgun ümitsiz hissediyorsun ne desek boş biliyorum ama nolur seni anlamadığımi benimde her ay yıkıldığımi unuttum sanma inan ki senin penceremden bakmaya çalışıyorum bire bir aynı şeyleri yasamasak da Rabb'im çok büyük tüp bebek olmadı diye hiç olmayacak değil inan onlarca tedavi görüp kaç kez tüp bebek yaptırıp olmayan sonra kendiliğinden hamile kalan insanlar var senin kullandgn ilaçların etkisi zaten sürer birkaç ay bence umutsuz olma su an gelmediyse vardr bı hayır inan bak benim eltim de bı seneyi geçti bı aşılama yaptirdi tutmadı ardından hemen tüp bebek yaptılar tuttu şükür ama plasenta rahim ağzına yakın tutunmuş herhlde inan çok zor hamiellik geçirdi sürekli kanama düşük riski hiç tadını çıkaramadı sonrasında erken doğum oldu 27 haftalık hala kuvezde hastaneye gide gele perişan oldular hani inan Rabbim geciktiriyorsa güzellestiriyordur belki de tutsaydi sorunlu olacaktı öyle düşün vardr bı hayır belki de kendiliğinden çok sağlıklı hayırlı bı gebelik nasip edecek Rabbim inan hepiniz için canı gönülden dua ediyorum Rabb'im gönlünüzün muradını verisn insAllah❤
Allah nasip ederse olur her türlü umut verici bir hikaye evet ama insallah bana da kendiliginden nasip olur . Tedaviler cok yipraticiCnm illaki umitlen muhakkak vardır diye söylemiyorum sadece hikayemi anlatayım
Ilk tupbebek denemem negatif sonuclandi12.gun 0.1di
Ikinciyi parasını babamlardan alarak yaptirdim 3.gun embriyosuydu
12.gun degerim 9du böyle böyle 1500e çıktı kese gordum ama düşük yaptım kanpihtilasmam varmış bilmiyorduk ozamanlar
Aynı anda arkadasinda 5 çıkmıştı 12.gun değeri bildiğim üzere üzere saglikla doğum yaptı
Bana gelirsek evliliğimin 5. Yılıydı ve eltilerim 2.yi dogurmuslardi
Birgun gorumcem dediki seni rüyamda gordum 3 ay dediler bembeyaz bir bebek vardı dedi
Vee tam 3 ay sonra kendiliğinden kızıma hamile kaldım ilacsiz tedavisiztam 5 yıldan sonra
Inş umutverici olmuştur cnm
Suanda ki ruhhalini çok cok iyi anliyorum ama hicbisey bitmedi henüz
Bilmemmi kuzum yaptirmadigim test tahlil kalmamıştı benimde histereskopi falanda yaptirmistim rahimde egrilik varsada durmuyomus tutmuyomus diye ne bilim aklina ne gelirse drlar onermeden ne duyduysam belki vesilemdir diyerek nasip 5 yıldan sonra oldu suan 31 yaşındayım meselaAllah nasip ederse olur her türlü umut verici bir hikaye evet ama insallah bana da kendiliginden nasip olur . Tedaviler cok yipratici
Su an olumsuz düşünmen çok normal cnm Allah feraha çıkarsın insAllahAllah razi olsun elbette . Cok ornek var bu sekildw opan ben kendimde o sansi goremiyorum hic. Hic olmayacakmıs gibi hep icimde
Ben de o mucizeden istiyorumBilmemmi kuzum yaptirmadigim test tahlil kalmamıştı benimde histereskopi falanda yaptirmistim rahimde egrilik varsada durmuyomus tutmuyomus diye ne bilim aklina ne gelirse drlar onermeden ne duyduysam belki vesilemdir diyerek nasip 5 yıldan sonra oldu suan 31 yaşındayım mesela
Evlendigimden buyana isterdik ama olmamıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?