- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
YukselmezCanim benim de 4 ten yukselmisti degerim belli olmaz 10 gun olmus daha bekle bence hemen pes etme
Ah cicegim kıyamam ya☹Ahhh kuzum yatacam dediğimde elim ayağım buz kesiyodu eşim sarıp sarmaladı ki ısınayım diye ısınınca uyuyakaldım şimdi vücudumun aşırı ateşlenmesinden kalktım mutfakta oturuyorum yine çeşme başına geldim bak bu iğnenin etkisiyse hiç hoş değil önce bi güzel üşü ısın yat ani bi ateşlenmeyle kalkuykumu kaçırdı ya
Niye öyle yapıyorsun kuzum doktor bir sakıncamı gördü?Valla ben kocamın yanına hamile oldugumdan beri gidemiyorum tek basıma mayısıyorum
Haaa evet haklsn cnm vala diyorum ya hiç bilgim yok insAllah erkendir değeri de düşük değil aslında ya hadi insAllah sağlıkla artar da hamieldir yaOrasi da oyle de iste. Hemen tutunabildi mi o var bide. Iki uc gun icinde tutunuo genlde. O yuzden bana halâ erkn gelio
Canım ben gecikme bekleyecem gelmezse yapacam bugün döngünüm 30.günü bugün gelmezse yarın test yapacam
Gelmesin gelmesinnnnCanım ben gecikme bekleyecem gelmezse yapacam bugün döngünüm 30.günü bugün gelmezse yarın test yapacam
Olan oldu zaten stres olsam nolur olmasam nolurL Loriklorik hakkında hayırlısı olsun canım hic kafana takma , doktorunla görüş bakalim kalbini ferah tut ,syresten gelir ne gelirse yapma artik stres
Umrumda degil artik hicbirsey istemiyorum cocuk falanL Loriklorik
Benim misler kokulu cicegim hic böyle bir sonuca hazırlamamıstım kendimi oyüzden ne desem bilemiyorum.
Cok üzüldüm fakat hic umutsuz degilim okadar igne kullandınki tedaviye devam edemesem bile 3.aydan önce vucüdundan etkilerini atamazsın buda sana 3aylık bir sans getirecek diye düsünüyorum
Tabi yükselme ihtimalide vardır belki degerinin yinede yorma ve hırpalama sen sakın kendini
seni cok iyi anlıyorum balamUmrumda degil artik hicbirsey istemiyorum cocuk falan
Kuzucum doktorun belki yarın yeniden kan alırUmrumda degil artik hicbirsey istemiyorum cocuk falan
Zor ama mecburuzseni cok iyi anlıyorum balam
Nasipte varsa gelir cinden yemenden...
Nasipte yoksa ne gelir elden...
Sen inanclı bir kadınsın ve kendini toparlayacaksın sana inanıyorum
Tup bebekte olmaz kuzum yok su an hamile degilimKuzucum doktorun belki yarın yeniden kan alır
Bak benim arkadaşımın değeri 5 den yükseldi
Ve o hep kan veriyordu çıkmıyordu çok geç yükseldi
Ne olur umutsuzluğa kapılma
Hah söyleeeeZor ama mecburuz
Ama ölünce ama kalinca ..Hah söyleeee
Hersey güzel olacak kuzummmm belki bugün degil ama elbet birgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?