Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba aranıza yeni katıldım. reglim 4 gün gecikti henüz test yapmadım. Pazartesi ya da salı yapmayı düşünüyorum
İnsallah gebesindir canım haber verirsin durumunu
Onu bilemeyiz kuzum sen duanı etmeye devam et ve seytana uyup isyankar olma hayırsız evlat olacagına hayırlı evlat olsun birazcık gec olsun daha cok gencsin minigim Allah seni sevindirecek ve buna birtek inanan ben degilim
Insalllahh nana insaalllaahhh hic isyan etmedim ama napiyim icim aciyor
Sana bu üstteki mesajı okadar icten yazmıstımki...
lavaboya gittigim gibi
Regl oldugumu gördüm.
Hayrına kurban oldugum rabbime cok sükür
Vardır bundada bir hayır.......

Kızlar merhaba ben de aramıza yeni katıldım dün aşılama oldum Amerikan hastanesinde biz de eş faktörü var eşimin morfolojisi sıfır sayı ve harekete iyi sizce tutma şansı nedir böyle olupta hamile olan arkadaşlarımız var mı

Pazartesi de işe başlıyorum aksi gibi ne yapacağımı bilemez haldeyim dünkü adet sancıları bugün yok burada herkes az çok tecrübeli benim hiç gebelik olmadı o yüzden bilmiyorum kusuruma bakmayın
Kusurluk bir durum yok canım yeni isinde hayırlı olsun is cıkısı acile gidip karnım agrıyor midem bulanıyor adette olmadım de hcg testi yapılıyor o sekilde
N Nana Ana canım güzel haberler ver inşallah bize salı günü bu ay kırmızılar gelmesin bebiş haberi gelsin pozitifleri görelim inşallah
Balam sagol güzel duaların icin buayda olmadı regl oldum onümüzdeki aylara insallah nasip olur
Canım görmedi ama ben istemiyorum çünkü kasıklarım ara ara ağrıyor birşey olur vicdanım rahat etmez
Dikkatli birliktelik saglarsanız hicbir olumsuzluk olmaz kuzum kendini öyle sartlama iliskiyle zarar görecek bir yerde degil bebegin cokcok uzakta bunu unutma
Benim bilgim yok canım bilgisi olan arkadaslar yardımcı olur mutlaka sana

çok sağol canım inşallah bilgisi olanlar yazarlar

Allah razi olsun elbette . Cok ornek var bu sekildw opan ben kendimde o sansi goremiyorum hic. Hic olmayacakmıs gibi hep icimde
Ah canm hiç öyle düşünme. Olur elbet olur. Bugun olmaz bikiaç ay sonra. Bikaç ay az sonra olmaz 5. 10 ay sonra sadece bu süreçte kendini yıpratma. Ben de uzun süre bekledim. Gerçekten o kadar test yaptım ki söker içine bile bakardım. Işığın altında tutardım azck koyuluk görebilmek için. Bir defasında Allahım hiç mi vucudum elverişli değil bebek taşımaya.olsun da düşük yapayım ona bile razıyım dediğimi hatrlyrm. Gerçekten artık umudum azalıyordu. Sonra . Aşılama da yaptm o da tutmadı. Dedim olmuyorsa olmuyor. Kabullendm durumumu. O ay ailemin yanına gittim ve yine adet sancıdı çektim yine oluyorum diye beklerken hamile olduğunu öğrendim. Dünyalar benim oldu. Sonra düşer mi durur mu diye düşünürken 3 ayım doldu yavaş yavaş korkularım azaldı. Öyle böyle 9 ayıma kadar geldim..Beşiğimiz i aldk bebek çantamı hazır doğumu bekliyorduk. Ve hep içimde bir korku. Dedim bana bişey olsa bebeğim ne olacak? Ve rüyamda gördüm bebeğim cumartesi günü doğacak diye. 37.haftamn bittiği gün cumartesiydi ablamı çağrdm. Doğum için. Belki aynı günde doğar dedim. Doğmadı. 38.hafta mn bittiği gün yine cumartesi bugün doğacak dedim. Yine doğmadı. 39.haftamn bittiği gün yine kontrolüm vardı. Bu arada hastada 2 defa kontrole gidiyordum artk. Eşime ablama dedim zaten gidecez hastaneye 11de randevum var erken gidelim belki bugün doğum olur. Neyse gittik 9.00da hastaneye girdim. Muayene fişi alırken sancm başladı. Hemen Dr odasına girdim. Dr acil sezaryan dedi. O esnada eşim arabayı park ediyordu. Bi geldi ki beni doğuma götürüyorlar. Yeter ki doğsun da bebeğimiz için en iyisi olsun dedik.Bana bir nefes al dediler narkoz verdiler. Sonra Bi gözümü açtım karnımda sezaryan ağrısı ve bebek yok. O kadar ümit o kadar bekleyiş ve sonrasında bir defa görememek bile. Allah düşmanıma Bike vermesin bu acıyı. Sonradan Dr lar o esnada hastanede olmsmn resmen mucize olduğunu söylediler.geç kalsam benim hayatı tehlikem varmış ve çoğu zaman bu durumdan dolayı anneyi kurtarmak için rahim alınıyormuş. Dedim Allahm rahmin hala olduğuna göre demek ki umudum var. 6 ay bekledin tekrar gebelik düşündüm. Korktum yine 2 yıl hamike kalamazsaö diye. Eşime dedim ben testlerin başında beklemek istemyrm. Hemen yumurta takibi sonra tüp bebek yoksa bu acıya dayanamam. Yumurta takibine başladım Dr yumurta çok geride pek de gelişmemiş dedi umutsuz konuştu ağlaya ağlaya eve döndüm. Tam o sırada komşumla karşlaştm. Yengesi benden 20 gün önce doğum Y as pmştı bana yengem tekrar hamile dedi. 9 aylık bebeği vardı ve yine hamile ydi. Evler yakındı gece onun bebeğin sesine uyanır. Kendi akan sütüne bak ar gider diğer odada gizli gizli ağlardım. En karanlık anda aydınlık olur derdim. DERDİ VEREN ALLAH DERMANI DA VERİR DERDİM.. Bu da benim imtihanımnış de in sabrettm. Ve o ay hamile olduğumu öğrendm. İlk gebelikte 2 yıl beklerken 2.de 3 ay içinde hamileydim.korkyla geçen 9 ay ve çom şükür kızım sağlıklı doğdu. İlk doğumdan 18 ay sonra tekrar doğum yaptm. Benim için gerçekten çok uzaktı. Rabbim ol deyince oluyor. Nasibi varsa oluyor yoksa da ne yapsan da boş. Sen elinden gele n tedaviyi yapıp sonucu Allaha bırakacaksın.senin evladın ama Allahın da kulu. Can veren hayat veren o. Teslim olAllaha Gönlünü ferah tut. Milletin lafına bakıp kendini de yıpratma. Ol derse olur. Bu arada geçen ay da karın ağrısıyla acile gittim düşük yaptpmı öğrendim. Üstelik bir hafta öncekanda 1.çıkmştı değer. Hiç ihtimal inal yoktu ve sonrasında adet de olmuştm.adetten bikaç gün sonra düşüğü öğrendm dış gebelikmiş. Düşmeyince de ameliyat oldum. Kolay mı değil ama elden bişey gelmiyor. Sağlıklı olup doğmasını isterdm ama olmayınca olmuyor. Her şey Allahtano deyip sabrediyorum. Çünkü benim kontrolümde iradem de olan değil. Uzun uzun anlattım kusuruma da bakmayın. Sana ümit olmak istedm

Allah rwzi olsun benim icin o kadae ugrasip yazdigin icin gercekten ne diyecegimi bilmiyorum. Allah sabrini veriyor her sekilde umarim hepimiz boyle mucizeleerle bebeklerimizi aliriz .kucagimiza . Cok uzuldum hikayaneye . Rabbim evladini sana bagislasin insalllah

Bunun farkındayım insalllah .hic isyan agzimdan tek bir kelime bile cikmadi sadecs Alllahhiimmmm Diyebikiyorum. Gerisi gelmiyor dikim varmıyor isyan etmeye

Elbette be nanam her iste vardirbir hayir ..

Canım zaten istemiyorum ben normalde de ilişkiden çok zevk alan biri değilim vajinismus atlattıgım için sırf yapmak için yapmak istemiyprum artık dogumdan sonra tam gaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…