Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
S.a kızlar
Nasılsınz geçmişi okuyamadm yoruldum vala sabah 7 den bu yana bı oraya bı buraya hastaneye gittim yine bugün cinsiyetimz erkek keisn gözüyle bakıyorum artık ayrıntılı da kesinleşir dedi doktor daha öncesinde 14. Haftada erkeğe benzetmisti zaten doktor dedim o zmn erkek dedi sağlıkla gelsin inşAllah Rabb'im isteyen herkese sağlıkla naisp etsin insAllah

Size tavsiyem yumurta geliştirmek icin hayıt tohumu Aslan pençesi ve cıvanpencemi kullanın çok etkili çok .kesinlikle tavsiye ederim
merhabalar sayfayı yeni keşfettim. 1 haftadır hayıt tohumu çayı içiyorum geceleri yatmadan önce. Diğer ikisini duymamıştım. Yumurta büyüklüğüyle ilgili sorunum yok. Sadece bir an önce hamilelik istiyorum. 11-17.günler arası gün aşırı ilişki deniyoruz. Sizce Aslan pencesi ve civanperçemi de kullanmalı miyim acaba?

Maşallah sübhanallah Rabbim sağlıkla kavuştursun canım

Hadi gozunuz aydin cnm. Iki meyveden de tadicaksin insllh hayrli olsn
Gözün aydın canım hayırlı olsun
Saoalsn cnmcim ❤❤❤

Hadi hayırlısı olursa baya taşınacaksınız demekk eşin ne diyo
Yok hemen tasinmicaz izne ayriliorm ya direk. O yuzden burda kalirz herlde biraz daha. Esim de pesimden gelcek mecbur bisey demio saolsn. Cok sevndi. Durum tam tersi olsaydi parcalicakti benii

Yok hemen tasinmicaz izne ayriliorm ya direk. O yuzden burda kalirz herlde biraz daha. Esim de pesimden gelcek mecbur bisey demio saolsn. Cok sevndi. Durum tam tersi olsaydi parcalicakti benii
Hadi ya iyi ne güzel destekçi bari onun işi nasıl olcak peki gittiğiniz yerde hemen bulur inşallah iş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…