Tskkrr ederiiimÇok sevindim cnm hadi hyrlisi tebrikler ,☺
merhabalar sayfayı yeni keşfettim. 1 haftadır hayıt tohumu çayı içiyorum geceleri yatmadan önce. Diğer ikisini duymamıştım. Yumurta büyüklüğüyle ilgili sorunum yok. Sadece bir an önce hamilelik istiyorum. 11-17.günler arası gün aşırı ilişki deniyoruz. Sizce Aslan pencesi ve civanperçemi de kullanmalı miyim acaba?Size tavsiyem yumurta geliştirmek icin hayıt tohumu Aslan pençesi ve cıvanpencemi kullanın çok etkili çok .kesinlikle tavsiye ederim
Sen kullandın mı canım? Dr bana vektavir kullanabilirsin dedi. Bir kere sürdüm ama şimdi endişeliyimHamile olup ucuk kremi kullanan var mi burnumun altindan ust dudagima kadar geldi daha da yayilicak sanirim
Gözün aydın canım hayırlı olsunAyyyy kizlaaar ben atanioooom Allhin izniyleeeeMulakat sonuclri aciklandi KONTENJANDAyiiimmm
Maşallah sübhanallahS.a kızlar❤
Nasılsınz geçmişi okuyamadm yoruldum vala sabah 7 den bu yana bı oraya bı buraya hastaneye gittim yine bugün cinsiyetimz erkek keisn gözüyle bakıyorum artık ayrıntılı da kesinleşir dedi doktor daha öncesinde 14. Haftada erkeğe benzetmisti zaten doktor dedim o zmn erkek dedi sağlıkla gelsin inşAllah Rabb'im isteyen herkese sağlıkla naisp etsin insAllah❤
Saolasin canım amin insAllahMaşallah sübhanallahRabbim sağlıkla kavuştursun canım
Hadi gozunuz aydin cnm. Iki meyveden de tadicaksin insllhS.a kızlar❤
Nasılsınz geçmişi okuyamadm yoruldum vala sabah 7 den bu yana bı oraya bı buraya hastaneye gittim yine bugün cinsiyetimz erkek keisn gözüyle bakıyorum artık ayrıntılı da kesinleşir dedi doktor daha öncesinde 14. Haftada erkeğe benzetmisti zaten doktor dedim o zmn erkek dedi sağlıkla gelsin inşAllah Rabb'im isteyen herkese sağlıkla naisp etsin insAllah❤
Saoalsn cnmcim ❤❤❤Gözün aydın canım hayırlı olsun
Saolasin canım insAllahHadi gozunuz aydin cnm. Iki meyveden de tadicaksin insllhhayrli olsn
Saoalsn cnmcim ❤❤❤
Ayyyy kizlaaar ben atanioooom Allhin izniyleeeeMulakat sonuclri aciklandi KONTENJANDAyiiimmm
Ole valla cnm. Ben ona bagliorm tamamen. HamdolsnBebişin nasibine inşallah
Çok sevindim canım hayırlı olsunnnAyyyy kizlaaar ben atanioooom Allhin izniyleeeeMulakat sonuclri aciklandi KONTENJANDAyiiimmm
Saoalsn gebisimÇok sevindim canım hayırlı olsunnnnereye atancaksın peki nasıl olcak
Hadi hayırlısı olursa baya taşınacaksınız demekk eşin ne diyoSaoalsn gebisimbu sene hep doguyu actilar. Artk neresi kismet olur bilmiorm. Bikac gune tercih yapicaz hayrlisiyla nere gelirse..
Ay hemşom gözün Aydın çok sevindim neresi peki belli miAyyyy kizlaaar ben atanioooom Allhin izniyleeeeMulakat sonuclri aciklandi KONTENJANDAyiiimmm
Yok hemen tasinmicaz izne ayriliorm ya direk. O yuzden burda kalirz herlde biraz daha. Esim de pesimden gelcek mecburHadi hayırlısı olursa baya taşınacaksınız demekk eşin ne diyo
Saolasn hemsomm Aro. Yok kiz daha tercih yapmadik. Kontenjana girdgimi ogrendim. Tercih sonucu martta aciklancak.Ay hemşom gözün Aydın çok sevindim neresi peki belli mi
Hım hadi hayırlısı inşallah gönlünden geçen yer olsun gönlüne göre olsunSaolasn hemsomm Aro. Yok kiz daha tercih yapmadik. Kontenjana girdgimi ogrendim. Tercih sonucu martta aciklancak.
Su an gundemde ıgdir varHım hadi hayırlısı inşallah gönlünden geçen yer olsun gönlüne göre olsun
Hadi ya iyi ne güzel destekçi bari onun işi nasıl olcak peki gittiğiniz yerde hemen bulur inşallah işYok hemen tasinmicaz izne ayriliorm ya direk. O yuzden burda kalirz herlde biraz daha. Esim de pesimden gelcek mecburbisey demio saolsn. Cok sevndi. Durum tam tersi olsaydi parcalicakti benii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?