Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Nasıl bir topik adı koyduysam kazen bile kıskandı simdi gelen yorumlara oyüzden sasıramıyorum

N Nana Ana sen gece yaz ben gündüz.. al oku hıh
Bende tammmm bunu istiyordumm
Günaydın hatunlar bende oğlanı okula kocişi ışe yolladim sabah sabah bir mide bulantısı bende anlamadim o lekelemesen sonra ağdette olmadım bekliyorum
Hadi insallah sevindirici haberdir bu
bu topik
Gece Time topik

sen baska topiklerin hızına yetismekten ana topiginin hızına yetiseme birde kalk topik adınada söv tam dayaklıksın valla kızını dövmeyen dizini demisler

ben 08-17 arası pc başında olduğum için yetişemediğim yer yok bacım
yeterki siz gelin
çıkın çıkın gelin dır dır yapalım ahanda bak böyle
ama gece gelemiyorum
herif vır vır vır yapıyor kafamda

Canım sıcak su yapıcaksan sıcak su torbasını al ayaklarının altına koy ben adetken hep öyle yapardım direkt bele karına koymak tehlikeli oluyor

İnsallah tatlım hosgeldin ver batını senide ugurlu totemimize alalım
  1. BEn 9-10-11-12 şubatta adet oldum. İlk defa ovülasyon takibi yapıyorum. Pazar ve dün pikleri gördüm. Resimlei ekledim. Dün akşam da silik gördüm çatlamam oldu galiba
  2. Cuma
  3. Pazar
  4. Pazartrsi günlerini deperlendirdim. Sizde durumlar nedir.

Aynen cuma gününü bekliycem kızlar şimdiye kadar testler hep negatif sonuçlandı o zamanda hayal kırıklığı oluyor insanda

Çatlaman olmus değerlendirdin dimi o günleri

3 merkezle daha görüşücez cnm. Valla söyledim dün akşam alırım rapor dedim ben kendimi tanıyorum yapamam hem okul hem tedavi. Aslında biz hep yazın düşünüyorduk ama artık bıktı sorulardan oda bian önce olsun istiyo. Görümcem 2.ye doğurıcak mevlid den yaşayacakları tahmin edebilirsin

❤❤masallahhhh

O kadar haklısın ki kuzum ve inan seni çok iyi anlıyorum

Amiiiin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…