Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bebeyle baslio iste kiz mesaim. Daha ne istion vicdansz kadin 2 senelik boşlugun ardindan dağ gibi sorumluluklar. Bu narin bedenim kaldrabilcek mi bakllm
yerim narini kızzzzz o bebeye şükret sayesinde böyle keyifli kahvaltı yapıyorsun
darısı bana
benm iş uzun.. herifte düzgün sperm bulacamda yerleştirecemde hamile kalacamda
kahvaltı yapacamda uuuuuuuuuuuuuuuuu

Valla normlde uykumdan taviz vermez ac ac uyurdum. Kahvlti yapmayi sprme bagladin ya bravooo

Bebeyle baslio iste kiz mesaim. Daha ne istion vicdansz kadin 2 senelik boşlugun ardindan dağ gibi sorumluluklar. Bu narin bedenim kaldrabilcek mi bakllm
Ayy bende eşimi gonderip tekrar uyuyorum , oda diyorki sen simdi iyi yat totunu büyüt o cocuk dogunca gorecem ben seni diyor , bu erkeklere biizm yatmamiz niye batarki

Ayy bende eşimi gonderip tekrar uyuyorum , oda diyorki sen simdi iyi yat totunu büyüt o cocuk dogunca gorecem ben seni diyor , bu erkeklere biizm yatmamiz niye batarki
ama doğru diyorlarrrr
gece biz kalkıyoruz
gündüz biz
meme bizde... mama bizde.. altını değişmek bizde.... gebeyken bol bol uyumak gerek hazırlık için

ama doğru diyorlarrrr
gece biz kalkıyoruz
gündüz biz
meme bizde... mama bizde.. altını değişmek bizde.... gebeyken bol bol uyumak gerek hazırlık için
Aynen bu yatmalar elime gecmez diyorum bende, o zamanda diyorki tabi tabi kavun karpuzda yata yata büyür zaten

Hem haklilaar hem hakszlar kisacasi dunyada rahat yok yaa. Milletin.kahrini cekmek de hic kolay deil
Günaydın hatunlar bende oğlanı okula kocişi ışe yolladim sabah sabah bir mide bulantısı bende anlamadim o lekelemesen sonra ağdette olmadım bekliyorum
Bence de 28ne kadr bekle olmazsan 29 sabah yap testi. Insllh vardr

Hem haklilaar hem hakszlar kisacasi dunyada rahat yok yaa. Milletin.kahrini cekmek de hic kolay deil
Hic deme.canim dünde tam.uykuya daldim.belediyeden aradilar gaziantepteyim.ben burda gebelere süt dagitiyorlar 45 gunde bir 12 litre neyse kadin aradi aşşa inin sut getirdik diye indim kimse yok baska semte gitmisler sogukta onu bekledim konum attim olmadi dedim sütünüz sizin olsun

Vay bee. Yine de bisey yapmya calismislar kime niyet kime kismet artk

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…