Bebeyle baslio iste kiz mesaim. Daha ne istion vicdansz kadindhaa durrrrrrrrrrrrrrrrrrr bebe doğacakta büyüyecekte sen işe gidecen de uzun iş
yerim nariniBebeyle baslio iste kiz mesaim. Daha ne istion vicdansz kadin2 senelik boşlugun ardindan dağ gibi sorumluluklar. Bu narin bedenim kaldrabilcek mi bakllm
Valla normlde uykumdan taviz vermez ac ac uyurdum. Kahvlti yapmayi sprme bagladin ya bravoooyerim narinikızzzzz o bebeye şükret sayesinde böyle keyifli kahvaltı yapıyorsun
darısı bana
benm iş uzun.. herifte düzgün sperm bulacamda yerleştirecemde hamile kalacamda
kahvaltı yapacamda uuuuuuuuuuuuuuuuu
Valla normlde uykumdan taviz vermez ac ac uyurdum. Kahvlti yapmayi sprme bagladin ya bravooo
Tobe de kiiiz deliibana her yol sperm
gece rüyamda sperm görmeye başladım
Allah ben varya.... bebeyi ele geçireyim herifi boşayacam
ah ahTobe de kiiiz deliibebeyi ele gecirince otomatikmen kocayi da ele gecirion. bide ondan olma
Ayy bende eşimi gonderip tekrar uyuyorum , oda diyorki sen simdi iyi yat totunu büyüt o cocuk dogunca gorecem ben seni diyor , bu erkeklere biizm yatmamiz niye batarkiBebeyle baslio iste kiz mesaim. Daha ne istion vicdansz kadin2 senelik boşlugun ardindan dağ gibi sorumluluklar. Bu narin bedenim kaldrabilcek mi bakllm
ama doğru diyorlarrrrAyy bende eşimi gonderip tekrar uyuyorum , oda diyorki sen simdi iyi yat totunu büyüt o cocuk dogunca gorecem ben seni diyor , bu erkeklere biizm yatmamiz niye batarki
Aynen bu yatmalar elime gecmez diyorum bende, o zamanda diyorki tabi tabi kavun karpuzda yata yata büyür zatenama doğru diyorlarrrr
gece biz kalkıyoruz
gündüz biz
meme bizde... mama bizde.. altını değişmek bizde....gebeyken bol bol uyumak gerek hazırlık için
Ee bugun test gelsin o zmn yap at bakalimGünaydın hatunlarbende oğlanı okula kocişi ışe yolladim sabah sabah bir mide bulantısı bende anlamadim o lekelemesen sonra ağdette olmadım bekliyorum
28 ine kadar beklesem mi diyorum bir yandan da yapmak istiorumEe bugun test gelsin o zmn yap at bakalim
O zaman bekle canım ,suan adetin gecikiyormuydu28 ine kadar beklesem mi diyorum bir yandan da yapmak istiorumeğer yaparsam atarım tabi
Hem haklilaar hem hakszlarAyy bende eşimi gonderip tekrar uyuyorum , oda diyorki sen simdi iyi yat totunu büyüt o cocuk dogunca gorecem ben seni diyor , bu erkeklere biizm yatmamiz niye batarki
Bence de 28ne kadr bekle olmazsan 29 sabah yap testi. Insllh vardrGünaydın hatunlarbende oğlanı okula kocişi ışe yolladim sabah sabah bir mide bulantısı bende anlamadim o lekelemesen sonra ağdette olmadım bekliyorum
Hic deme.canim dünde tam.uykuya daldim.belediyeden aradilar gaziantepteyim.ben burda gebelere süt dagitiyorlar 45 gunde bir 12 litre neyse kadin aradi aşşa inin sut getirdik diye indim kimse yok baska semte gitmisler sogukta onu bekledim konum attim olmadi dedim sütünüz sizin olsunHem haklilaar hem hakszlarkisacasi dunyada rahat yok yaa. Milletin.kahrini cekmek de hic kolay deil
Vay bee. Yine de bisey yapmya calismislarHic deme.canim dünde tam.uykuya daldim.belediyeden aradilar gaziantepteyim.ben burda gebelere süt dagitiyorlar 45 gunde bir 12 litre neyse kadin aradi aşşa inin sut getirdik diye indim kimse yok baska semte gitmisler sogukta onu bekledim konum attim olmadi dedim sütünüz sizin olsun
Ben beralife markasının hayit otu suyunu kullandım cok memnun kaldım. Birde yanında gebelik/aspir setini.Hayıt suyunun tadı çok kötü dediler o yüzden kullanmadım
Yok canım henüz gecikmedim bat günüm 28 şubat ama dün lekelenmeyle kanama arasi birşey yasadimO zaman bekle canım ,suan adetin gecikiyormuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?