Hadi inşallah olur.Merhaba kızlar bugun doktora gttm 2 tane büyük 22.cm 3 tanede orta boyutta yumurtam olusmus cok mutluyum inşallah bu sefer olacak iğne verdi bgn olacagım akşamına 2 gün ilişki dedı kızlar hadı hayırlısı olmazsa yine rahim filmi çekilecegım
Yok yaa ondan deilBebegin istiyorsa ondan halsizmi kaldın acaba dediydim
Dun tel kocada olunca uyudum maleesef
O daha gec uyanir yavrm beklme onu
sonra baloncuk orda burda geziyor oluyor hıhO daha gec uyanir yavrm beklme onu
Git ama yandan git. Kapi araligindan bak nedir ne deildir. Sonra topuklu tm misonra baloncuk orda burda geziyor oluyor hıh
bu arada dün gece bende BDV alemine katıldım
hayırlı olsun
sizin peşinizden gitmiecem o kesinGit ama yandan git. Kapi araligindan bak nedir ne deildir. Sonra topuklu tm misakın baskalrinin pesinden gitme
Onu kullanmadığım icin bilemiyorum ama şuna dikkat et. Saraçoğlu aldığınız otlar 1 seneden eski ise işe yaramaz diyordu, mumkun olduğunca taze olmalıBen direk tohumunu kullanıcam hamile olmazsam bu ay
İnsallah anasının gülüüüüYarın 13 perşembe 14 cuma 15. Gün hamileyimmmm kızlar yazmak nasip olur inşallah❤
aminnn insallahhhh balammmmİnşAllh canım allah isteyen herkese nasip etsin tez zamanda şu mübarek 3 aylardaDualarımızı kabul etsin
Günaydın cicegimGünaydın güzellikler
Seni dogururken hamurunumu eksik kattım ben
ölecem kız nerden buluon bu cevapları yeter pes ediyorumSeni dogururken hamurunumu eksik kattım ben
anasını falakaya alacakmıs
Anladım balam ters hareket yapmamaya dikkat et senYok yaa ondan deiliki gundur sol kasigimda degisik bi agri var cozemedim noldugunu. Bobrek agrisi mi gaz sıkısmasi mi bilmiorm artk.bazen tutuyo yuruyemiorm hareket edemiorm. Ondan keyfim yoktu.
Dun tel kocada olunca uyudum maleesefoyun oynayasi tuttu adamin
bebe doğunca oynar bol bol oyunYok yaa ondan deiliki gundur sol kasigimda degisik bi agri var cozemedim noldugunu. Bobrek agrisi mi gaz sıkısmasi mi bilmiorm artk.bazen tutuyo yuruyemiorm hareket edemiorm. Ondan keyfim yoktu.
Veletlerimin veletleri olsun diye toplu gebe duası yapıyorum gerisini sen anla cevabı aldın galibaaaaölecem kız nerden buluon bu cevapları yeter pes ediyorum
ama insan veletleri uyandımı uyudumu açmı açıktamı diye bakmazmı ya
cansın ya..Veletlerimin veletleri olsun diye toplu gebe duası yapıyorum gerisini sen anla cevabı aldın galibaaaa
Ücay diyorsun calısma yapamayacaksınızcansın ya..
Allahım kabul etsin inşallah
ama bu veletin bu ay pas geçiyor
gelecek ay bile geçilebilir
derdim büyük anacum
yok kızzzzzzz martta başlayacam inşallahÜcay diyorsun calısma yapamayacaksınız
Niyetlenip kuran oku canım bu sürecte bolbol
Ay valla hic yakismio gercktn cok uyuz biseysizin peşinizden gitmiecem o kesin
yoksa gri bana hiç yakışmaz
Zaten anca oynamak icin alir bu erkkler. Agladi mi al anasi aglio bu derlerbebe doğunca oynar bol bol oyun
İnşallah hele cuma olsun biAyy inşallah. Beni de etiketle paylaşınca.
Olsun bu gece olursun aramızdaYok yaa ondan deiliki gundur sol kasigimda degisik bi agri var cozemedim noldugunu. Bobrek agrisi mi gaz sıkısmasi mi bilmiorm artk.bazen tutuyo yuruyemiorm hareket edemiorm. Ondan keyfim yoktu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?