- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
Zaten aktardan alıcam evde hiçbiri yokOnu kullanmadığım icin bilemiyorum ama şuna dikkat et. Saraçoğlu aldığınız otlar 1 seneden eski ise işe yaramaz diyordu, mumkun olduğunca taze olmalı
İnşallah hele cuma olsun bi❤
Simdiden allah kurtarsınyok kızzzzzzz martta başlayacam inşallah
bu arada anacum BDV yollarına düştüm bende
Batları gecen ciceklerim satlarınızı alayım yoksa batlarınızı alayımGebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Şubat
@Baldanhatun bat 23
@Aryalina bat 23
@Nurrn bat 25
@Tubaa9533 bat 25
@Ravza nur bat 27
@Kedi sever bat 28
@MelodiminEsi bat 28
MNbeyaz bat 28
Maisiyah345 bat 28
Mart
fikoss bat 2
@rosebatum bat 2
@Aselmina34 bat 6
@fionawoody bat 8
@eylem91 bat 8
@Duhahsen bat 8
@meryemceeee4141 bat 10
@Feminas bat 11
@pariko bat 12
@Matrakhatun bat 16
Gelbemucizem bat 19
@Artemissisipi bat 20
N Nana Ana bat 23
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
F Fatma KTL sat 23 Te
@Emine Hatayli sat 24 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
M Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
@Gulguzeli2019 sat 22 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
@Mrvackkl sat 26 Ey
@kurabiyem_35 sat 30 Ey
@ich bin eine Mutter sat 30 Ey
@Peripellas sat 3 Ek
MaystenG sat 10 Ek
@bi prenses annesi sat 10 Ek
@hazallikosu sat 15 Ek
@Hayali10 sat 20 Ek
@Dostumdostum sat 20 Ek
@Brunello Cicinelli sat 21 Ek
@Sibelll16 sat 25 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
@Dora01 sat 31 Ek
@Angelsmamy sat 6 Ka
@icecreamm sat 20 Kas
@Azraaaa2906 sat 3 Ar
@Besa seyhan sat 12 Ar
@LadyMorganas sat 21 Ar
@Zeycey18 sat 28 Ar
@cileklilimonata sat 1 Oc
@Serimeri sat 2 Oc
Venuseva sat 18 Oc
Annelerimiz
@Nazo1509 19.02.2020
Amin inşallah cnmHadi inşallah olur.
Bat 17 mart kuzum inş gelmez dmeicem bebek olsun da gelmesin inşBatları gecen ciceklerim satlarınızı alayım yoksa batlarınızı alayım
Tarihlerinizi bir kontrol ediniz düzelttirmek isteyen olursa beni etiketleyiniz
Amiiiiinnnnnn insallahhhh cicegimmmmBat 17 mart kuzum inş gelmez dmeicem bebek olsun da gelmesin inş
Bazen cok azdi bazen de yoktu.Hamişler birşey sorabilirmiyim size
Bebislerinizi öğrendiğiniz ay reglden hemen önce akıntınız nasıldı ya da var mıydı
Aralıktan beri deniyorum 4 Mart ta regl olmam lazımNe zamandır denemeniz var cicegim biriki gün gecikmen olmadan test yapma ozaman☹
Peki göğüs ve göğüs ucu hassasiyetin nasıldı canım.adet gününe kadar çok hassas miydiBazen cok azdi bazen de yoktu.
Yooo. Yok denecek gibiydi hatta. Sadcee yanlarimi elledgimde cok hafif vardi. Genel anlmda belirtilerim cok cok azdi bnm zaten.Peki göğüs ve göğüs ucu hassasiyetin nasıldı canım.adet gününe kadar çok hassas miydi
Yooo. Yok denecek gibiydi hatta. Sadcee yanlarimi elledgimde cok hafif vardi. Genel anlmda belirtilerim cok cok azdi bnm zaten.
Bnm o agrim ogrendikten sonra da az az olduAynı ben
Benimde belirti olarak bişeyim yoktu. Aynı regl olacağım zaman gibi hafif kasık ağrılarım olmuştu. Öyle test yaptım, ama çıkmayacağını düşünerek.
Zaten hatirliyorum biraz o günlerde yaziyorduk belirtilerimizi senleYooo. Yok denecek gibiydi hatta. Sadcee yanlarimi elledgimde cok hafif vardi. Genel anlmda belirtilerim cok cok azdi bnm zaten.
Bat 9 mart. Offf çok var dahaBatları gecen ciceklerim satlarınızı alayım yoksa batlarınızı alayım
Tarihlerinizi bir kontrol ediniz düzelttirmek isteyen olursa beni etiketleyiniz
Ben de birkaç güne biraz umitsiz test yapacağım bakalım nasibimizde varsa olur...Aynı ben
Benimde belirti olarak bişeyim yoktu. Aynı regl olacağım zaman gibi hafif kasık ağrılarım olmuştu. Öyle test yaptım, ama çıkmayacağını düşünerek.
Evt sen bnm cok cok silik cizgimde demistin hamilesin diyeZaten hatirliyorum biraz o günlerde yaziyorduk belirtilerimizi senleSen baya sasirmistin ilk testte çok silik çıkmıştı inanmamış beklemistin tekrar test için
Burnunun direkleri sızladı. Gözlerimden kendiliğinden yaşlar aktı. Rabbim sabrını versin. Cennet kuşun şefaatçin olsun. Rabbim kızına sağlıklı uzun ömürler nasip etsinAh canm hiç öyle düşünme. Olur elbet olur. Bugun olmaz bikiaç ay sonra. Bikaç ay az sonra olmaz 5. 10 ay sonra sadece bu süreçte kendini yıpratma. Ben de uzun süre bekledim. Gerçekten o kadar test yaptım ki söker içine bile bakardım. Işığın altında tutardım azck koyuluk görebilmek için. Bir defasında Allahım hiç mi vucudum elverişli değil bebek taşımaya.olsun da düşük yapayım ona bile razıyım dediğimi hatrlyrm. Gerçekten artık umudum azalıyordu. Sonra . Aşılama da yaptm o da tutmadı. Dedim olmuyorsa olmuyor. Kabullendm durumumu. O ay ailemin yanına gittim ve yine adet sancıdı çektim yine oluyorum diye beklerken hamile olduğunu öğrendim. Dünyalar benim oldu. Sonra düşer mi durur mu diye düşünürken 3 ayım doldu yavaş yavaş korkularım azaldı. Öyle böyle 9 ayıma kadar geldim..Beşiğimiz i aldk bebek çantamı hazır doğumu bekliyorduk. Ve hep içimde bir korku. Dedim bana bişey olsa bebeğim ne olacak? Ve rüyamda gördüm bebeğim cumartesi günü doğacak diye. 37.haftamn bittiği gün cumartesiydi ablamı çağrdm. Doğum için. Belki aynı günde doğar dedim. Doğmadı. 38.hafta mn bittiği gün yine cumartesi bugün doğacak dedim. Yine doğmadı. 39.haftamn bittiği gün yine kontrolüm vardı. Bu arada hastada 2 defa kontrole gidiyordum artk. Eşime ablama dedim zaten gidecez hastaneye 11de randevum var erken gidelim belki bugün doğum olur. Neyse gittik 9.00da hastaneye girdim. Muayene fişi alırken sancm başladı. Hemen Dr odasına girdim. Dr acil sezaryan dedi. O esnada eşim arabayı park ediyordu. Bi geldi ki beni doğuma götürüyorlar. Yeter ki doğsun da bebeğimiz için en iyisi olsun dedik.Bana bir nefes al dediler narkoz verdiler. Sonra Bi gözümü açtım karnımda sezaryan ağrısı ve bebek yok. O kadar ümit o kadar bekleyiş ve sonrasında bir defa görememek bile. Allah düşmanıma Bike vermesin bu acıyı. Sonradan Dr lar o esnada hastanede olmsmn resmen mucize olduğunu söylediler.geç kalsam benim hayatı tehlikem varmış ve çoğu zaman bu durumdan dolayı anneyi kurtarmak için rahim alınıyormuş. Dedim Allahm rahmin hala olduğuna göre demek ki umudum var. 6 ay bekledin tekrar gebelik düşündüm. Korktum yine 2 yıl hamike kalamazsaö diye. Eşime dedim ben testlerin başında beklemek istemyrm. Hemen yumurta takibi sonra tüp bebek yoksa bu acıya dayanamam. Yumurta takibine başladım Dr yumurta çok geride pek de gelişmemiş dedi umutsuz konuştu ağlaya ağlaya eve döndüm. Tam o sırada komşumla karşlaştm. Yengesi benden 20 gün önce doğum Y as pmştı bana yengem tekrar hamile dedi. 9 aylık bebeği vardı ve yine hamile ydi. Evler yakındı gece onun bebeğin sesine uyanır. Kendi akan sütüne bak ar gider diğer odada gizli gizli ağlardım. En karanlık anda aydınlık olur derdim. DERDİ VEREN ALLAH DERMANI DA VERİR DERDİM.. Bu da benim imtihanımnış de in sabrettm. Ve o ay hamile olduğumu öğrendm. İlk gebelikte 2 yıl beklerken 2.de 3 ay içinde hamileydim.korkyla geçen 9 ay ve çom şükür kızım sağlıklı doğdu. İlk doğumdan 18 ay sonra tekrar doğum yaptm. Benim için gerçekten çok uzaktı. Rabbim ol deyince oluyor. Nasibi varsa oluyor yoksa da ne yapsan da boş. Sen elinden gele n tedaviyi yapıp sonucu Allaha bırakacaksın.senin evladın ama Allahın da kulu. Can veren hayat veren o. Teslim olAllaha Gönlünü ferah tut. Milletin lafına bakıp kendini de yıpratma. Ol derse olur. Bu arada geçen ay da karın ağrısıyla acile gittim düşük yaptpmı öğrendim. Üstelik bir hafta öncekanda 1.çıkmştı değer. Hiç ihtimal inal yoktu ve sonrasında adet de olmuştm.adetten bikaç gün sonra düşüğü öğrendm dış gebelikmiş. Düşmeyince de ameliyat oldum. Kolay mı değil ama elden bişey gelmiyor. Sağlıklı olup doğmasını isterdm ama olmayınca olmuyor. Her şey Allahtano deyip sabrediyorum. Çünkü benim kontrolümde iradem de olan değil. Uzun uzun anlattım kusuruma da bakmayın. Sana ümit olmak istedm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?