Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Batları gecen ciceklerim satlarınızı alayım yoksa batlarınızı alayım
Tarihlerinizi bir kontrol ediniz düzelttirmek isteyen olursa beni etiketleyiniz

Yooo. Yok denecek gibiydi hatta. Sadcee yanlarimi elledgimde cok hafif vardi. Genel anlmda belirtilerim cok cok azdi bnm zaten.

Aynı ben

Benimde belirti olarak bişeyim yoktu. Aynı regl olacağım zaman gibi hafif kasık ağrılarım olmuştu. Öyle test yaptım, ama çıkmayacağını düşünerek.

Aynı ben

Benimde belirti olarak bişeyim yoktu. Aynı regl olacağım zaman gibi hafif kasık ağrılarım olmuştu. Öyle test yaptım, ama çıkmayacağını düşünerek.
Bnm o agrim ogrendikten sonra da az az oldu ne bicim gebeyiz biz la

Yooo. Yok denecek gibiydi hatta. Sadcee yanlarimi elledgimde cok hafif vardi. Genel anlmda belirtilerim cok cok azdi bnm zaten.
Zaten hatirliyorum biraz o günlerde yaziyorduk belirtilerimizi senleSen baya sasirmistin ilk testte çok silik çıkmıştı inanmamış beklemistin tekrar test için

Zaten hatirliyorum biraz o günlerde yaziyorduk belirtilerimizi senleSen baya sasirmistin ilk testte çok silik çıkmıştı inanmamış beklemistin tekrar test için
Evt sen bnm cok cok silik cizgimde demistin hamilesin diye simdi ne durumdasn

Burnunun direkleri sızladı. Gözlerimden kendiliğinden yaşlar aktı. Rabbim sabrını versin. Cennet kuşun şefaatçin olsun. Rabbim kızına sağlıklı uzun ömürler nasip etsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…