Bnm o agrim ogrendikten sonra da az az oldune bicim gebeyiz biz la
Ben de birkaç güne biraz umitsiz test yapacağım bakalım nasibimizde varsa olur...
Kacinci gunun bugun sanki golge var2. Dakikada belirdi çizgi
Ben her guldugumde agrirdi kasigimŞimdi bende de oluyo ara ara kasık ağrısı, doktor ağrıların olabilir normal demişti zaten. ☺ Belirtisizler
Fotolar tam net olmasa da goruluo cnm. Hayrli olsuuuun
Bebeğim 2. Dk da belirdi ve yarın test yapmaya gidicemBen her guldugumde agrirdi kasigim
Fotolar tam net olmasa da goruluo cnm. Hayrli olsuuuunsaglikla ilerlesn inslllhhh
Bence de git direk kan ver ole takip etBebeğim 2. Dk da belirdi ve yarın test yapmaya gidicem
Nerdesin sen kiizİyi akşamlar kızlar uzun zaman oldu yazmayalı. Ama ara ara vakit buldukça sayfaları 5 er 10 ar atlayıp az buçuk takip ediyorum. L Loriklorik kuzum benim tüp bebek yaptırdığını biliyordum. Bu akşamda seni merak ettiğim için baktım Rabbim bu sıkıntılarının çektiklerini mükâfatını en güzel şekilde dünyalar tatlısı bir melekle versin inşallah . Her şer görünende vardır bir hayır Rabbim en kısa zamanda o hayra kavuştursun. Burada ne çok sevenin varmış seni merak eden msj atıp soran moral veren ne güzel insanlar biriktirmişsin hayatında seni görmeden seven bir sürü insan var sana dua eden . Rabbim bunları karşılıksız bırakmaz. Zamanı var demekki.
Senin için Eslem Nana ve burcusami ve diğer isteyen bütün arkadaşlar için çok içten dua ediyorum
Sağol cnm duaların içinİyi akşamlar kızlar uzun zaman oldu yazmayalı. Ama ara ara vakit buldukça sayfaları 5 er 10 ar atlayıp az buçuk takip ediyorum. L Loriklorik kuzum benim tüp bebek yaptırdığını biliyordum. Bu akşamda seni merak ettiğim için baktım Rabbim bu sıkıntılarının çektiklerini mükâfatını en güzel şekilde dünyalar tatlısı bir melekle versin inşallah . Her şer görünende vardır bir hayır Rabbim en kısa zamanda o hayra kavuştursun. Burada ne çok sevenin varmış seni merak eden msj atıp soran moral veren ne güzel insanlar biriktirmişsin hayatında seni görmeden seven bir sürü insan var sana dua eden . Rabbim bunları karşılıksız bırakmaz. Zamanı var demekki.
Senin için Eslem Nana ve burcusami ve diğer isteyen bütün arkadaşlar için çok içten dua ediyorum
Gizli takipteNerdesin sen kiizuzun zamndr yoksun
İyi çok şükür ara ara sol kaburga ağrıları yapıp uyutmasa da çok şükür bu aylarda iyiyizSağol cnm duaların içininanıyorum ya zamanı geldiğinde olucak inş en güzel zamanı Rabbim bilir.. Senin naısl gidiyo hamilelik
Maş büyümüş ya cinsiyeti neydi cnmİyi çok şükür ara ara sol kaburga ağrıları yapıp uyutmasa da çok şükür bu aylarda iyiyiz
Yamuk çıkmıs çizgiler sankş anlayamadım ben canım2. Dakikada belirdi çizgi
Katilin aramiza yaa cogalalim hepGizli takiptetam sana yazıyordum atanıyorsun hayırlı olsun bebişin uğurlu geldi annesi
Evet teyzesi büyüdü yaMaş büyümüş ya cinsiyeti neydi cnm
Canım çizgi görünüyor golge gibi ama resimde öyle galiba yarın daha da netlesir inşallah sağlıkla kavuştursun Rabbim
Çok açıp bakamıyorum canımKatilin aramiza yaa cogalalim hepgizli takipte olanlar cok bu aralar. Tskkr ederm cnmcim saolasn. Ole valla kismeti hep bole bol olsn insllhh . Senin bebeginin de bol olsn kismeti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?