Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bnm o agrim ogrendikten sonra da az az oldu ne bicim gebeyiz biz la

Şimdi bende de oluyo ara ara kasık ağrısı, doktor ağrıların olabilir normal demişti zaten. Belirtisizler

Ben de birkaç güne biraz umitsiz test yapacağım bakalım nasibimizde varsa olur...

İnşallah canım sende aramıza katılıcaksın.

Cuma günü adet olcam işte az önce yaptım 2. Dk da çizgi belirdi hala çizgi var ama resimde net çıkmıyo

İyi akşamlar kızlar uzun zaman oldu yazmayalı. Ama ara ara vakit buldukça sayfaları 5 er 10 ar atlayıp az buçuk takip ediyorum . L Loriklorik kuzum benim tüp bebek yaptırdığını biliyordum. Bu akşamda seni merak ettiğim için baktım Rabbim bu sıkıntılarının çektiklerini mükâfatını en güzel şekilde dünyalar tatlısı bir melekle versin inşallah . Her şer görünende vardır bir hayır Rabbim en kısa zamanda o hayra kavuştursun. Burada ne çok sevenin varmış seni merak eden msj atıp soran moral veren ne güzel insanlar biriktirmişsin hayatında seni görmeden seven bir sürü insan var sana dua eden. Rabbim bunları karşılıksız bırakmaz. Zamanı var demekki.
Senin için Eslem Nana ve burcusami ve diğer isteyen bütün arkadaşlar için çok içten dua ediyorum

Nerdesin sen kiiz uzun zamndr yoksun

Sağol cnm duaların içininanıyorum ya zamanı geldiğinde olucak inş en güzel zamanı Rabbim bilir.. Senin naısl gidiyo hamilelik

Gizli takipte tam sana yazıyordum atanıyorsun hayırlı olsun bebişin uğurlu geldi annesi
Katilin aramiza yaa cogalalim hep gizli takipte olanlar cok bu aralar. Tskkr ederm cnmcim saolasn. Ole valla kismeti hep bole bol olsn insllhh . Senin bebeginin de bol olsn kismeti

Katilin aramiza yaa cogalalim hep gizli takipte olanlar cok bu aralar. Tskkr ederm cnmcim saolasn. Ole valla kismeti hep bole bol olsn insllhh . Senin bebeginin de bol olsn kismeti
Çok açıp bakamıyorum canım kaç zamandı okuldaki yoğunluktan eve gelince pert oluyordum elime telefonun dahi almak istemiyordum. Ara ara açıp sayfaları atlayarak hepinizden haberler almaya çalışıyordum. Ama bu aralar biraz daha iyiyim vakit buldukça yazarım inşallah . Amin tüm bebişlerin inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…