Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaa Allah razi olsun. Gormeden de sevilecegini görmüş olduk cok şükür iyi ki varsiniz aileme bile dememistim tup bebek yaptirdigimi siz biliyorsunuz ve cok destek oldunuzrabbimm acilan ellerimizi bos cevirmesin bu 3 aylarin hatri icin insallah Rabbomm bizlere saglikli sıhhatli hayirli evlatlar nasip etsin . bu arada adet oldum

Evet teyzesi büyüdü ya kız
Oy prensesçok şirin oluyo ya kız kıyafetleri ben alışverişe çıkınca mutlaka kendimi kız bebek kıyafetleri bakarken buluyorum eşim de kız çocuğu hastası ya her yerde mutlaka Bi kız görür sever

İşte topiğimizin en güzel yanı bu aileye bile söyleyemediklerimizi burda birbirimize söylüyoruz danışıyoruz Amin Amin inşallah
Güzel bir gelişme çok gecikmedi

Olsun cnm üzülmemek elde dğeil biliyorum ama demek zamanı gelmemişti daha. Ama bu ilaçların etkisi Bi kaç ay sürüyormuş diye duydum ben inş en güzel zamanda meleğin gelicek dua edelim

Aynen ya bir şeyler almaya başladık ama böyle mini minnacık her şey çok tatlı hepsinden almak istiyorum eşim durduruyor . Rabbim en kısa zamanda size kendi bebeğinizi de sevmeyi nasip etsin inşallah

F Fatma KTL tercihler ne zaman yapılacak
9-13 mart arasi yapilio.18nde de aciklancak. Hazir burdasin sana biseyler sorim bilirsin belki. Simdi gs kalkti ya.tercihler belli olunca 15 gun icinde belgeler falan teslim edilmesi gerekiomus. O zmn da bnm 34. Haftam olmus olacak.yani ben gidemiorm. Esime ya da tanidik birine vekalet verilip yaptrilabilinir mi islemler ? Diger sorum da ben bu dogum iznini ne zmn alim ?

Benden daha tecrübeli arkadaşlar varsa onlarda bilgi versin sana canım.
Benim bildiğim eşine vekalet verebiliyorsun. Çünkü bizim arkadaş il dışı tercih yaptı. Uzak olduğu için memleketine gitti git gel yapmamak için bize vekalet verdi işlemleri biz hallettik. Face gruplarından daha önce denk geldiğim bir hamile öğretmeninde eşi vekâletle başlamasını yapmış. Sen atandığın yerin MEM i ararsın onlar sana daha doğru bilgiyi verirler. Başlamanı yaptıktan hemen sonra doğum iznini başlat canım zaten 34 haftalık oluyorsun. 10 hafta doğum iznin kalmış oluyor. 32 deyken doğum izni başlıyor çünkü. 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası iznin var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…