Yaa Allah razi olsun. Gormeden de sevilecegini görmüş olduk cok şükürİyi akşamlar kızlar uzun zaman oldu yazmayalı. Ama ara ara vakit buldukça sayfaları 5 er 10 ar atlayıp az buçuk takip ediyorum. L Loriklorik kuzum benim tüp bebek yaptırdığını biliyordum. Bu akşamda seni merak ettiğim için baktım Rabbim bu sıkıntılarının çektiklerini mükâfatını en güzel şekilde dünyalar tatlısı bir melekle versin inşallah . Her şer görünende vardır bir hayır Rabbim en kısa zamanda o hayra kavuştursun. Burada ne çok sevenin varmış seni merak eden msj atıp soran moral veren ne güzel insanlar biriktirmişsin hayatında seni görmeden seven bir sürü insan var sana dua eden . Rabbim bunları karşılıksız bırakmaz. Zamanı var demekki.
Senin için Eslem Nana ve burcusami ve diğer isteyen bütün arkadaşlar için çok içten dua ediyorum
Oy prensesEvet teyzesi büyüdü yakız
Kana gidiyorum şimdi 2-3 saate öğreniriz çizgi 2. Dk da belirdi hala duruyoYamuk çıkmıs çizgiler sankş anlayamadım ben canım
İşte topiğimizin en güzel yanı bu aileye bile söyleyemediklerimizi burda birbirimize söylüyoruz danışıyoruzYaa Allah razi olsun. Gormeden de sevilecegini görmüş olduk cok şüküriyi ki varsiniz aileme bile dememistim tup bebek yaptirdigimi siz biliyorsunuz ve cok destek oldunuz rabbimm acilan ellerimizi bos cevirmesin bu 3 aylarin hatri icin insallah Rabbomm bizlere saglikli sıhhatli hayirli evlatlar nasip etsin . bu arada adet oldum
Olsun cnm üzülmemek elde dğeil biliyorum ama demek zamanı gelmemişti daha. Ama bu ilaçların etkisi Bi kaç ay sürüyormuş diye duydum ben inş en güzel zamanda meleğin gelicek dua edelimYaa Allah razi olsun. Gormeden de sevilecegini görmüş olduk cok şüküriyi ki varsiniz aileme bile dememistim tup bebek yaptirdigimi siz biliyorsunuz ve cok destek oldunuz rabbimm acilan ellerimizi bos cevirmesin bu 3 aylarin hatri icin insallah Rabbomm bizlere saglikli sıhhatli hayirli evlatlar nasip etsin . bu arada adet oldum
Aynen yaOy prensesçok şirin oluyo ya kız kıyafetleri ben alışverişe çıkınca mutlaka kendimi kız bebek kıyafetleri bakarken buluyorum ☺eşim de kız çocuğu hastası ya her yerde mutlaka Bi kız görür sever ☺
Hadi bakalım hayırlı müjdeli haberle gel canım inşallahKana gidiyorum şimdi 2-3 saate öğreniriz çizgi 2. Dk da belirdi hala duruyo
Amin ünşallah heyecandan sabahı edemem dedim o yüzden hastaneye gidiyorumHadi bakalım hayırlı müjdeli haberle gel canım inşallah
9-13 mart arasi yapilio.18nde de aciklancak. Hazir burdasin sana biseyler sorim bilirsin belki. Simdi gs kalkti ya.tercihler belli olunca 15 gun icinde belgeler falan teslim edilmesi gerekiomus. O zmn da bnm 34. Haftam olmus olacak.yani ben gidemiorm. Esime ya da tanidik birine vekalet verilip yaptrilabilinir mi islemler ? Diger sorum da ben bu dogum iznini ne zmn alim ?
Tek mi gidion kizAmin ünşallah heyecandan sabahı edemem dedim o yüzden hastaneye gidiyorum
Hadi inşallah vardır bebek canımmKana gidiyorum şimdi 2-3 saate öğreniriz çizgi 2. Dk da belirdi hala duruyo
Amin ünşallah heyecandan sabahı edemem dedim o yüzden hastaneye gidiyorum
Dogrudur evet allahtan cok gecikmediİşte topiğimizin en güzel yanı bu aileye bile söyleyemediklerimizi burda birbirimize söylüyoruz danışıyoruzAmin Amin inşallah
Güzel bir gelişme çok gecikmedi
Ayy canım ben göremiyorum. Aşina değilim pek silik çizgilere ondan sanırım. Umarım vardır bebiş. Kan testi yaptır yarın obur gün istersen
RABBIM vardir bir bildigiOlsun cnm üzülmemek elde dğeil biliyorum ama demek zamanı gelmemişti daha. Ama bu ilaçların etkisi Bi kaç ay sürüyormuş diye duydum ben inş en güzel zamanda meleğin gelicek dua edelim
Benden daha tecrübeli arkadaşlar varsa onlarda bilgi versin sana canım.9-13 mart arasi yapilio.18nde de aciklancak. Hazir burdasin sana biseyler sorim bilirsin belki. Simdi gs kalkti ya.tercihler belli olunca 15 gun icinde belgeler falan teslim edilmesi gerekiomus. O zmn da bnm 34. Haftam olmus olacak.yani ben gidemiorm. Esime ya da tanidik birine vekalet verilip yaptrilabilinir mi islemler ? Diger sorum da ben bu dogum iznini ne zmn alim ?
Yok eşimle geldim kan verdim 12 ye kadar çıkar sonucu dediler bekliyoruzTek mi gidion kiz
amin inşallah canım bir buçuk saate kadar belli olurHadi inşallah vardır bebek canımm
Kan verdim sonucunu bekliyorum canımAyy canım ben göremiyorum. Aşina değilim pek silik çizgilere ondan sanırım. Umarım vardır bebiş. Kan testi yaptır yarın obur gün istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?