İnş hayırlı sonuçlar verirsin cnm bize sonra da belirtilerini neler yaptığını anlatırsınYok eşimle geldim kan verdim 12 ye kadar çıkar sonucu dediler bekliyoruz
amin inşallah canım bir buçuk saate kadar belli olur
Ayh inşallah zaten kendime sözüm var eğer hamile kalırsam buraya bütün belirtilerimi topik açıp anlatıcamİnş hayırlı sonuçlar verirsin cnm bize sonra da belirtilerini neler yaptığını anlatırsın
Anldim cnm saolasn. Burdaki mebe de sorcam tercih zamni zaten. Bi sana onceden sorim iice anlim dedimBenden daha tecrübeli arkadaşlar varsa onlarda bilgi versin sana canım.
Benim bildiğim eşine vekalet verebiliyorsun. Çünkü bizim arkadaş il dışı tercih yaptı. Uzak olduğu için memleketine gitti git gel yapmamak için bize vekalet verdi işlemleri biz hallettik. Face gruplarından daha önce denk geldiğim bir hamile öğretmeninde eşi vekâletle başlamasını yapmış. Sen atandığın yerin MEM i ararsın onlar sana daha doğru bilgiyi verirler. Başlamanı yaptıktan hemen sonra doğum iznini başlat canım zaten 34 haftalık oluyorsun. 10 hafta doğum iznin kalmış oluyor. 32 deyken doğum izni başlıyor çünkü. 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası iznin var
Gecmez simdi saatler deYok eşimle geldim kan verdim 12 ye kadar çıkar sonucu dediler bekliyoruz
Şu an yazılan söylenen herşeye alık alık bakıyorum aklım hep testte bakalım ne olacakAnldim cnm saolasn. Burdaki mebe de sorcam tercih zamni zaten. Bi sana onceden sorim iice anlim dedimbu ucretli ucretsz izinde ne kdr iizn veriolr
Gecmez simdi saatler decok fazla bekleme ama simdiden solim. Sonra icine dert olmasn
Ücretli izin hakkın 16 hafta. 8 doğum öncesi 8 hafta doğum sonrasıAnldim cnm saolasn. Burdaki mebe de sorcam tercih zamni zaten. Bi sana onceden sorim iice anlim dedimbu ucretli ucretsz izinde ne kdr iizn veriolr
Gecmez simdi saatler decok fazla bekleme ama simdiden solim. Sonra icine dert olmasn
Yaz canım bakalım merak ettimYok eşimle geldim kan verdim 12 ye kadar çıkar sonucu dediler bekliyoruz
5gun var adetime.umutsuz vakayim galibaEvt sen bnm cok cok silik cizgimde demistin hamilesin diyesimdi ne durumdasn
Diyecek söz bulamadım.....Ah canm hiç öyle düşünme. Olur elbet olur. Bugun olmaz bikiaç ay sonra. Bikaç ay az sonra olmaz 5. 10 ay sonra sadece bu süreçte kendini yıpratma. Ben de uzun süre bekledim. Gerçekten o kadar test yaptım ki söker içine bile bakardım. Işığın altında tutardım azck koyuluk görebilmek için. Bir defasında Allahım hiç mi vucudum elverişli değil bebek taşımaya.olsun da düşük yapayım ona bile razıyım dediğimi hatrlyrm. Gerçekten artık umudum azalıyordu. Sonra . Aşılama da yaptm o da tutmadı. Dedim olmuyorsa olmuyor. Kabullendm durumumu. O ay ailemin yanına gittim ve yine adet sancıdı çektim yine oluyorum diye beklerken hamile olduğunu öğrendim. Dünyalar benim oldu. Sonra düşer mi durur mu diye düşünürken 3 ayım doldu yavaş yavaş korkularım azaldı. Öyle böyle 9 ayıma kadar geldim..Beşiğimiz i aldk bebek çantamı hazır doğumu bekliyorduk. Ve hep içimde bir korku. Dedim bana bişey olsa bebeğim ne olacak? Ve rüyamda gördüm bebeğim cumartesi günü doğacak diye. 37.haftamn bittiği gün cumartesiydi ablamı çağrdm. Doğum için. Belki aynı günde doğar dedim. Doğmadı. 38.hafta mn bittiği gün yine cumartesi bugün doğacak dedim. Yine doğmadı. 39.haftamn bittiği gün yine kontrolüm vardı. Bu arada hastada 2 defa kontrole gidiyordum artk. Eşime ablama dedim zaten gidecez hastaneye 11de randevum var erken gidelim belki bugün doğum olur. Neyse gittik 9.00da hastaneye girdim. Muayene fişi alırken sancm başladı. Hemen Dr odasına girdim. Dr acil sezaryan dedi. O esnada eşim arabayı park ediyordu. Bi geldi ki beni doğuma götürüyorlar. Yeter ki doğsun da bebeğimiz için en iyisi olsun dedik.Bana bir nefes al dediler narkoz verdiler. Sonra Bi gözümü açtım karnımda sezaryan ağrısı ve bebek yok. O kadar ümit o kadar bekleyiş ve sonrasında bir defa görememek bile. Allah düşmanıma Bike vermesin bu acıyı. Sonradan Dr lar o esnada hastanede olmsmn resmen mucize olduğunu söylediler.geç kalsam benim hayatı tehlikem varmış ve çoğu zaman bu durumdan dolayı anneyi kurtarmak için rahim alınıyormuş. Dedim Allahm rahmin hala olduğuna göre demek ki umudum var. 6 ay bekledin tekrar gebelik düşündüm. Korktum yine 2 yıl hamike kalamazsaö diye. Eşime dedim ben testlerin başında beklemek istemyrm. Hemen yumurta takibi sonra tüp bebek yoksa bu acıya dayanamam. Yumurta takibine başladım Dr yumurta çok geride pek de gelişmemiş dedi umutsuz konuştu ağlaya ağlaya eve döndüm. Tam o sırada komşumla karşlaştm. Yengesi benden 20 gün önce doğum Y as pmştı bana yengem tekrar hamile dedi. 9 aylık bebeği vardı ve yine hamile ydi. Evler yakındı gece onun bebeğin sesine uyanır. Kendi akan sütüne bak ar gider diğer odada gizli gizli ağlardım. En karanlık anda aydınlık olur derdim. DERDİ VEREN ALLAH DERMANI DA VERİR DERDİM.. Bu da benim imtihanımnış de in sabrettm. Ve o ay hamile olduğumu öğrendm. İlk gebelikte 2 yıl beklerken 2.de 3 ay içinde hamileydim.korkyla geçen 9 ay ve çom şükür kızım sağlıklı doğdu. İlk doğumdan 18 ay sonra tekrar doğum yaptm. Benim için gerçekten çok uzaktı. Rabbim ol deyince oluyor. Nasibi varsa oluyor yoksa da ne yapsan da boş. Sen elinden gele n tedaviyi yapıp sonucu Allaha bırakacaksın.senin evladın ama Allahın da kulu. Can veren hayat veren o. Teslim olAllaha Gönlünü ferah tut. Milletin lafına bakıp kendini de yıpratma. Ol derse olur. Bu arada geçen ay da karın ağrısıyla acile gittim düşük yaptpmı öğrendim. Üstelik bir hafta öncekanda 1.çıkmştı değer. Hiç ihtimal inal yoktu ve sonrasında adet de olmuştm.adetten bikaç gün sonra düşüğü öğrendm dış gebelikmiş. Düşmeyince de ameliyat oldum. Kolay mı değil ama elden bişey gelmiyor. Sağlıklı olup doğmasını isterdm ama olmayınca olmuyor. Her şey Allahtano deyip sabrediyorum. Çünkü benim kontrolümde iradem de olan değil. Uzun uzun anlattım kusuruma da bakmayın. Sana ümit olmak istedm
Canım adete kaç gün var galiba gördüm cizgiyi2. Dakikada belirdi çizgi
Canım cok sevindimmmmmm sağlıkla kucağına al
Simdi iice oturdu basima. Cook tskkr edermÜcretli izin hakkın 16 hafta. 8 doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası
En fazla 2 yıla kadar da ücretsiz izin kullanabilirsin. İstersen 6 ay da kullanabilirsin.
Sen başlamanı yapar yapmaz doğum iznine ayrıl çünkü yaza denk geliyor senin iznin yanar. Sen başlamanı yapıp izne ayrılınca maaşın düzenli olarak yatar. Doğum iznin bitene kadar. Doğum iznin bittikten sonra ücretsiz izne ayrılmazsa da okula bildirirsin yazında da yatar Eylül de okula başlarsın. Ama ücretsiz izne ayrılınca doğum iznin bittiği gibi ödeme yapılmaz artık
Nie ole dedin simdi5gun var adetime.umutsuz vakayim galiba
Kac cikmis ki
Çok sevindim canım kaç çıktı kan sonucun
Cuma günü adet olmam gerekiyor ama ben iki gün kala öğrendimCanım adete kaç gün var galiba gördüm cizgiyi
Yazıcam yazıcam değerim 37 çıktı 1 haftalık hamilesin dedi doktor şoka girdim zaten heyecandan kalbim ağrıyoduCanım cok sevindimmmmmm sağlıkla kucağına alkaç çıktı değerin adete kaç gün var belirti neler var hadi yaz yaz yaz
Teşekkür ederim canım dua grubuna katılım ben duanın gücüne inanıyorum ya vasi dedik rabbim nasip etti çok şükürGözün aydın canım. Sırayla geliyo herkes
37 çıktı KuzumSimdi iice oturdu basima. Cook tskkr edermyaza tasinma var yani bana
Nie ole dedin simdi
Kac cikmis ki
Ben sanaa demistim sen hamile olucaksin diye
Bence geç döllenme oldu 37 çıktı sonuç bir haftalık yazıyodu zaten 14 şubatta çatlatma iğnesi oldumÇok sevindim canım kaç çıktı kan sonucun1 haftalık değildir o 3 haftalıktır bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?