Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yok eşimle geldim kan verdim 12 ye kadar çıkar sonucu dediler bekliyoruz

amin inşallah canım bir buçuk saate kadar belli olur
İnş hayırlı sonuçlar verirsin cnm bize sonra da belirtilerini neler yaptığını anlatırsın

Anldim cnm saolasn. Burdaki mebe de sorcam tercih zamni zaten. Bi sana onceden sorim iice anlim dedim bu ucretli ucretsz izinde ne kdr iizn veriolr
Yok eşimle geldim kan verdim 12 ye kadar çıkar sonucu dediler bekliyoruz

amin inşallah canım bir buçuk saate kadar belli olur
Gecmez simdi saatler de cok fazla bekleme ama simdiden solim. Sonra icine dert olmasn

Anldim cnm saolasn. Burdaki mebe de sorcam tercih zamni zaten. Bi sana onceden sorim iice anlim dedim bu ucretli ucretsz izinde ne kdr iizn veriolr

Gecmez simdi saatler de cok fazla bekleme ama simdiden solim. Sonra icine dert olmasn
Şu an yazılan söylenen herşeye alık alık bakıyorum aklım hep testte bakalım ne olacak

Ücretli izin hakkın 16 hafta. 8 doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası
En fazla 2 yıla kadar da ücretsiz izin kullanabilirsin. İstersen 6 ay da kullanabilirsin.
Sen başlamanı yapar yapmaz doğum iznine ayrıl çünkü yaza denk geliyor senin iznin yanar. Sen başlamanı yapıp izne ayrılınca maaşın düzenli olarak yatar. Doğum iznin bitene kadar. Doğum iznin bittikten sonra ücretsiz izne ayrılmazsa da okula bildirirsin yazında da yatar Eylül de okula başlarsın. Ama ücretsiz izne ayrılınca doğum iznin bittiği gibi ödeme yapılmaz artık

Diyecek söz bulamadım.....

Simdi iice oturdu basima. Cook tskkr ederm yaza tasinma var yani bana
5gun var adetime.umutsuz vakayim galiba
Nie ole dedin simdi
Kac cikmis ki

Canım cok sevindimmmmmm sağlıkla kucağına al kaç çıktı değerin adete kaç gün var belirti neler var hadi yaz yaz yaz
Yazıcam yazıcam değerim 37 çıktı 1 haftalık hamilesin dedi doktor şoka girdim zaten heyecandan kalbim ağrıyodu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…