Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kan testimi verdin ayyyyy inanmıyorum sükürler olsun balam basardınnnnnnn cok sevindimmmm gözünüzaydın cicegimmmm benimmm
Yaaa kuzum belirtilere takılmıcam bu ay dedim ama belirtiler boşa değilmiş çok şükür valla şu an sata göre 3 haftalık hamileyim işte

Melegim kokusuna kurban oldugum cicegim sen nerelerdesin allah razı olsun benim cicegimden

Kızlar iyi akşamlar, sizi takip ediyorum ben de ara ara, mide bulantılarım bitti çok şükür. Biraz kendime geldim ama hormonlar tavan her şeyi sorun ediyorum alınganlıklar ağlamalar filan ☺
cok sessiz kalıyorsunuz bebegim üzülüyorum hormonlarınızı gelin burada rahatlatın lütfen bize sayın sövün sesimiz cıkmaz vallaha

Yaaa kuzum belirtilere takılmıcam bu ay dedim ama belirtiler boşa değilmiş çok şükür valla şu an sata göre 3 haftalık hamileyim işte ❤
Sarı akıntı kesin gebelik belirtisi gercekten kim dediyse hamile cıktı baska ne belirtilerin vardı kuzum ve suan nasıl hissediyorsun en önemlisi o
Ya ben senin sizin güzel yüreğinizden öperim ne kadar güzel insanlarsınız sizinde hamile kaldığınızı öğrenicem he bu topikte olucam ❤
Suraya keske kahkaha sesimi bırakabilseydim Saka bir yana gercekten cok sevindim saglıkla kucagınıza alın hayırlı anne baba evlat olun birbirinize insallahhhh
1 şubat son adet tarihim bebeğim yaz beni gebe listesine
Heyecandan satını yanlıs yazmısım düzelteyim hemen

Bebeğim hayırlısıyla sizin de hamileliğinizi öğrenicez ben buna yürekten inanıyorum şu an aşırı şaşkınım çünkü karnımda bi bebeğim var diyorum böyle sol kasığım da hareketlenme var tutun bebeğim tutun seninle çok güzel bi ömrümüz olucak diye ona pozitif enerji veriyorum. Bebeğim ben belirtilerimi şöyle anlatıcam en önemlisi pozitif olmak beni biliyosun ben pozitif bi insanım ve hep inandım hamile kalacağıma 7-8 ay denedim ve bugün bu mutlu haberi aldım aralık ayında pko başlangıcı olduğunu öğrendim ocakta klomen kullandım üç yumurtam çatladı ama olmadı bu ay femara kullandım 14 şubat sabahı da çatlatma iğnesi oldum iki tane olgunlaşmış yumurtam vardı biri de olgunlaşmamıştı henüz. Ben bu ay akışına bıraktığım için iğneden sonra canım ne zaman isterse o zaman ilişki yaşadım ve ne eşime keçiboynuzu falan içirdim ne kendim bacak diktim ilk üç dk dikkat ettim bıraktım sonrasında zten ilişkiye o kadar az girdik ki hem ihtimal veriyodum hem vermiyodum ne olduysa pazardan itibaren oldu gece üşümelerim başladı geceninnortasında ise ateşelnerek uyanıyordum uyanmamak için direniyodum ama en son kalkıp gidip koca bardak su içiyodum ve kendimi serinletiyodum odamda petek yanmıyo bu arada pzardan beri böyle son iki üç gündür de turuncuya dönen idrar rengine rastladık bi de sarı akıntılara günlük pedi dolduracak cinsten akıntılar namaz kıldığım için pedi sürekli değişiyodum akıyo diye. Dün gece rüya gördüm hamileydim bugün kafama takıldı test yaptım çünkü iğnenin 13. Gübü bitmişti artık öyle evde test yaptım çizgi belirdi 2 dk ya baya baya çizgi görünüyodu her ne kadar fotolarda çok belli olmasa da dayanamadım kana gittim gece gece ve hamile olduğumu öğrendim he bide on gündür sürekli sol göğsümün kenarı ağrıyordu ağrıyan kısım ise taş gibiydi

Peki suan nasıl gögüslerin? Agrı varmı hala kuzum? Ne güzel sana igne vesile oldu rabbim meleginizin rızkını versin insallah güzel ömürleriniz olsun insallah ve bence seninde ikiz ihtimalin var iki tanesi olgunlasmıs diyorsun e icimizede doguyordu insallah o güzel haberide alırız senden esinin tepkisini cok merak ettim oda inanamıyordur simdi cok istiyordu cok mutlu oldum adınıza insallah 2020 bitmeden bizlerde bebeklerimizin cinsiyetlerini ögrenebiliriz cicegim allah büyük hayırlısı olsunda insallah saglıkla kavusalım cümlece allahım sana ic huzuru vermis nasip etmis coksükür kuzum

Kuzum sol göğsümün kenarı yine ağrıyo ama göğüslerim normal adet ağrısında inşallah hayırlısı olur ama ben nedense ikiz olduğunu düşünmüyorum çünkü teker teker istiyorum ya ben tek tek verecğini düşünüyorum rabbimin ya şöyle diyim bide benn rn önemli kısmı anlatmayı unuttum ben üç dört aydır müthiş bi şekilde rabbime daha da yakınlaştım sürekli rabbimi memnun etmek için bişeyler yapma savaşındydım çünkü huzursuzdum geçinecek kadar param vardı evim vardı araba alacak param var çok şükür sağlığım yerinde ailem yanımda hayırlı bi eşe sahibim ama bi eksiğim vardı ve ben namazlarıma başlamam gerektiğini düşündüm namaza başladım derken tesbihata başladım tesbihat derken mevlid okumaya başladım ama namazda dua ederken bile tabbim utanıyorum senden istemeye kulum namaz kıldın hemen çocuk mu istiyosun diye düşünme yalvarırım ya da istemiyim ya ben çünkü ben seni çok sevdiğim için namazıma başladım demelere başladım ama bir türlü dua edemiyorum sonra yasini şerif okurken künfeyekün kısmına gelince aşağıda anlamına bakınca ol der ve olur yzıyodu ee rabbim kulum yeter ki iste demiyo muydu ben de artık istmeeye başladım bi de herkese istemeye başladım rabbim dedim sen içimi biliyosun ben çocuk için namaz kılmıyorum ben senin aşkın için namaz kılıyorum sonrasında tevbe istiffar dualarını çok yaptım bağışlama dualarınd da dua ettim ben bugğn artık şöyle düşünüyorum rabbim dedi ki kulum evet herşeyin varıd ama içinde beni eksiltmiştin o yüzden bana yöneleceksin ve ben ol diyecem olacak böyle oldu işte çiçeğim

Öyle güzel yazmıssınki huzurla tekrar tekrar okudum belkide rabbim bizlerdende bu gönül dinginligini istiyor ve biryerde isterken yanlıs yapıyoruz ne kadar güzelki sen dogru yolunu bulup rabbime teslim olabilmissin insallah bizlerde aynı teslimiyeti yasarız kısa sürede ve bizleride sevindirir yaradan insallah
Eşim inanmadı test sonucunu gördü doktor hamilesin demeyene kadar yine inanmadı sonra inandı ama baba olacaksın dediği de şaşırıyo
Heyecan doruktadır simdi sizin evde kameraya cekip izletmek vardı bize

Evet çünkü rabbim bana olacağının iç huzurunu vermişti bana gerçekten çok inanıyordum hamile kalacağıma. Hep te size de yazıyordum inanmaktan asla vazgeçmeyin diye çünkü Allaha olan inanç teslimiyet ve tevekkül seni öylesine rahatlatıyo ki iki gün önce dedim ki perşembe kandil ben ogün yine her kandilde yaptığım gibi çok sevdiğim bi cami var oraya gidip namaz kılarım kadirgecesinde de eyüp sultana giderim eyüp sultanın bende yeri çok ayrı oraya giderim dedim berat kandilinde 100 rekat namaz var onu evde kılarım mecbur dedim yaa öyle çok şey anlatabilirim ki bu konuda. Rabbim ol dedi ve oldu çok şükür rabbime sonsuz hamdü senalar olsun.

Az önce diyo ki şu kalp atışlarını ne zaman duyarız sakin ol dedim rabbim nasip etmiş elbet duyucaz en fazla bir ay sonra duyarız

Ayyyy canım çok sevindim evet sarı akıntı gerçekten hamilelik belirtisi benimde sarı akıntım çok olmuştu

canımm hamileliğin hayırlı olsun cok sevındım sağlıkla kucagına almanda nasip olsun klome ve catlatma ıgnesı mı olmustun oyle bıseyler hatırlıyorum sankı sanırım bıdahakı ay bende baslayacagım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…