- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 118
- 29
Olabilir canım ama o değerin karsısında kaç yazıyprsa o kadarlık hamilesindir zatenBence geç döllenme oldu 37 çıktı sonuç bir haftalık yazıyodu zaten 14 şubatta çatlatma iğnesi oldum
Yaa Canım mesajını yeni gördüm. Çok sevindim. Günlerin sağlıkla geçsin. Hayırlısıyla al kucağına inşallah. Bugün regaib kandili bol bol dua et kendine de bizim için de. Hamilelerin duası kabul olurmuş.
Amiiiin inşallahCabuk ve bebekle gelir insallah 9 mart sana
O zaman şu an 3 haftalık hamileyim kuzumİşte o 3 haftalık oluyor bende ilk öyle öğrenmiştim canım
yatsı namazını cemaatle kılıcam o zaman çok dua edicem size yine rabbim hayırlısıyla tez zamanda karınlarınızı bebişle doldursun inşallahYaa Canım mesajını yeni gördüm. Çok sevindim. Günlerin sağlıkla geçsin. Hayırlısıyla al kucağına inşallah. Bugün regaib kandili bol bol dua et kendine de bizim için de. Hamilelerin duası kabul olurmuş.
3 haftalıkmış kuzumMaisiyah345 canım tebrikler sağlıkla ilerlesin insAllah da bı haftalık değildir o ya yanlış bilgilendirmisler bence
Aynen canım inşallah kat kat artsrO zaman şu an 3 haftalık hamileyim kuzum
yatsı namazını cemaatle kılıcam o zaman çok dua edicem size yine rabbim hayırlısıyla tez zamanda karınlarınızı bebişle doldursun inşallah
3 haftalıkmış kuzum
hayırlı kandiller anacum ver elini öpemCİCEKLERİM HAYIRLI KANDİLLER
HASTANEDEN GELDİM VE COK MUTLUYUM
O DOKTOR NEYE GÖRE PKO VAR DEMİS BEN GÖREMİYORUM DEDİ BUGÜN MUAYENE OLDUGUM DOKTOR KAN TESTLERİMİ YENİLEYİP YUMURTA REZERVİMEDE BAKACAK RAHİM KÜCÜKLÜGÜDE GÖREMİYORUM HERSEY NORMAL GÖRÜNÜYOR DEDİ
icim ferahladı
Hayırlı kandiller nanacım çok sevindim :) kızlaaarrrrrrrrrr benim için dua edin yarın transfer olacak hayırlısıyla güzel haberi alırız inşallah.CİCEKLERİM HAYIRLI KANDİLLER
O DOKTOR NEYE GÖRE PKO VAR DEMİS BEN GÖREMİYORUM DEDİ BUGÜN MUAYENE OLDUGUM DOKTOR KAN TESTLERİMİ YENİLEYİP YUMURTA REZERVİMEDE BAKACAK RAHİM KÜCÜKLÜGÜDE GÖREMİYORUM HERSEY NORMAL GÖRÜNÜYOR DEDİ
icim ferahladı
Canım benim çook sevindimm her doktor farklı gerçekten güzel şeyler söylemiş kan sonuclarında iyi çıkar inşallahhCİCEKLERİM HAYIRLI KANDİLLER
icim ferahladı
anacum nereye kayboldun güzel haberden sonraCİCEKLERİM HAYIRLI KANDİLLER
icim ferahladı
yaaaaaaaaaaaaaaa ben senin haberini bekliyordumHayırlı kandiller nanacım çok sevindim :) kızlaaarrrrrrrrrr benim için dua edin yarın transfer olacak hayırlısıyla güzel haberi alırız inşallah.
MaşAllah hadi sağlıkla ielrler süreç insAllah cnmO zaman şu an 3 haftalık hamileyim kuzum
yatsı namazını cemaatle kılıcam o zaman çok dua edicem size yine rabbim hayırlısıyla tez zamanda karınlarınızı bebişle doldursun inşallah
3 haftalıkmış kuzum
ayyyy cnm çok sevindim vala doktroum dengesizliğiydi işte onu takma insAllah sağlıkla hamile kalirsn bundan sonraCİCEKLERİM HAYIRLI KANDİLLER
icim ferahladı
Amin canım inşAllah mutlu haberle gelmek nasip olur bugün benide ekleyin dualrınızayaaaaaaaaaaaaaaa ben senin haberini bekliyordum
çok sevindimmmmmmmmmmmmmmmmm
hayırlı haberlerle inşallah
Amin canım inşAllah mutlu haberle gelmek nasip olur bugün benide ekleyin dualrınıza
İnşAllah canımsabrın sonu selamet inşallah kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?