Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte o 3 haftalık oluyor bende ilk öyle öğrenmiştim canım
O zaman şu an 3 haftalık hamileyim kuzum
yatsı namazını cemaatle kılıcam o zaman çok dua edicem size yine rabbim hayırlısıyla tez zamanda karınlarınızı bebişle doldursun inşallah
Maisiyah345 canım tebrikler sağlıkla ilerlesin insAllah da bı haftalık değildir o ya yanlış bilgilendirmisler bence
3 haftalıkmış kuzum

CİCEKLERİM HAYIRLI KANDİLLER
HASTANEDEN GELDİM VE COK MUTLUYUM
O DOKTOR NEYE GÖRE PKO VAR DEMİS BEN GÖREMİYORUM DEDİ BUGÜN MUAYENE OLDUGUM DOKTOR KAN TESTLERİMİ YENİLEYİP YUMURTA REZERVİMEDE BAKACAK RAHİM KÜCÜKLÜGÜDE GÖREMİYORUM HERSEY NORMAL GÖRÜNÜYOR DEDİ
icim ferahladı

hayırlı kandiller anacum ver elini öpem
heeee aylardır biz sana doktora git git git dedik..
Allah o doktoru varyaaaaaaaaaa
ohh çok şükür

Hayırlı kandiller nanacım çok sevindim :) kızlaaarrrrrrrrrr benim için dua edin yarın transfer olacak hayırlısıyla güzel haberi alırız inşallah.

Canım benim çook sevindimm her doktor farklı gerçekten güzel şeyler söylemiş kan sonuclarında iyi çıkar inşallahh Devletemi gittin canım

anacum nereye kayboldun güzel haberden sonra
kanatlanıp uçtunmu kızzzzzzzzzzzzzzzzz

MaşAllah hadi sağlıkla ielrler süreç insAllah cnm
ayyyy cnm çok sevindim vala doktroum dengesizliğiydi işte onu takma insAllah sağlıkla hamile kalirsn bundan sonra

Mrblar kızlar bugün biz buraya özel bişey şivlilik vardı üç ayların başlangıcında olur çocuklar sabahtan kapı kapı dolaşıp şeker topluyorlar bizde kızımla çıktık dolaştık annem bizim yerimize dağıttı artık kızım öğlen okula gitti ben evdeyim uyku nasıl bastı erken kalkınca uyudum eşim o arada evdeydi bı ara uyandm ve burnuma pişi koktu olsa da yesem dedim kalk da ye o zmn komşu getirmiş dedi nasıl mutlu oldum yeminle ya bı güzel yedim demin oğluşuma yarasın insAllah
Bu arada cinsiyetimz kesinleşti diyebilirim bı oğlum olacak insAllah
Sizler naislsinz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…