bende bu sorunun cevabını merak edıyorum adetime 9 gün var hep akıntım varHamişler birşey sorabilirmiyim size
Bebislerinizi öğrendiğiniz ay reglden hemen önce akıntınız nasıldı ya da var mıydı
Bir haftalık mııı ayyy miniciiikk minnnoşşş
Bnm adetin 2. Gunu 31 cikmisti cnm. Dr un 1 haftalik demesine bakma simdi belli deil kac haftalik oldugu. Sen sata gore say haftaligini. Biraz buyudukten sonra ultrasonda yazio zTen gerckte kac haftalik oldgu.37 çıktı Kuzum
Bu gece kimse yoktu ben de yazmdimNeredesin balam bugecede yoksun
Hadi bi guzl haber de senden gelsin insllhhKızlar yarın yumurtlamanin 11.gunu yarin sabah test yapcam
Inşallah canım yaaa inşallahhHadi bi guzl haber de senden gelsin insllhh
Sen atmadım yazmissin ne ataması öğretmen mı oldunHadi bi guzl haber de senden gelsin insllhh
Evr oluyorm insllhh sonundaaSen atmadım yazmissin ne ataması öğretmen mı oldun
Çok sevindim senin adına canım.meslektaş olduk demekEvr oluyorm insllhh sonundaabir iki haftya tercihler yapilcak
Canım belirtilerini soylesene bizim için
evet bende ovülasyonn zamanı şeffaf yoğun akıntı vardı hatta nanaya bigün dedim ki bugün bile yumurtm çatladı ben nedense ovülasyondaki son ilişkimin tuttuğunu düşünüyorum ama hayırlısı tabiki.evet songünlrde sarı akıntı gördüm ve hamileyim çok şükürAyyyy canım çok sevindim evet sarı akıntı gerçekten hamilelik belirtisi benimde sarı akıntım çok olmuştu
ederim canım etmem mi rabbim bu topikte ve kk da konuştuğum ne kadar kadın varsa hepsine hayırlı hamilelik nasip etsinSağlıkla artsın cnm değerin bize de dua et
rabbim razı olsun sizden kuzum ben geçen ay klomen kullandım bu ay femara+ovitrelle kullandım kuzum bu ay nasip oldu çok şükürcanımm hamileliğin hayırlı olsun cok sevındım sağlıkla kucagına almanda nasip olsunklome ve catlatma ıgnesı mı olmustun oyle bıseyler hatırlıyorum sankı sanırım bıdahakı ay bende baslayacagım
Evet daha minicik bir kalem ucu kadarmışBir haftalık mııı ayyy miniciiikk minnnoşşş
Bize hayırlı haberlerle gel kuzumKızlar yarın yumurtlamanin 11.gunu yarin sabah test yapcam
anladım canım doktoruma mesaj attım dönüş yapar bana iki günde bir testimi tekrarlıycam zatenBnm adetin 2. Gunu 31 cikmisti cnm. Dr un 1 haftalik demesine bakma simdi belli deil kac haftalik oldugu. Sen sata gore say haftaligini. Biraz buyudukten sonra ultrasonda yazio zTen gerckte kac haftalik oldgu.
Bu gece kimse yoktu ben de yazmdim
Bende adet biter bitmez tuttuğunu düşünüyorum çünkü bu ay fazla ilişki yaşamıştık en çok onun şokundayımYazdım kuzum bi önceki mesajımda nanaya yazdım
evet bende ovülasyonn zamanı şeffaf yoğun akıntı vardı hatta nanaya bigün dedim ki bugün bile yumurtm çatladı ben nedense ovülasyondaki son ilişkimin tuttuğunu düşünüyorum ama hayırlısı tabiki.evet songünlrde sarı akıntı gördüm ve hamileyim çok şükür
ederim canım etmem mi rabbim bu topikte ve kk da konuştuğum ne kadar kadın varsa hepsine hayırlı hamilelik nasip etsin
rabbim razı olsun sizden kuzum ben geçen ay klomen kullandım bu ay femara+ovitrelle kullandım kuzum bu ay nasip oldu çok şükürRabbim sizlere de nasip etsin inşallah bir an evvel hayırlısıyla
Evet daha minicik bir kalem ucu kadarmışkuzum sende hep aklımdasın sana da çok dua ediyorum
Çok teşekkür ederim kuzumm Allah razı olsun, bana yine tüp bebek dediler yazı bekliyorum.Evet daha minicik bir kalem ucu kadarmışkuzum sende hep aklımdasın sana da çok dua ediyorum ❤
Valla hayırlısıyla rabbim doğurmayı nasip etsiz bizlere burdaki arkadaşlarıma da hayırlısıyla gebe kalmayı nasip etsin çok şükür bugünümüze deBende adet biter bitmez tuttuğunu düşünüyorum çünkü bu ay fazla ilişki yaşamıştık en çok onun şokundayım
Olsun sonuçta çözümü var tüp bebekte olsa imkanı olan bişey ben öyle düşünmemiz gerektiğine inanıyorum inşallah rabbim hayırlısıyla hamile kalmanı nasip eder bize de bu güzel haberi verirsin kuzumÇok teşekkür ederim kuzumm Allah razı olsun, bana yine tüp bebek dediler yazı bekliyorum.
Sağlıcakla gelsin meleğin inşallah
Evet öyle oldu biraz teşekkür ederim bebeğimyine gece coşmuş buralar
gebe olan arkidişleri tebrik ederim
ikizim olsun diye dua edin bana
Aa bilmiodum senn de ogrtmn oldgunu. Goreve baslicagim zamn sizi bol bol rahatsz edicem haberinz olsnÇok sevindim senin adına canım.meslektaş olduk demek
Tebrik ederim canımmEvr oluyorm insllhh sonundaabir iki haftya tercihler yapilcak
İşte o 3 haftalık oluyor bende ilk öyle öğrenmiştim canımYazıcam yazıcam değerim 37 çıktı 1 haftalık hamilesin dedi doktor şoka girdim zaten heyecandan kalbim ağrıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?