Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazdım kuzum bi önceki mesajımda nanaya yazdım
Canım belirtilerini soylesene bizim için
Ayyyy canım çok sevindim evet sarı akıntı gerçekten hamilelik belirtisi benimde sarı akıntım çok olmuştu
evet bende ovülasyonn zamanı şeffaf yoğun akıntı vardı hatta nanaya bigün dedim ki bugün bile yumurtm çatladı ben nedense ovülasyondaki son ilişkimin tuttuğunu düşünüyorum ama hayırlısı tabiki.evet songünlrde sarı akıntı gördüm ve hamileyim çok şükür
Sağlıkla artsın cnm değerin bize de dua et
ederim canım etmem mi rabbim bu topikte ve kk da konuştuğum ne kadar kadın varsa hepsine hayırlı hamilelik nasip etsin
rabbim razı olsun sizden kuzum ben geçen ay klomen kullandım bu ay femara+ovitrelle kullandım kuzum bu ay nasip oldu çok şükür Rabbim sizlere de nasip etsin inşallah bir an evvel hayırlısıyla
Bir haftalık mııı ayyy miniciiikk minnnoşşş
Evet daha minicik bir kalem ucu kadarmış kuzum sende hep aklımdasın sana da çok dua ediyorum

Kızlar yarın yumurtlamanin 11.gunu yarin sabah test yapcam
Bize hayırlı haberlerle gel kuzum
Bnm adetin 2. Gunu 31 cikmisti cnm. Dr un 1 haftalik demesine bakma simdi belli deil kac haftalik oldugu. Sen sata gore say haftaligini. Biraz buyudukten sonra ultrasonda yazio zTen gerckte kac haftalik oldgu.

Bu gece kimse yoktu ben de yazmdim
anladım canım doktoruma mesaj attım dönüş yapar bana iki günde bir testimi tekrarlıycam zaten

Bende adet biter bitmez tuttuğunu düşünüyorum çünkü bu ay fazla ilişki yaşamıştık en çok onun şokundayım

Bende adet biter bitmez tuttuğunu düşünüyorum çünkü bu ay fazla ilişki yaşamıştık en çok onun şokundayım
Valla hayırlısıyla rabbim doğurmayı nasip etsiz bizlere burdaki arkadaşlarıma da hayırlısıyla gebe kalmayı nasip etsin çok şükür bugünümüze de
Çok teşekkür ederim kuzumm Allah razı olsun, bana yine tüp bebek dediler yazı bekliyorum.
Sağlıcakla gelsin meleğin inşallah
Olsun sonuçta çözümü var tüp bebekte olsa imkanı olan bişey ben öyle düşünmemiz gerektiğine inanıyorum inşallah rabbim hayırlısıyla hamile kalmanı nasip eder bize de bu güzel haberi verirsin kuzum

Kızlar bat günüm yarın agdet olacakmışım gibi kasik ağrım var ve sarı akintim var şeffaf değil koyu kıvamlı bugünde bitmez artık bana

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…