Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağlıkla kucağına al inşallah canım hayırla gelsin oğlun

Oh be çok şükür ben biliyordum yA durduk yere pko denmemeli bir şey olduğunu biliyordum iyi gözün Aydın canım

Kızlar bugün özelde randevum vardı. Kese göründü tabi, haftaya kalp atışı için gel dedi. Şimdi duyulmayabilir dedi. 5+5’im bu arada. Kesenin içinde nokta kadar bişey gördüm ben. Ama doktor şurda falan demedi. Üstte oluşacak dedi. Sonra kalp atışı sesini açınca, kalp atışını duyduk. Bak duyuyo musun başlamış bile kalp atışı dedi. Haftaya daha net duyarsın dedi, haftaya randevu aldım.

Herhangi bi anormal bişey söylemedi doktor. Ama ben kesenin içinde net bişey göremeyince stres yaptım tabi ki. Ama kalp atışını duydum, boş falan olma imkanı yoktur değil mi?

Ne güzel canım çok sevindim valla bizlerde aynıyız valla iyiyiz

Canım benek hemen görünmüyor zaten benim gittiğimde de ilk nokta kadardı 1.5 hafta sonra daha net görmüştük bebeği korkma yani

Canım benek hemen görünmüyor zaten benim gittiğimde de ilk nokta kadardı 1.5 hafta sonra daha net görmüştük bebeği korkma yani

Ay canımmmmm teşekkür ederim. Zaten doktor anormal bişey demedi. Hatta kalp atışı duyulmaz şimdi dedi, sonra sesi açıp duyunca başlamış bile dedi. Haftaya daha net duyarsın dedi.

Hayırlı kandiller canım, sevindim rahatlamana. Önemli olan stres yapmamak ve bazı doktorlar onu es geçiyor gereksiz gereksiz konuşma ve teşhis koyduklarını sanıyorlar, iyi bir doktor şans işi gerçekten

Tebrik ederim canımm
Tskkr ederiiim
Gozun aydin canisiii. simdi icin rahatlamistr ne guzl. Insllh sira baska guzl haberler vermekte.

Nanam çok sevindim bebeğim bundan sonra aklını vücudunu rahatlat inşallah olacak kuzum

Çok sevindim kuzum senin adına

Kızlar bat günüm yarın agdet olacakmışım gibi kasik ağrım var ve sarı akintim var şeffaf değil koyu kıvamlı bugünde bitmez artık bana
Benimde bat günüm yarın canım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Ve benimde sarı akintim var günlük peti değiştirirken bakıyorum full sarı akıntı dolmuş oluyor. Ama bilemedim regl olmadan öncede bense bu tür akıntı oluyordu. Bugün sabah ucuz testlerden yaptım ilk idrarla negatifti. Bakalım yarına kadar olmazsam sabah tekrar test yapcam.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…