- 6 Aralık 2017
- 6.469
- 6.583
- 198
Sağlıkla kucağına al inşallah canım hayırla gelsin oğlunMrblar kızlar bugün biz buraya özel bişey şivlilik vardı üç ayların başlangıcında olur çocuklar sabahtan kapı kapı dolaşıp şeker topluyorlar bizde kızımla çıktık dolaştık annem bizim yerimize dağıttı artık kızım öğlen okula gitti ben evdeyim uyku nasıl bastı erken kalkınca uyudum eşim o arada evdeydi bı ara uyandm ve burnuma pişi koktu olsa da yesem dedim kalk da ye o zmn komşu getirmiş dedi nasıl mutlu oldum yeminle ya bı güzel yedim demin oğluşuma yarasın insAllah
Bu arada cinsiyetimz kesinleşti diyebilirim bı oğlum olacak insAllah❤
Sizler naislsinz
Oh be çok şükür ben biliyordum yA durduk yere pko denmemeli bir şey olduğunu biliyordum iyi gözün Aydın canımCİCEKLERİM HAYIRLI KANDİLLER
HASTANEDEN GELDİM VE COK MUTLUYUM
O DOKTOR NEYE GÖRE PKO VAR DEMİS BEN GÖREMİYORUM DEDİ BUGÜN MUAYENE OLDUGUM DOKTOR KAN TESTLERİMİ YENİLEYİP YUMURTA REZERVİMEDE BAKACAK RAHİM KÜCÜKLÜGÜDE GÖREMİYORUM HERSEY NORMAL GÖRÜNÜYOR DEDİ
icim ferahladı
Saol kuzum amin insAllahSağlıkla kucağına al inşallah canım hayırla gelsin oğlun
Amin kuzum Rabbim tek tk doldurusn kucağımızı inşAllahSaol kuzum amin insAllahsenin transfer olacakms snrm insAllah senin de sağlıkla gelir bebişim tutunur sana Rabbim isteyen herkese nasip etsin insAllah
Ne güzel canım çok sevindim vallaMrblar kızlar bugün biz buraya özel bişey şivlilik vardı üç ayların başlangıcında olur çocuklar sabahtan kapı kapı dolaşıp şeker topluyorlar bizde kızımla çıktık dolaştık annem bizim yerimize dağıttı artık kızım öğlen okula gitti ben evdeyim uyku nasıl bastı erken kalkınca uyudum eşim o arada evdeydi bı ara uyandm ve burnuma pişi koktu olsa da yesem dedim kalk da ye o zmn komşu getirmiş dedi nasıl mutlu oldum yeminle ya bı güzel yedim demin oğluşuma yarasın insAllah
Bu arada cinsiyetimz kesinleşti diyebilirim bı oğlum olacak insAllah❤
Sizler naislsinz
Canım benek hemen görünmüyor zaten benim gittiğimde de ilk nokta kadardı 1.5 hafta sonra daha net görmüştük bebeği korkma yaniKızlar bugün özelde randevum vardı. Kese göründü tabi, haftaya kalp atışı için gel dedi. Şimdi duyulmayabilir dedi. 5+5’im bu arada. Kesenin içinde nokta kadar bişey gördüm ben. Ama doktor şurda falan demedi. Üstte oluşacak dedi. Sonra kalp atışı sesini açınca, kalp atışını duyduk. Bak duyuyo musun başlamış bile kalp atışı dedi. Haftaya daha net duyarsın dedi, haftaya randevu aldım.
Herhangi bi anormal bişey söylemedi doktor. Ama ben kesenin içinde net bişey göremeyince stres yaptım tabi ki. Ama kalp atışını duydum, boş falan olma imkanı yoktur değil mi?
Canım benek hemen görünmüyor zaten benim gittiğimde de ilk nokta kadardı 1.5 hafta sonra daha net görmüştük bebeği korkma yani
Hayırlı kandiller canım, sevindim rahatlamana. Önemli olan stres yapmamak ve bazı doktorlar onu es geçiyor gereksiz gereksiz konuşma ve teşhis koyduklarını sanıyorlar, iyi bir doktor şans işi gerçektenCİCEKLERİM HAYIRLI KANDİLLER
O DOKTOR NEYE GÖRE PKO VAR DEMİS BEN GÖREMİYORUM DEDİ BUGÜN MUAYENE OLDUGUM DOKTOR KAN TESTLERİMİ YENİLEYİP YUMURTA REZERVİMEDE BAKACAK RAHİM KÜCÜKLÜGÜDE GÖREMİYORUM HERSEY NORMAL GÖRÜNÜYOR DEDİ
icim ferahladı
Tskkr ederiiimTebrik ederim canımm
Gozun aydin canisiii.CİCEKLERİM HAYIRLI KANDİLLER
icim ferahladı
Nanam çok sevindim bebeğim bundan sonra aklını vücudunu rahatlat inşallah olacak kuzumCİCEKLERİM HAYIRLI KANDİLLER
icim ferahladı
Kuzum haftaya perşembe doktorum çağırdı bakıcaz bana der kaç haftalık olduğumuİşte o 3 haftalık oluyor bende ilk öyle öğrenmiştim canım
Aynen sen erken duymuşsun yine canım normalde daha geç duyulabiliyor endişe etmeAy canımmmmm teşekkür ederim. Zaten doktor anormal bişey demedi. Hatta kalp atışı duyulmaz şimdi dedi, sonra sesi açıp duyunca başlamış bile dedi. Haftaya daha net duyarsın dedi.
Aynen doktor net söylerKuzum haftaya perşembe doktorum çağırdı bakıcaz bana der kaç haftalık olduğumu
Aynen sen erken duymuşsun yine canım normalde daha geç duyulabiliyor endişe etme
Bebişin seninle rahat ol tadını çıkarŞimdi farkettim canım, ultrasonda doktor işaretlemiş. Baştan popoya 0,220 cm yazıyo.
Çok sevindim kuzum senin adınaCİCEKLERİM HAYIRLI KANDİLLER
icim ferahladı
Tabi canım istediğin zaman ne istersenAa bilmiodum senn de ogrtmn oldgunu. Goreve baslicagim zamn sizi bol bol rahatsz edicem haberinz olsnilk oldgu icin yol gosterin bana ezilmim ilk sene diye. Bu arada bransin neydi
Benimde bat günüm yarın canım. Hakkımızda hayırlısı olsun. Ve benimde sarı akintim var günlük peti değiştirirken bakıyorum full sarı akıntı dolmuş oluyor. Ama bilemedim regl olmadan öncede bense bu tür akıntı oluyordu. Bugün sabah ucuz testlerden yaptım ilk idrarla negatifti. Bakalım yarına kadar olmazsam sabah tekrar test yapcam.Kızlar bat günüm yarın agdet olacakmışım gibi kasik ağrım var ve sarı akintim var şeffaf değil koyu kıvamlı bugünde bitmez artık bana
Canım gözün aydın çok sevindim darısı başımıza inşallahKuzum haftaya perşembe doktorum çağırdı bakıcaz bana der kaç haftalık olduğumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?