Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canlarım medya vatandaşlara gerçeği yansıtmıyor ben teşkilatın içindeyim. Suriyede olan meslektaslarimdan aldigimiz haberlere göre 250 den fazla şehidimiz varr yaralılardan bahsetmiyorum bile
Allah o zalimleri kahrı perisan eylesin
Teknoloji cagındayız sehit haberlerini almamak icin erisimler kısıtlanıyor nasıl bir ülke olduk yarabbim
O aileler oyyyy

Zaten eş destek olmassa ailede ondan yüz bulup her istediğini diyor eşlerin destek olması lazım en önce

Bende hep kullanırdım bıraktım pedi insan alısıyor daha rahatım valla ☺
Evet kuzum hergün iccamasırı degistirmek daha saglıklıymıs
Bende sık kullanırdım günlük pedi akıntılarımı arttırıyordu oyüzden kestim akıntımda kesildi böylesi daha iyi

Yok canım o anlamda demedim, yani biri alalım kisti normal yolla dene demiş, biri normal olmaz demiş ya. Adam akıllı bir şekilde inceleyip, doğru şekilde tedavi uygulayacak birini bulmak açısından dedim.
İşte o sıkıntı zaten cnm ikiye ayrılıyor bu konuda doktorlar. Bi kısmı direk tüp bebek diğer kısmı da tüp bebek diyo

İşte o sıkıntı zaten cnm ikiye ayrılıyor bu konuda doktorlar. Bi kısmı direk tüp bebek diğer kısmı da tüp bebek diyo
Bence cikolata kistin cok büyük degilse onun icin ameliyat olma canım
Kistleri olup dogum yapanları sorun yasamayanları cok duydum cünkü tabi karar senin

Bence cikolata kistin cok büyük degilse onun icin ameliyat olma canım
Kistleri olup dogum yapanları sorun yasamayanları cok duydum cünkü tabi karar senin
5 cm cnm ya tam sınırda işte 5 üzerini yapıyorlar ameliyat. Şu clife Bi işe yarasa azcık küçükse kistim..

O zaman heralde öyle kabul etmek lazımm cnm onları da yada kızcan anlatçan

5 cm cnm ya tam sınırda işte 5 üzerini yapıyorlar ameliyat. Şu clife Bi işe yarasa azcık küçükse kistim..
Canım soğan kürunu denedinmi hic özellikle bu kistlerde çok etkili ibrahim saracoglunun tarifi var denemeni tavsiye ederim

Canım soğan kürunu denedinmi hic özellikle bu kistlerde çok etkili ibrahim saracoglunun tarifi var denemeni tavsiye ederim
3 kere denedim cnm malesef etki etmedi. Ben kistimi öğreneli 10 sene oldu belki ondandır. Clife macun kullanıyorum son umudum bu

Allah razı olsun kuzum
hakkınızda hayırlısı olsun hayırlı evlat olsun sizlere insallah iki duyguyuda tatmıs olacaksın cok sevindim adına

Allah razı olsun kuzum
hakkınızda hayırlısı olsun hayırlı evlat olsun sizlere insallah iki duyguyuda tatmıs olacaksın cok sevindim adına
Allah razi olsun cnm rabbim en yakin zamanda tattirsin ins sanada cumanin hürmetine ins
Bende çok zorlu yollardan geçtim inanki ama içindeki umudu hiç yitirmedim bi evladimi topragada verdim ama yinede rabbimin bildiği dedim çok sukur rabbim çok merhametli

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…