Allah o zalimleri kahrı perisan eylesinCanlarım medya vatandaşlara gerçeği yansıtmıyor ben teşkilatın içindeyim. Suriyede olan meslektaslarimdan aldigimiz haberlere göre 250 den fazla şehidimiz varr yaralılardan bahsetmiyorum bile
Çatlak içinNe icin?
ayyy hadi hayırlısı olsun balam bebek olsun icinde insallaaaahAmin canim transferimi oldum yatıyorum şuanda inşallah sonu iyi olur.
Zaten eş destek olmassa ailede ondan yüz bulup her istediğini diyor eşlerin destek olması lazım en önceAynı derdin değiştiği bendede var ben yaşadığım hprmonel setleri abartıyormuşum bilmem ne eşimde olsa kendimi bu hale neden sokayım insan yaşadığını bi kendi biliyor eş bile destek olmuyor ona bile kramplar bulantılar abartı geliyor Allah eşinde hayırlısını versin
Bende hep kullanırdım bıraktım pedi insan alısıyor daha rahatım vallaKokusuzda olsa vajinanın alması gereken oksijeni önlüyor o yüzden pamuklu ic camasırları öneriliyor kuzum sen yinede kullanma tavsiyem.
İnsallah gelmez regl hayırlı haberlerini bekliyoruz
Bilgim yok olan varsa yardımcı olur canımÇatlak için
Evet kuzum hergün iccamasırı degistirmek daha saglıklıymısBende hep kullanırdım bıraktım pedi insan alısıyor daha rahatım valla ☺
İşte o sıkıntı zaten cnm ikiye ayrılıyor bu konuda doktorlar. Bi kısmı direk tüp bebek diğer kısmı da tüp bebek diyoYok canım o anlamda demedim, yani biri alalım kisti normal yolla dene demiş, biri normal olmaz demiş ya. Adam akıllı bir şekilde inceleyip, doğru şekilde tedavi uygulayacak birini bulmak açısından dedim.
Bence cikolata kistin cok büyük degilse onun icin ameliyat olma canımİşte o sıkıntı zaten cnm ikiye ayrılıyor bu konuda doktorlar. Bi kısmı direk tüp bebek diğer kısmı da tüp bebek diyo
5 cm cnm ya tam sınırda işte 5 üzerini yapıyorlar ameliyat. Şu clife Bi işe yarasa azcık küçükse kistim..Bence cikolata kistin cok büyük degilse onun icin ameliyat olma canım
Kistleri olup dogum yapanları sorun yasamayanları cok duydum cünkü tabi karar senin
O zaman heralde öyle kabul etmek lazımm cnm onları da yada kızcan anlatçanCanım eşimde söylüyor ama diyorum ya cahillik başa bela anlamamakta ısrar ediyorlar tam ilişiği kesmemiz gerek başka türlü sen ne kadar anlatırsan anlat anlamıyorlar o da olmuyor iki hafta üç hafta görüşme yine yüz yüze geliniyor
Canım soğan kürunu denedinmi hic özellikle bu kistlerde çok etkili ibrahim saracoglunun tarifi var denemeni tavsiye ederim5 cm cnm ya tam sınırda işte 5 üzerini yapıyorlar ameliyat. Şu clife Bi işe yarasa azcık küçükse kistim..
3 kere denedim cnm malesef etki etmedi. Ben kistimi öğreneli 10 sene oldu belki ondandır. Clife macun kullanıyorum son umudum buCanım soğan kürunu denedinmi hic özellikle bu kistlerde çok etkili ibrahim saracoglunun tarifi var denemeni tavsiye ederim
amin cnmCocuga takılmaları sakalasmaları sorun degil elbet ama cocugu üzdüklerini gördükleri halde buna devam etmeleri sorun allah akıl fikir versin onlara
O zaman heralde öyle kabul etmek lazımm cnm onları da yada kızcan anlatçan
Düzenli kullanıyormusun?5 cm cnm ya tam sınırda işte 5 üzerini yapıyorlar ameliyat. Şu clife Bi işe yarasa azcık küçükse kistim..
Adet olunca sipariş verdim tatlım adetin 6 gününden beri düzenli kullanıyorumDüzenli kullanıyormusun?
Sifa olsun insallah balamAdet olunca sipariş verdim tatlım adetin 6 gününden beri düzenli kullanıyorum
Allah razı olsun kuzumMrblar kizlar
Bende dün drdaydim yatarak geçecek artık hamilelikte
Allahım kimseyi düşürmesin yatmakda ayri zor
Bebisimiz erkekmis onu öğrendik
Bide kizim vardı sukur rabbime
Bugünleri görmeyi rabbim cumlemize nasip eylesin cani gonulden duamdir
Allah razi olsun cnm rabbim en yakin zamanda tattirsin ins sanada cumanin hürmetine insAllah razı olsun kuzum
hakkınızda hayırlısı olsun hayırlı evlat olsun sizlere insallah iki duyguyuda tatmıs olacaksın cok sevindim adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?