Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günaydın canım, ne yaptın karar verdiniz mi? ☺
Yok cnm ya yarın Bi merkezle daha görüşücez ama kafamız karman çorman ya. Rahimde düşüklük var dedi 2 doktor histeroskopi lazım dedi diğeri gerke yok dedi. Kimi hemen yapalım tüp bebek diyo kimi muayene etmemiz lazım diyo kimi de kisti alırız Bi kaç ay denersimiz olmazsa yaparız diyo

Canım Aselece çikolata kisti ameliyatı olmuş birkaç kez, bebeğini büyütüyor şimdi Kafana takılan ne varsa sor bence.
Detaylı tüm tetkikler yapılmadan tüp bebeğe baslamamak lazım. Bazen doktorlar gerçekten çok garip ya el mahkum başka doktorlara da görünmen lazım

İyice araştırın canım, acele etmeye gerek yok. Doğru düzgün bi tanı koyulana kadar tüm iyi doktorları gezin. Her doktor farklı söylüyo, insanın aklı tabi ki karışır. Güzelce araştırmak en iyisi.

Söyle bence canım her defasında yapıyorlarsa sürekli yapmaya devam ederler bence

O ihtimal de var cnm kist ameliyatı seçeneği.. If valla bilmiyorum ya

Tanı belli cnm çikolata kistim var kimi alalım diyo kimi kalsın diyo bilmiyorum ya 4 merkezle görüştük hepsi ayrı şeyler düşünüyor

İşlerine gelmiyor işte
Aynı derdin değiştiği bendede var ben yaşadığım hprmonel setleri abartıyormuşum bilmem ne eşimde olsa kendimi bu hale neden sokayım insan yaşadığını bi kendi biliyor eş bile destek olmuyor ona bile kramplar bulantılar abartı geliyor Allah eşinde hayırlısını versin

Tanı belli cnm çikolata kistim var kimi alalım diyo kimi kalsın diyo bilmiyorum ya 4 merkezle görüştük hepsi ayrı şeyler düşünüyor

Yok canım o anlamda demedim, yani biri alalım kisti normal yolla dene demiş, biri normal olmaz demiş ya. Adam akıllı bir şekilde inceleyip, doğru şekilde tedavi uygulayacak birini bulmak açısından dedim.

Burda iş eşine düşüyo cnm bence
Canım eşimde söylüyor ama diyorum ya cahillik başa bela anlamamakta ısrar ediyorlar tam ilişiği kesmemiz gerek başka türlü sen ne kadar anlatırsan anlat anlamıyorlar o da olmuyor iki hafta üç hafta görüşme yine yüz yüze geliniyor

Cocuga takılmaları sakalasmaları sorun degil elbet ama cocugu üzdüklerini gördükleri halde buna devam etmeleri sorun allah akıl fikir versin onlara

Kokusuzda olsa vajinanın alması gereken oksijeni önlüyor o yüzden pamuklu ic camasırları öneriliyor kuzum sen yinede kullanma tavsiyem.
İnsallah gelmez regl hayırlı haberlerini bekliyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…