Yok cnm ya yarın Bi merkezle daha görüşücez ama kafamız karman çorman ya. Rahimde düşüklük var dedi 2 doktor histeroskopi lazım dedi diğeri gerke yok dedi. Kimi hemen yapalım tüp bebek diyo kimi muayene etmemiz lazım diyo kimi de kisti alırız Bi kaç ay denersimiz olmazsa yaparız diyoGünaydın canım, ne yaptın karar verdiniz mi? ☺
CanımYok cnm ya yarın Bi merkezle daha görüşücez ama kafamız karman çorman ya. Rahimde düşüklük var dedi 2 doktor histeroskopi lazım dedi diğeri gerke yok dedi. Kimi hemen yapalım tüp bebek diyo kimi muayene etmemiz lazım diyo kimi de kisti alırız Bi kaç ay denersimiz olmazsa yaparız diyo
Yok cnm ya yarın Bi merkezle daha görüşücez ama kafamız karman çorman ya. Rahimde düşüklük var dedi 2 doktor histeroskopi lazım dedi diğeri gerke yok dedi. Kimi hemen yapalım tüp bebek diyo kimi muayene etmemiz lazım diyo kimi de kisti alırız Bi kaç ay denersimiz olmazsa yaparız diyo
Amin canim transferimi oldum yatıyorum şuanda inşallah sonu iyi olur.Tesekkür ederim cicegim güzel haberlerde darısı senin basına
Söyle bence canım her defasında yapıyorlarsa sürekli yapmaya devam ederler benceYa ne kadar uzak durayım desem de işte görüşülüyor kp kaynım seviyoruz adı altında kızımı sinir ediyorlar şekeri alıyorlar ve ya ceketini misal benim olsun çocuk yani sinirleniyor zevk alıyorlar herhalde
O ihtimal de var cnm kist ameliyatı seçeneği.. If valla bilmiyorum yaCanımAselece çikolata kisti ameliyatı olmuş birkaç kez, bebeğini büyütüyor şimdi Kafana takılan ne varsa sor bence.
Detaylı tüm tetkikler yapılmadan tüp bebeğe baslamamak lazım. Bazen doktorlar gerçekten çok garip ya el mahkum başka doktorlara da görünmen lazım
Tanı belli cnm çikolata kistim var kimi alalım diyo kimi kalsın diyo bilmiyorum ya 4 merkezle görüştük hepsi ayrı şeyler düşünüyorİyice araştırın canım, acele etmeye gerek yok. Doğru düzgün bi tanı koyulana kadar tüm iyi doktorları gezin. Her doktor farklı söylüyo, insanın aklı tabi ki karışır. Güzelce araştırmak en iyisi.
Insallah sonu guzel olur dedigin gibiAmin canim transferimi oldum yatıyorum şuanda inşallah sonu iyi olur.
Cnm gerektiğinde görüşün bence eğer Bi sıkıntı varsa sıkıntıyı arttırmamak lazım. Sonuçta hamilesin etkilenir sin
Söyle bence canım her defasında yapıyorlarsa sürekli yapmaya devam ederler bence
İşlerine gelmiyor işteLaftan anlayan yok maalesef
Burda iş eşine düşüyo cnm benceLaftan anlayan yok maalesef
Aynı derdin değiştiği bendede var ben yaşadığım hprmonel setleri abartıyormuşum bilmem ne eşimde olsa kendimi bu hale neden sokayım insan yaşadığını bi kendi biliyor eş bile destek olmuyor ona bile kramplar bulantılar abartı geliyor Allah eşinde hayırlısını versinİşlerine gelmiyor işte
Tanı belli cnm çikolata kistim var kimi alalım diyo kimi kalsın diyo bilmiyorum ya 4 merkezle görüştük hepsi ayrı şeyler düşünüyor
Canım eşimde söylüyor ama diyorum ya cahillik başa bela anlamamakta ısrar ediyorlar tam ilişiği kesmemiz gerek başka türlü sen ne kadar anlatırsan anlat anlamıyorlar o da olmuyor iki hafta üç hafta görüşme yine yüz yüze geliniyorBurda iş eşine düşüyo cnm bence
Cocuga takılmaları sakalasmaları sorun degil elbet ama cocugu üzdüklerini gördükleri halde buna devam etmeleri sorun allah akıl fikir versin onlaraYa ne kadar uzak durayım desem de işte görüşülüyor kp kaynım seviyoruz adı altında kızımı sinir ediyorlar şekeri alıyorlar ve ya ceketini misal benim olsun çocuk yani sinirleniyor zevk alıyorlar herhalde
Kokusuzda olsa vajinanın alması gereken oksijeni önlüyor o yüzden pamuklu ic camasırları öneriliyor kuzum sen yinede kullanma tavsiyem.Kokusuz renksiz olanından kullanıyorum kuzum kokulu çiçekli böcekli olanlar zarar veriyor diye duymuştumsabah test yapacaktım fakat evde test kalmamış ben bi tane daha var sanıyordum hala regl olmadim bakalım yoğun çalışıyorum fırsat bulabilirsem bugün kan veririm belki
Cogunda sonradan silik cizgi cıkıyor canım gecikme bekleyelim insallah bebis vardırGünaydın kızlar.yaptim test tabiki tek çizgiAma yarım saat sonra silik çizgi çıktı mirateck testi zaten.onda hep çıkıyor degilmi
Ne icin?Kızlar Hindistan cevizi yagı kullanıpta memnun kalan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?