- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Mrb cnm düşük riskin mi var onfano yatış verdi cnm dikiş atılmıştı sanki fayda etmedi mi sağlıkla tamamlarsn insAllahMrblar kizlar
Bende dün drdaydim yatarak geçecek artık hamilelikte
Allahım kimseyi düşürmesin yatmakda ayri zor
Bebisimiz erkekmis onu öğrendik
Bide kizim vardı sukur rabbime
Bugünleri görmeyi rabbim cumlemize nasip eylesin cani gonulden duamdir
Aynen canım bende öyle yapıyorum vallaEvet kuzum hergün iccamasırı degistirmek daha saglıklıymıs
Bende sık kullanırdım günlük pedi akıntılarımı arttırıyordu oyüzden kestim akıntımda kesildi böylesi daha iyi
Erken doğum riski doğuma kadar cnm dikis sadece bi aracı yatarak dinlenerek gececekki rahimde açıklık kisalik olmasınMrb cnm düşük riskin mi var onfano yatış verdi cnm dikiş atılmıştı sanki fayda etmedi mi sağlıkla tamamlarsn insAllahsevindm sağlıkla gelsin insAllah oğlun ❣ kızına söylediniz mi tepkisi ne oldu biz söylemedi daha ama kız istiyor baya baya erkek desek hemen bı de kız olsun diyecek ☺
Dogru söylüyorsun canım rabbim inancını kaybetmeyenden merhametini esirgemiyor cok sükürAllah razi olsun cnm rabbim en yakin zamanda tattirsin ins sanada cumanin hürmetine ins
Bende çok zorlu yollardan geçtim inanki ama içindeki umudu hiç yitirmedim bi evladimi topragada verdim ama yinede rabbimin bildiği dedim çok sukur rabbim çok merhametli
Geçmiş olsun canım malezef zor yatarak geçirmek ama allah kolaylığını verir merak etme hayırlısıyla al da kucagına inşallahMrblar kizlar
Seninde belli olmus cnm gozunaydinGeçmiş olsun canım malezef zor yatarak geçirmek ama allah kolaylığını verir merak etme hayırlısıyla al da kucagına inşallahBu sene erkek senesi galiba benim bebişte erkek☺
InşallahCogunda sonradan silik cizgi cıkıyor canım gecikme bekleyelim insallah bebis vardır
Aaa bunu bilmiyordum kuzum öyle yapayım bari teşekkür ederimKokusuzda olsa vajinanın alması gereken oksijeni önlüyor o yüzden pamuklu ic camasırları öneriliyor kuzum sen yinede kullanma tavsiyem.
İnsallah gelmez regl hayırlı haberlerini bekliyoruz
Aminnnnn inşallah okuyun ufleyin oralardan beniayyy hadi hayırlısı olsun balam bebek olsun icinde insallaaaah
Allahım sana en yakın zamanda bu oldugun transferle bir evlat nasip etsin onunlada hayırlı birlikte bir ömür yazsın size insaalllaaaahhhhAminnnnn inşallah okuyun ufleyin oralardan beni
Hadi gozun aydin olsun insallah hayirli saglikli bir evlat olurMrblar kizlar
Geçmiş olsun canım malezef zor yatarak geçirmek ama allah kolaylığını verir merak etme hayırlısıyla al da kucagına inşallahBu sene erkek senesi galiba benim bebişte erkek
Amin canımmSeninde belli olmus cnm gozunaydinsaglikla gelsin pasamiz ins
Evet %90 erkek dedi canım ben erkek hissediyodum zaten hepOooooo canım cinsiyet belli oldu mu senin? Hayırlı olsun.
Nanam Biraz önce lekelenmem oldu geliyor benim kırmızılar hiç şaşmazKokusuzda olsa vajinanın alması gereken oksijeni önlüyor o yüzden pamuklu ic camasırları öneriliyor kuzum sen yinede kullanma tavsiyem.
Yeni bat 27 MartKokusuzda olsa vajinanın alması gereken oksijeni önlüyor o yüzden pamuklu ic camasırları öneriliyor kuzum sen yinede kullanma tavsiyem.
Allah razı olsun canım sen de sağlıcakla kavuş oğluşuna İnşallahMrblar kizlar
Evet %90 erkek dedi canım ben erkek hissediyodum zaten hep
Ozluyorum ozluyorum bugun kotu bigun Rabbimin gucune gitmesin ama cok zor kuzenim askeriyede kuzendende ote kardes gibi buyuduk bizzz sabahtan beri dua ediyorum aglaya aglaya insallah duyar Rabbim sesimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?