Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağlıkla Kucağına al canm. Benim gebelikte adet oldum olacam gibi ağrım vardı. Doktora söylediğimde hiç iyi bir durum değil demişti. Ama ara sra oldu. Bir defasında çok çok aşırı oldu toplantıdaydm. Bitmesine 5dk vardı artk 5 dk Bile oturmadım kalkıp çıktm. . Eşimi aradım gel düşük yapyrm diye. Dr aradk söylediği ilacı kullandık. 2 gün sonraki kontrolde rahim büzüş büzüş olmuştu. Dr çektiğin sancı dan dolayı dedi. Bir dahaki kontrolde düzelmişti.Onun dışında hep ağrım oldu. 4. 5 aya kadar da. Sonrasında çok şükür bebeğim sağlıkla doğdu. Şu anda 2.5 yaşında:) yani dr doçent anlam veremedimi ağrıma. Hep böyle adet ağrısı gibi ağrım vardı. yaşadığımı ayrıntılı anlattım. Çünkü sorunlu ağrım sadece toplantıdski ağrımdı. O ağrı çok çok aşırı bir ağrı Durulamayacak. Gece uyutmayacakbir ağrı

Maksatları nedir bilemiyorum canım icim acıyor bir sehitte olsa bin sehitte olsa o evlatlara kavusmak icin nasıl can atıyoruz onlar ise bizim icin can veriyor icim acıyor...
Ahhh benimde canım çok yandı bi şehidimizin bi hafta sonra çocuğu olacakmış nasıl kahroldum rabbim şehitlerimize rahmet ailelerine sabır versin inşallah

Çok üzüldüm şehitlerimize. Allah yaralılara şifa versn.nasıl büyük acı Yarabbim. Bi korona bi deprem Bi askerlerimiz. Her taraftan acı

Rabbim analı babalı büyütsün Ne güzel inşallah bizede nasip olur kucagımıza almak benim çok şükür okadar şiddetli yok ama hamile oldugumu ögrenmeden önce yürürken sol tarafıma iki kez şiddetli sancı saplandı 10 dakika yürümeme engel oldu snra düzeldi çok şükür

Ben de iki gebelikte öğrenmeden önce aniden şiddetli ağrı olmuştu bıçak batması gibi. Birinde tam ayağa kalkıyordm ve bir iki saniyelik değişik Bi ağrıydı

Üzüldüm kuzum yaaa üzülmene
Görüsmeyin öyle üzüyorlarsa kızını yazık yaaa ne düsüncesizler üzülme sende mesafe koy arana canım
Sakin ol canım kim naptı kızına mı birşey dediler
Ya ne kadar uzak durayım desem de işte görüşülüyor kp kaynım seviyoruz adı altında kızımı sinir ediyorlar şekeri alıyorlar ve ya ceketini misal benim olsun çocuk yani sinirleniyor zevk alıyorlar herhalde

Offf aynısı bendede oluyo sürekli karnında yanma kasılma gibi adet ağrısı gibi ağrılar oluyor valla bende bi ağrısız yaşayamadım hamileliğimi öğrendiğim günden beri böyle

Canım günlük ped kullanma saglıklı degil insallah yarın güzel haber verirsin bizlere
Kokusuz renksiz olanından kullanıyorum kuzum kokulu çiçekli böcekli olanlar zarar veriyor diye duymuştum sabah test yapacaktım fakat evde test kalmamış ben bi tane daha var sanıyordum hala regl olmadim bakalım yoğun çalışıyorum fırsat bulabilirsem bugün kan veririm belki

Günaydın kızlar.yaptim test tabiki tek çizgi Ama yarım saat sonra silik çizgi çıktı mirateck testi zaten.onda hep çıkıyor degilmi

Maksatları nedir bilemiyorum canım icim acıyor bir sehitte olsa bin sehitte olsa o evlatlara kavusmak icin nasıl can atıyoruz onlar ise bizim icin can veriyor icim acıyor...
Canlarım medya vatandaşlara gerçeği yansıtmıyor ben teşkilatın içindeyim. Suriyede olan meslektaslarimdan aldigimiz haberlere göre 250 den fazla şehidimiz varr yaralılardan bahsetmiyorum bile

Cnm gerektiğinde görüşün bence eğer Bi sıkıntı varsa sıkıntıyı arttırmamak lazım. Sonuçta hamilesin etkilenir sin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…