Batları gecen ciceklerim
Eski tarihleri siliyorum
Yeni bilgilerinizi paylasırsanız memnun olurum
Benden cik guzel habrr var ikiz doğurdumBaldanhatun L Loriklorik Nurrn @Tubaa9533 Ravza nur
MelodiminEsi MNbeyaz ciceklerim sizden güzel haberler varmı?
24 MART SALI GÜNÜ BEKLENEN ADET TARIHIMBal0ncuk nasıldı ban?
Nayırrrr olamazzzzz yenimi haberimizzzz oluyooorBenden cik guzel habrr var ikiz doğurdum
Zahmet oldu balam tesekkürler24 MART SALI GÜNÜ BEKLENEN ADET TARIHIM
Unuttum ya vallahaNayırrrr olamazzzzz yenimi haberimizzzz oluyooor
Zahmet oldu balam tesekkürler
Olur canım öyle seyler yine pespeseyiz icime bir yumruk oturmus gülmeye zorlanıyorum kusura bakma askımUnuttum ya vallaha
BendeOlur canım öyle seyler yine pespeseyiz icime bir yumruk oturmus gülmeye zorlanıyorum kusura bakma askım
Anladım canım inşallah sağlıkla olurKuzum o ilk asilamada stresden dusuk cikti sonra verdik test sorun cikmadi hatta ikinci asilamada da ii cikti ama enfrksyondan tutmadi bu sefer
Kiz cok iim ya artik dusunmuorm eskisi gibi takmiorum nasip diyip geciom bn o dönemi attim sanirim takmayi birakinca insan daha mutlu oluo bi neden aramayi birakmak daha ii tek tavsiyem bu ve battaniye bitmedi hala cunku ip bulamiomHosgeldin cicegim cagrılarıma sessiz kalmadıgın icin tesekkür ederim
Bizler gördügün gibiyiz sen ne durumdasın daha iyisindir insallah
Amin cnm bnm insallahAnladım canım inşallah sağlıkla olur
Canım biz test yaptırmadık kiTestin fotosu at baklm bi o an yazmyi unutmusum
Haaa sen benim yaptığım testi mı diyorsun. Attım onu çöpeTestin fotosu at baklm bi o an yazmyi unutmusum
Bi ay sonra görümcem doğum yapçak 2 kuzenim hamile bu durumda takmamak çok zorKiz cok iim ya artik dusunmuorm eskisi gibi takmiorum nasip diyip geciom bn o dönemi attim sanirim takmayi birakinca insan daha mutlu oluo bi neden aramayi birakmak daha ii tek tavsiyem bu ve battaniye bitmedi hala cunku ip bulamiomsiz napionuz en guzl dost ne özlemisim o sert ve umut veren konusmani
Utandım sertmi umut veriyorum benKiz cok iim ya artik dusunmuorm eskisi gibi takmiorum nasip diyip geciom bn o dönemi attim sanirim takmayi birakinca insan daha mutlu oluo bi neden aramayi birakmak daha ii tek tavsiyem bu ve battaniye bitmedi hala cunku ip bulamiomsiz napionuz en guzl dost ne özlemisim o sert ve umut veren konusmani
Gülmeye halimiz kalmadi ne yazikkkiOlur canım öyle seyler yine pespeseyiz icime bir yumruk oturmus gülmeye zorlanıyorum kusura bakma askım
Bdv'de yemedim anacumBal0ncuk nasıldı ban?
Vallaha yaaa ne cektik be romeomGülmeye halimiz kalmadi ne yazikkki
Hangi topikte oldu balam sayfanda acılmıyor göremiyorum söylede bakayımBdv'de yemedim anacum
Yediğim şeyide hala ısrarla soruyotm
Hanımefendi olarak hitap etmeme rağmen
İlginç.... Gerginim
Zaten 2 topikteki canlarla yazışıom başka yer yok bebeğim.. Canımı sıktı ya.. Vallada bişey demedim bak ekran görüntüsü atacam sana pc geçtiğimde.. Hanımefendi olarak hitap ettim bideHangi topikte oldu balam sayfanda acılmıyor göremiyorum söylede bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?