Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Atta bakayım bir canım

Bi ay sonra görümcem doğum yapçak 2 kuzenim hamile bu durumda takmamak çok zor
Kuzum kac arkadasim hamile kaldi 2 kardesim hemen hamis oldu hatta 38 yasinda kuzenim bile yeni ewli 2 ay korunmayi birakti pat hamile oldugunu duydum bnle deniyen herkez dogurdu ama kndimizi yipratmakdan hayattan soguyup sadece soru ile isyan etmekden baska bisey yapmioruz 2 kez asilama yaptimki tup bebek olayinida anam merak etti die sordum yoksa onuda dusunmuorum inan takmamak gerekio seni cok ii anliorum o dönmden cok agir bi sekilde gectim ve biliorum ki ii seyler olucak ii dusun ii olsun

Yok kiz hic bulamadim ipi aman sıkılmistim zaten hamis olunca yaparim , tasindik yerlestik misafir fasli uzun surdu daha yeni bosa dustum sayilir iim ya hatta cok iim piskoljik olarak ama yorgunum bu ara , kuzum anliorum en azindan umudun var boswer umut herdaim guzl bisey bn cok ruhsuzum cocuk konusunda artik yok kusuom yok basim dönuo aman diom umut kirildi sonra hefes sonra rahatligimi ve ileriyo maddiyati dusununce saldim bn uzulmuosan sorun yok uzulup takiosan sorun umudun kalsin bi kosede kiz senin tatli bi sertligin vardi insan sirtini dayayinca yikilmayacakmis gibi oluodu

Ben 4 yıla yakın vajinismus yaşadım bide çok zor günler yaşadım hala daha yaşıyorum hepimiz yaşıyoruz çok zor cidden. Dua etmekten başka çaremiz yok haklısın cnm zamanı gelince olucak inş

Annnemmmm sen pipiliyi doguracanmi azmi kaldi gunun ay ne sewindim minnakim nasil sen nasilsin annisim
Geliyor gelmekte olann valla
Cok sukur ole veya bole gecio gunlerimz. Ii gordum senii cok sevndm
Haaa sen benim yaptığım testi mı diyorsun. Attım onu çöpe
Piii Allh seni napmya. Hic foto da mi cekmedin
Bdv'de yemedim anacum
Yediğim şeyide hala ısrarla soruyotm
Hanımefendi olarak hitap etmeme rağmen
İlginç.... Gerginim
Oooo ban ban hos gelmissen yaaoow
Sana demedim mi rahat dur diye seni yaramz cocuk

Üzülme cicegim vardır allahın bir bildigi hayırlısı buymus demekki umutlar diger aya insallah
Inşallah kuzum hayırlısı tabi. Ama lekelenme geldikten sonra devam etmedi şaştım kaldım normalde hemen devamı gelirdi. Bu aralar çok stresliyim mutsuzum ondan dolayı sokulemedim sanırım

Yaaaa ne güzel seyler yazmıssın sagol balam elimden geldigince herzaman destekciniz olarak burada olacagım ben yeni eviniz hayırlı olsun allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin insallah hicbeklemedigin andada bebeginizle sevindirsin sizleri rabbim insallah kuzummm

Inşallah kuzum hayırlısı tabi. Ama lekelenme geldikten sonra devam etmedi şaştım kaldım normalde hemen devamı gelirdi. Bu aralar çok stresliyim mutsuzum ondan dolayı sokulemedim sanırım
Stresini atmaya calıs olursada allahtan olmazsada allahtan biliyorsun kuzum hayırlısı olsun de gec reglin düzensizlesmesin en azından

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…