Atta bakayım bir canımZaten 2 topikteki canlarla yazışıom başka yer yok bebeğim.. Canımı sıktı ya.. Vallada bişey demedim bak ekran görüntüsü atacam sana pc geçtiğimde.. Hanımefendi olarak hitap ettim bide
Sadece okumanın gereksiz olduğunu
Erken evlenilmesi gerektiğini felan söyleyen bir hanımefendinin fikrine karşı çıktım heps bu
İsteyen okur isteyen erken evlenir
Her okuyan adam olmuyor
Her evlenende ayh hala gerginim
Atacam kuzum az sonraAtta bakayım bir canım
Kuzum kac arkadasim hamile kaldi 2 kardesim hemen hamis oldu hatta 38 yasinda kuzenim bile yeni ewli 2 ay korunmayi birakti pat hamile oldugunu duydum bnle deniyen herkez dogurdu ama kndimizi yipratmakdan hayattan soguyup sadece soru ile isyan etmekden baska bisey yapmioruz 2 kez asilama yaptimki tup bebek olayinida anam merak etti die sordum yoksa onuda dusunmuorum inan takmamak gerekioBi ay sonra görümcem doğum yapçak 2 kuzenim hamile bu durumda takmamak çok zor
Yok kiz hic bulamadim ipi aman sıkılmistim zaten hamis olunca yaparim , tasindik yerlestik misafir fasli uzun surdu daha yeni bosa dustum sayilir iim ya hatta cok iim piskoljik olarak ama yorgunum bu ara , kuzum anliorum en azindan umudun var boswer umut herdaim guzl bisey bn cok ruhsuzum cocuk konusunda artik yok kusuom yok basim dönuo aman diom umut kirildi sonra hefes sonra rahatligimi ve ileriyo maddiyati dusununce saldim bn uzulmuosan sorun yok uzulup takiosan sorun umudun kalsin bi kosede kiz senin tatli bi sertligin vardi insan sirtini dayayinca yikilmayacakmis gibi oluoduUtandım sertmi umut veriyorum ben
bende takmayı bıraktıgımı zannediyordum adet günleri yaklasınca yine heyecanlanıyorum elimden geleni bu oluyorbulursun insallah ip cicegim iyi olmana sevindim ne yaptınız tasınabildinizmi aklım cok kaldı cicegim sende birden gittin uzun süre gelmedin merak ettim hep
Ben 4 yıla yakın vajinismus yaşadım bide çok zor günler yaşadım hala daha yaşıyorum hepimiz yaşıyoruz çok zor cidden. Dua etmekten başka çaremiz yok haklısın cnm zamanı gelince olucak inşKuzum kac arkadasim hamile kaldi 2 kardesim hemen hamis oldu hatta 38 yasinda kuzenim bile yeni ewli 2 ay korunmayi birakti pat hamile oldugunu duydum bnle deniyen herkez dogurdu ama kndimizi yipratmakdan hayattan soguyup sadece soru ile isyan etmekden baska bisey yapmioruz 2 kez asilama yaptimki tup bebek olayinida anam merak etti die sordum yoksa onuda dusunmuorum inan takmamak gerekioseni cok ii anliorum o dönmden cok agir bi sekilde gectim ve biliorum ki ii seyler olucak ii dusun ii olsun
Geliyor gelmekte olann vallaAnnnemmmm sen pipiliyi doguracanmi azmi kaldi gunun ay ne sewindim minnakim nasil sen nasilsin annisim
Piii Allh seni napmya. Hic foto da mi cekmedinHaaa sen benim yaptığım testi mı diyorsun. Attım onu çöpe
Oooo ban banBdv'de yemedim anacum
Yediğim şeyide hala ısrarla soruyotm
Hanımefendi olarak hitap etmeme rağmen
İlginç.... Gerginim
Sorma üvey anacum sormaGeliyor gelmekte olann valla
Cok sukur ole veya bole gecio gunlerimz. Ii gordum senii cok sevndm
Piii Allh seni napmya. Hic foto da mi cekmedin
Oooo ban banhos gelmissen yaaoow
Sana demedim mi rahat dur diye seni yaramz cocuk
Oyyyy nasil zoruna gitmis burdan belli valla.Sorma üvey anacum sorma
TartışmadmOyyyy nasil zoruna gitmis burdan belli valla.
Biz yeteruk sana cnmcim. Cok tartisasin varsa bizle tartis
Inşallah kuzum hayırlısı tabi. Ama lekelenme geldikten sonra devam etmedi şaştım kaldım normalde hemen devamı gelirdi. Bu aralar çok stresliyim mutsuzum ondan dolayı sokulemedim sanırımÜzülme cicegim vardır allahın bir bildigi hayırlısı buymus demekki umutlar diger aya insallah
Adeti bekliyorum kuzum olur olmaz yazarım@Baldanhatun @Loriklorik @Nurrn @Tubaa9533 @Ravza nur
MelodiminEsi MNbeyaz ciceklerim sizden güzel haberler varmı?
Cnm sen hangi şehirdeydinAdeti bekliyorum kuzum olur olmaz yazarımilaç içtim dayanamadım. Gece gelir yüksek ihtimal
Erzurum bebeğimCnm sen hangi şehirdeydin
Canım beklemedeyim ben sabah lekelenmem oldu yine sonra kesildi sabahı bekleyip test yapicam@Baldanhatun @Loriklorik @Nurrn @Tubaa9533 @Ravza nur
MelodiminEsi MNbeyaz ciceklerim sizden güzel haberler varmı?
Yaaaa ne güzel seyler yazmıssın sagol balamYok kiz hic bulamadim ipi aman sıkılmistim zaten hamis olunca yaparim , tasindik yerlestik misafir fasli uzun surdu daha yeni bosa dustum sayilir iim ya hatta cok iim piskoljik olarak ama yorgunum bu ara , kuzum anliorum en azindan umudun var boswer umut herdaim guzl bisey bn cok ruhsuzum cocuk konusunda artik yok kusuom yok basim dönuo aman diom umut kirildi sonra hefes sonra rahatligimi ve ileriyo maddiyati dusununce saldim bn uzulmuosan sorun yok uzulup takiosan sorun umudun kalsin bi kosede kiz senin tatli bi sertligin vardi insan sirtini dayayinca yikilmayacakmis gibi oluodu
Düşünüyor musun tüp bebek diye sordum cnm nereler var sizin orda diyeErzurum bebeğim
Stresini atmaya calıs olursada allahtan olmazsada allahtan biliyorsun kuzum hayırlısı olsun de gec reglin düzensizlesmesin en azındanInşallah kuzum hayırlısı tabi. Ama lekelenme geldikten sonra devam etmedi şaştım kaldım normalde hemen devamı gelirdi. Bu aralar çok stresliyim mutsuzum ondan dolayı sokulemedim sanırım
Ne ilacı ictin belki gelmeyecek kuzum niye ilac aldınkiAdeti bekliyorum kuzum olur olmaz yazarımilaç içtim dayanamadım. Gece gelir yüksek ihtimal
Stres yapmayın kuzum en azından reglleriniz gecikmesin tabi insallah devamı gelmezde yerlesmeleriniz olsun dilerimCanım beklemedeyim ben sabah lekelenmem oldu yine sonra kesildi sabahı bekleyip test yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?