Inşallah canım bekliyoruz bakalim benim normalde hic şaşmaz gününü ama dediğin gibi stres yaptım galiba bakalim yarına belli olurStres yapmayın kuzum en azından reglleriniz gecikmesin tabi insallah devamı gelmezde yerlesmeleriniz olsun dilerim
Pehh hiç sanmıyorum kaç doktora gittim hepsi de tüp bebek dediNe ilacı ictin belki gelmeyecek kuzum niye ilac aldınki
Kuzum güya büyük şehir ama bir tane özel hastane var onu da asla beğenmiyorum. Aşılama için ta Trabzon â gidip geldikDüşünüyor musun tüp bebek diye sordum cnm nereler var sizin orda diye
yarın toplu hamilelik haberlerinizi verin insallahInşallah canım bekliyoruz bakalim benim normalde hic şaşmaz gününü ama dediğin gibi stres yaptım galiba bakalim yarına belli olur
Keske hic icmeseydin ılık bir dus alsaydın kuzumPehh hiç sanmıyorum kaç doktora gittim hepsi de tüp bebek dediAdet öncesi hep baş ağrım olur kuzum okulda olunca dayanamadım ağrı kesici içtim evde çekiyorum ağrıyı ama bugün okul çok yorucuydu
Napiooonyarın toplu hamilelik haberlerinizi verin insallah
İşte maalesef evde değildim ya kuzumKeske hic icmeseydin ılık bir dus alsaydın kuzum
televizyona bakıyoruz kuzum sen ne yapıyorsunNapiooon
İnsallah birsey olmaz balamİşte maalesef evde değildim ya kuzum
Yok bebeğim ya ne olacak birkaç saat geciktiriyor işteİnsallah birsey olmaz balam
Bebek varsa diye demistim kuzumYok bebeğim ya ne olacak birkaç saat geçiktiriyor işte
Anladım balım da bilmiyorum nasılsa yok dedim içtim. Zaten bu ay öyle çok hasta oldum ki antibiyotik mi dersin ateş düşürücü mü dersin. Gerçi o zaman aşılama iğnelerini kullandığım zamandı doktorlar ona göre ilaç verdiklerini söylediler ama bilemiyorum Allah sonumuzu hayra çıkarsın kuzumBebek varsa diye demistim kuzum
Ay inşallah canım ya ağrım falan yok oldu bir anda kanama leke falan da yok sabah çok az oldu ben ilk defa böyle birşey yaşıyorum hayırlısı bakalim bekleyip gorcezyarın toplu hamilelik haberlerinizi verin insallah
Bende domuz gribi oldum bu ay iğne ilaç antibiyotik ne varsa kullandım drumuza bilgi verdik ona göre yazdı ilaçları ama insanın içinde bir soru isareti olmuyor değilAnladım balım da bilmiyorum nasılsa yok dedim içtim. Zaten bu ay öyle çok hasta oldum ki antibiyotik mi dersin ateş düşürücü mü dersin. Gerçi o zaman aşılama iğnelerini kullandığım zamandı doktorlar ona göre ilaç verdiklerini söylediler ama bilemiyorum Allah sonumuzu hayra çıkarsın kuzum
Biz de ayni valla nolsun.televizyona bakıyoruz kuzum sen ne yapıyorsun
İnsallah bebek varsada allah korumustur onu cicegimAnladım balım da bilmiyorum nasılsa yok dedim içtim. Zaten bu ay öyle çok hasta oldum ki antibiyotik mi dersin ateş düşürücü mü dersin. Gerçi o zaman aşılama iğnelerini kullandığım zamandı doktorlar ona göre ilaç verdiklerini söylediler ama bilemiyorum Allah sonumuzu hayra çıkarsın kuzum
Aaa çok geçmiş olsun kuzum evet kesinlikle yani o kadar ilaç kullandım Kaç defa acillik oldum bi ağrı kesici ha eksik ha fazla dedim içtim zaten gebe değilim ben biliyorum kendimiBende domuz gribi oldum bu ay iğne ilaç antibiyotik ne varsa kullandım drumuza bilgi verdik ona göre yazdı ilaçları ama insanın içinde bir soru isareti olmuyor değil
Testin varmı evde balam yarın sabah ilk idrarla yapAy inşallah canım ya ağrım falan yok oldu bir anda kanama leke falan da yok sabah çok az oldu ben ilk defa böyle birşey yaşıyorum hayırlısı bakalim bekleyip gorcez
İnşallah bitanemm Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsinİnsallah bebek varsada allah korumustur onu cicegimbekleyelim bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?