Anladım balım da bilmiyorum nasılsa yok dedim içtim. Zaten bu ay öyle çok hasta oldum ki antibiyotik mi dersin ateş düşürücü mü dersin. Gerçi o zaman aşılama iğnelerini kullandığım zamandı doktorlar ona göre ilaç verdiklerini söylediler ama bilemiyorum Allah sonumuzu hayra çıkarsın kuzum
İki ayın kalmıs balam nasıl hissediyorsunBiz de ayni valla nolsun.
İnsallah cicegim testin varsa sabah ilk idrarla yap sendeİnşallah bitanemm Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Bitanem nescafe içmiyorum zararlı diye ilaç daha az zararlı sorsamCanım baş ağrısına nescafe iyi geliyor. Ağrı kesiciden önce bi dene bi daha.
Son zamanlarda bende de regl öncesi baş ağrısı oluyodu, nescafe iyi geliyodu.
Kız annem ben ne zaman sabah test yapcam diye yatsam kırmızıyla uyanıyorumİnsallah cicegim testin varsa sabah ilk idrarla yap sende
İki ayın kalmıs balam nasıl hissediyorsun
Anan kurban ben bekler hatırlatırım sana yatmadan önceKız annem ben ne zaman sabah test yapcam diye yatsam kırmızıyla uyanıyorum
Bitanem nescafe içmiyorum zararlı diye ilaç daha az zararlı sorsamselülit yapıyormuş nescafe
Yerinde duramıyordur bence zaman gecmiyordur simdi onaOna sorarsan daha çoooooook var der
Çok sağol canım varsada Rabbim esirgesin inşallah ne diyelimAaa çok geçmiş olsun kuzum evet kesinlikle yani o kadar ilaç kullandım Kaç defa acillik oldum bi ağrı kesici ha eksik ha fazla dedim içtim zaten gebe değilim ben biliyorum kendimi
Bilmiorm yaa sanki hic bitmicek hep icimde kalcak gibi hissediorm. Bugun bi ara baya hareket etmedi yuregim agzima geldi. Biseyler yaptm ole harekt ettiİki ayın kalmıs balam nasıl hissediyorsun
Test yok canım ya eşim gelirken alayim dedi dayanamayıp yaparım diye istemedim sabah hemen alır gelir bende yaparım ilk idrarla gece olmazsam bakalimTestin varmı evde balam yarın sabah ilk idrarla yap
Annem yeminle bi ağız tadıyla test yapamadım hiçAnan kurban ben bekler hatırlatırım sana yatmadan öncesen o niyetle yatma ozaman
Valla gun olrak sayiyorm cok var dioom. Hafta olrak sayiyorm anam 8 hafta ne ki diormOna sorarsan daha çoooooook var der
Çok mantıklı kuzum aklımda bulunsun mutlaka. Çünkü şaşmaz baş ağrısı sonra hoop kırmızılarAma ayda yılda bitanecik içiceksin, zararı olmaz. En azından bebek ihtimali varsa
Amin bitanem. Biz de dahil her şey O'na emanetÇok sağol canım varsada Rabbim esirgesin inşallah ne diyelim
Uyumustur annesi telasını yasamasamda anlayabiliyorum amaBilmiorm yaa sanki hic bitmicek hep icimde kalcak gibi hissediorm. Bugun bi ara baya hareket etmedi yuregim agzima geldi. Biseyler yaptm ole harekt ettibazen dogdugu zamani dusunuorm. Inanamiorm dogacagina ya da dogurabilcegime. Ruya gibi bi nevi. Su surecte sunu ii anldim. Hayatimzda olabilcek en buyuk olay bu ve bunu kabullenebilmek cok onmli.
Çok mantıklı kuzum aklımda bulunsun mutlaka. Çünkü şaşmaz baş ağrısı sonra hoop kırmızılar
Tamam balam haber verin mutlakaTest yok canım ya eşim gelirken alayim dedi dayanamayıp yaparım diye istemedim sabah hemen alır gelir bende yaparım ilk idrarla gece olmazsam bakalim
Aynen öyle cicegim beklemekten baska caremiz yok bizlerinde vardır elbet bir zamanı allah katında onun hayırlarını dört gözle bekliyorumAnnem yeminle bi ağız tadıyla test yapamadım hiçHayırlısı olsun bu günlerimize şükür. Rabbim Rahman lütfu bol... elbet gönderecek meleklerimizi sadece biz sevdiği kullarını sınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?