Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Canım baş ağrısına nescafe iyi geliyor. Ağrı kesiciden önce bi dene bi daha.
Son zamanlarda bende de regl öncesi baş ağrısı oluyodu, nescafe iyi geliyodu.

Canım baş ağrısına nescafe iyi geliyor. Ağrı kesiciden önce bi dene bi daha.
Son zamanlarda bende de regl öncesi baş ağrısı oluyodu, nescafe iyi geliyodu.
Bitanem nescafe içmiyorum zararlı diye ilaç daha az zararlı sorsam selülit yapıyormuş nescafe

İki ayın kalmıs balam nasıl hissediyorsun
Bilmiorm yaa sanki hic bitmicek hep icimde kalcak gibi hissediorm. Bugun bi ara baya hareket etmedi yuregim agzima geldi. Biseyler yaptm ole harekt etti bazen dogdugu zamani dusunuorm. Inanamiorm dogacagina ya da dogurabilcegime. Ruya gibi bi nevi. Su surecte sunu ii anldim. Hayatimzda olabilcek en buyuk olay bu ve bunu kabullenebilmek cok onmli.

Anan kurban ben bekler hatırlatırım sana yatmadan önce sen o niyetle yatma ozaman
Annem yeminle bi ağız tadıyla test yapamadım hiç Hayırlısı olsun bu günlerimize şükür. Rabbim Rahman lütfu bol... elbet gönderecek meleklerimizi sadece biz sevdiği kullarını sınıyor

Uyumustur annesi telasını yasamasamda anlayabiliyorum ama insallah kucagına alınca inancın artar balam en kudretli olay annelik vazifemiz bunun icin dünyaya gelmisiz zaten baktıgımızda insallah hakkını vererek budünyadaki vazifemizin alnımızın akıyla üstesinden geliriz cok sabırsızlanıyorum bende kucaklarınızda bebeklerinizde resimlerinizi paylasacagınız günelri bekliyorum heyecanla

Annem yeminle bi ağız tadıyla test yapamadım hiç Hayırlısı olsun bu günlerimize şükür. Rabbim Rahman lütfu bol... elbet gönderecek meleklerimizi sadece biz sevdiği kullarını sınıyor
Aynen öyle cicegim beklemekten baska caremiz yok bizlerinde vardır elbet bir zamanı allah katında onun hayırlarını dört gözle bekliyorum bekliyoruz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…