Tabiki veririm inşallah bakalım sabah ola hayrola bu gece geçmez banaTamam balam haber verin mutlaka
Kendini sıkma canım olacagın önüne gecemeyiz dedigin gibi sabah ola hayır olaTabiki veririm inşallah bakalım sabah ola hayrola bu gece geçmez bana
Cnm nacizane tavsiyem bence fırsatın varsa şimdiden araştır malesef sıkıntılar çıkınca uzayabiliyo süreç. Bende hep yazın olmasını istedim ama bak mesela rahimde sıkıntı çıktı büyük ihtimalle histeroskopi olucam. Bazen dondurulmuş transfer daha iyi oluyomuş yada başka sıkıntılar çıkabiliyor süreç uzuyo. Tabiki inş doğal yolla olur diye beklemek lazım ama yinede aklında bulunsun bence Bi araştır en azındanKuzum güya büyük şehir ama bir tane özel hastane var onu da asla beğenmiyorum. Aşılama için ta Trabzon â gidip geldik
Üniversite hastanesi çok zor randevu vs. Yaza İstanbul da araştırma yapacağız inşallah gerek kalmadan gelir ikimizin de mucizesi İnşallah inşallah inşallah
O neymis öyleKızlar çipli aşılama çıkmış bilgisi olan varmı
Hani resim atacaktınAyyy bunaldım gari az neşelenelim
Amin insllhh. Seni de gorcez insllhhh. Bol bol gobek fotosu atcaksinz.Uyumustur annesi telasını yasamasamda anlayabiliyorum amainsallah kucagına alınca inancın artar balam en kudretli olay annelik vazifemiz bunun icin dünyaya gelmisiz zaten baktıgımızda insallah hakkını vererek budünyadaki vazifemizin alnımızın akıyla üstesinden geliriz cok sabırsızlanıyorum bende kucaklarınızda bebeklerinizde resimlerinizi paylasacagınız günelri bekliyorum heyecanla
Evet ben onu araştırıyordum canım bu araKızlar çipli aşılama çıkmış bilgisi olan varmı
Yaptoran çok yokEvet ben onu araştırıyordum canım bu ara
İnsallah be cicegimAmin insllhh. Seni de gorcez insllhhh. Bol bol gobek fotosu atcaksinz.
Normlde cok harektli bi pipili olunca ister istemez korkuttu kucuk okuzum yabide belli bi sure sonra harektlerini saymak gerekio ondan şeetiimdi .
Babasina cekmisse iki lafimdan biri o olcak zatenİnsallah be cicegim
Dünyaya gelincede daha az hareketli ol be kücük öküzüm dersin
Cnm sen bize göbüş resmi atmadın hiçBabasina cekmisse iki lafimdan biri o olcak zatenbelki onun hayrina zayflarim
Herlde en son 1 ay once mi ne atmistm. Guncellim hemenCnm sen bize göbüş resmi atmadın hiç
Eki Görüntüle 2598042
Bu bnm ordegimdi kizlaaar. Mezun olup ailemle evimize dogru yolda giderken bi araba dolusu ordeklerden biriydikasasindan kacmisti ben bulmustm. Adam da vermisti bana. Ama misafr cocuklri yuzunden oldu nedense aklima geldi paylasmk istediim. Cok minnostuu
Doğru diyorsun kuzum iyi hoş diyorsun da ben aşılama için bile kaç saat yol gittim çöp oldu. Doğunun ilçesindeyim bir de. Sen Bursa dasın diye hatırlıyorum maalesef imkansızlıklar elimi kolumu bağlıyor.Cnm nacizane tavsiyem bence fırsatın varsa şimdiden araştır malesef sıkıntılar çıkınca uzayabiliyo süreç. Bende hep yazın olmasını istedim ama bak mesela rahimde sıkıntı çıktı büyük ihtimalle histeroskopi olucam. Bazen dondurulmuş transfer daha iyi oluyomuş yada başka sıkıntılar çıkabiliyor süreç uzuyo. Tabiki inş doğal yolla olur diye beklemek lazım ama yinede aklında bulunsun bence Bi araştır en azından
Ara ara gelir aklimaEvet çok minnoşşşşş ama bu saatte nerden aklına geldi
İnternetten bak kuzum var baya bilgiler. Senin fsh yüksekti snaırım başka sıkıntı yoktu demi? Evet bursadayım imkanlar çok ama malesef Bi sürü merkez Bi sürü tedavi insanın kafasını karıştırıyor.. İnş olmuştur cnm kötü düşünme. Valla bana da rahim filminde sıkıntı yok demişti doktorum ama rahmimde eğiklik varmış histeroskopi yapmamız lazım yoksa bebek tutunamaz dedi 2 doktor daDoğru diyorsun kuzum iyi hoş diyorsun da ben aşılama için bile kaç saat yol gittim çöp oldu. Doğunun ilçesindeyim bir de. Sen Bursa dasın diye hatırlıyorum maalesef imkansızlıklar elimi kolumu bağlıyor.
Rahim filmi çekilmiştim temiz çıkmıştı. Üzerine hiç gebe vs kalmadım yani bilemiyorum farklı bir durum oluşmuş mudur İnşallah her şey yolundadır.
Yazın iki ayım var artık yola çıktıktan sonra bakalım Rabbim ne çıkarır karşımıza. Yarın adet olur katıla katıla ağlar şiş gözlerle tüm gün gezerim. Sonra kâh umutsuzluğa kâh duaya devam... Rabbim önce sabır versin sonra mujdemizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?