Oy çok tatlış ya göbüşünEki Görüntüle 2598046
Foto cekilince fark ettim de ii sismisim bu aybunun daha 2 ayi var. Yandim beeen
Evet canım fsh sıkıntıİnternetten bak kuzum var baya bilgiler. Senin fsh yüksekti snaırım başka sıkıntı yoktu demi? Evet bursadayım imkanlar çok ama malesef Bi sürü merkez Bi sürü tedavi insanın kafasını karıştırıyor.. İnş olmuştur cnm kötü düşünme. Valla bana da rahim filminde sıkıntı yok demişti doktorum ama rahmimde eğiklik varmış histeroskopi yapmamız lazım yoksa bebek tutunamaz dedi 2 doktor da
Ay maşallah yaaEki Görüntüle 2598046
Foto cekilince fark ettim de ii sismisim bu aybunun daha 2 ayi var. Yandim beeen
Kiloyu dert etmiorm zaten kizOy çok tatlış ya göbüşünbence normal ya kaç kilo aldın ki? Hem çok alsan da verirsin ya merak etme cnm sağlıklı olun da yeter
Allahın izniyle olucak inş cnm olucak bizde mucizemize kavuşucazEvet canım fsh sıkıntı
Bence gayet normal kuzum zaten. Sadece göbüşten almışsın benceKiloyu dert etmiorm zaten kizilla ki gider cogu. Pis bogazligim yuzunden guzel yedim bu ay onun kilosu bence. 7 8 kilo falan aldim. Insllh pipilim de kilo almistr da bosa gitmemistr
Amenna bitanem Rabbime inancım sonsuzAllahın izniyle olucak inş cnm olucak bizde mucizemize kavuşucazstresten de çıkıyo olabilir cnm keşke biraz rahat olabilsek..
Maşallah canım ya büyümüş valla yaaaEki Görüntüle 2598046
İyi kilo almışsın canım bende bu haftama kadar 2 kilo almısım sadece bebek kilo alsın yeterKiloyu dert etmiorm zaten kizilla ki gider cogu. Pis bogazligim yuzunden guzel yedim bu ay onun kilosu bence. 7 8 kilo falan aldim. Insllh pipilim de kilo almistr da bosa gitmemistr
dogumla verirsin kiloları merak etme cokta kilon yok buarada masallah sanaBabasina cekmisse iki lafimdan biri o olcak zatenbelki onun hayrina zayflarim
Bide memintolardaaanBence gayet normal kuzum zaten. Sadece göbüşten almışsın bence
Maşallah canım ya büyümüş valla yaaa
O hamurlari tatlilari gommeseydim bu kdr bile almazdim. Keske her yedgimz onlra gitseydiiİyi kilo almışsın canım bende bu haftama kadar 2 kilo almısım sadece bebek kilo alsın yeter
Dogumla kilo verenlerden olursam tabiidogumla verirsin kiloları merak etme cokta kilon yok buarada masallah sana
Allah yar ve yardimcimiz olsun her konuda kuzum ne diyimBen 4 yıla yakın vajinismus yaşadım bide çok zor günler yaşadım hala daha yaşıyorum hepimiz yaşıyoruz çok zor cidden. Dua etmekten başka çaremiz yok haklısın cnm zamanı gelince olucak inş
Cok iim cok göbusun özel resmini istiom kocamanmi oldu tospik bi göreyimGeliyor gelmekte olann valla
Cok sukur ole veya bole gecio gunlerimz. Ii gordum senii cok sevndm
Piii Allh seni napmya. Hic foto da mi cekmedin
Oooo ban banhos gelmissen yaaoow
Sana demedim mi rahat dur diye seni yaramz cocuk
Amin allah razi olsun rabbim olmayanlara daha iisini rasip etsin saol bitanmYaaaa ne güzel seyler yazmıssın sagol balamelimden geldigince herzaman destekciniz olarak burada olacagım ben yeni eviniz hayırlı olsun allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin insallah hicbeklemedigin andada bebeginizle sevindirsin sizleri rabbim insallah kuzummm
Allh daha ii etsin etsin insllhh ❤❤Cok iim cok göbusun özel resmini istiom kocamanmi oldu tospik bi göreyim
O kadarda olur canım verirsin mersk etmeBide memintolardaaanaldilar basini gidiolr valla.
yandan yandan genisliorm
O hamurlari tatlilari gommeseydim bu kdr bile almazdim. Keske her yedgimz onlra gitseydii
Bnde resim dediydim atmissin yeni goruom masallahhhhEki Görüntüle 2598046
Gördum masallah cok tatlisinizAllh daha ii etsin etsin insllhh ❤❤
Attim yavrm bikac sayfa geride galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?