Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
girme iste cicegim girme o kafaya allah degiliz onu biz bilemeyiz isyankar olma gizli sirke girer bu dedigin yapma balam beeeee vallaha üzülüyorum
Uykularim kacti . Huzurum yok .. umudum yok .. resmen kisirim benim psikolojim hic Iyi degil bu aralar .. geceleri gizli gizli aglamaktan biktim .. her gece bebekle ilgili ruyalar gormekten biktim .. idrar testlerinde tek cizgi gormekten biktim .. su an nile agliyorum ama sesimi kimse duymasin diye sıkıyorum kendimi .. o kadar zor bir durum ki .. giden paraya mi yaniyim cektigim acilara mi yaniyim .. anne olamama mi yaniyim

Anne olamiycam anne olmak istiyorum olamiyorum tedavi ile bile olamiyorum
Nana hakli. Gizli sirke giriosun canisi. Insan kendinin psikologudur her zmn. Sen bole dedikce hem Allhin zoruna gidio hem de kendini daha cok etkiliosun. Allh 10 tane verse de senin en buyuk imtihanin olsa daha mi ii sen bu yasadiklrinin arkasinda nolup bitio bilmiyorsun. Bilmedgin sey hakkinda da bu kadr yuklnme kendine. Sonuc olrak zamni gelmedi mi kendini paralasan da olmaz. Bunu sen de biliosn.

Biliyorum ama cok yaraliyor bu durum beni

Giden para olsun yavrm yaa. Kac para geldi gecti . Kim demis kısirsiin dr larin kisirsin dedgi kisilerin bile kac cocugu oluo ust uste. Senin niye olmasin sen bole anca canina yazik etmis oluosun. Baska da bisey deil.

Giden para olsun yavrm yaa. Kac para geldi gecti . Kim demis kısirsiin dr larin kisirsin dedgi kisilerin bile kac cocugu oluo ust uste. Senin niye olmasin sen bole anca canina yazik etmis oluosun. Baska da bisey deil.
Gerçekten insan yasamadan anlayamiyor bu duyguyu lutfen yanlis anlama beni ama . Onlarca igne yedim ama olmuyor . O kadar canim yaniyor ki bu duruma ..

Vaktinden önce cicek acmazmıs bi benmi umutluyum senin icin gercekten cok umutluyum ve yürekten hamile kalacagına inanıyorum
Zorbir dönemden gectin maddi manevi bedeninde hırpalandı üzülmekte tabiki haklısın ama asla deme olamayacam kısırım deme senin gibi bir cicege hic yakısmıyor bu cümleler ben senin icindeki allah askınıda evlat askınıda biliyorum bebem allah katında olusmamız birer meyveyiz biz bir oldukmu rabbim dalımıza ciceklerde koyacak böceklerde lütfen umutsuz olma agla agla icini dök ama bunu yasam amacın yapma cık camileri gez dualar oku insanlarla namazlar kıl cok rahatlatır bunlar seni Umutsuzluk seytandan umut allahtandır bunu unutma balam

Adamı kaldırıp teste yollasammi yoksa bekleyimmi daha da saat 2 sabaha çok var eczaneler kaçta açılıyor
Kendi kendini salla da yuxun gelsin az
Biliyorum ama cok yaraliyor bu durum beni
Illa ki insann zoruna gider yavrm. Bu gayet norml. Ama kendnden taviz vermiceksin. Vesvese vesveseyi getirr. Sen simdi seytana zayf yonunu belli ettin. O da kulagina ufler de ufler. Kalk bi su ic tobe et kendine gel azcik. Sonra da kocana saril yat . Bundan sonra geceleri bu saatlere de kalma. Tek basina kalinca daha cok dusunursun

Ama olmuyor nana . Yapamiyorum ben bitttim herseyden soguudum .. hic mi hamile kalamaz bir insan ya . Bari kaldigimi bilseydim o bile benim icin bir umut kapısi olurdi en azindan hamile kalabiliyorum yine kalırım diye dusunurdum. O zaman cabalardim . Ama bu durumdayken tedavi ile bile hamile kalamiyorum . Hic umudum yok hic

Uyuyamiyorum .aklimda,surekli tedavi ile bile kalamadim cok zor

Gerçekten insan yasamadan anlayamiyor bu duyguyu lutfen yanlis anlama beni ama . Onlarca igne yedim ama olmuyor . O kadar canim yaniyor ki bu duruma ..
Yanlis anlamiorm tabiki. Sen de beni yanlis anlma ben bu duruma cok farkli bakiorm. Tekrr soluorm. Simdi hamileyim diye demiorm. Zamninda ben de cok istedgim bisye kavusamadim. Ama simdi cok sukur hayatimda o istedgim sey. Bununla gebeligi bir tutuyorm. O akilla yaziorm sana yani

Ikisi ayni sey degil işte ama .. evlat ozlemi bambaşka bisey

Annene söyle suratına bir tane gecirsin ha dövemiyorum seni kudurdum burada
K
E
N
D
İ
N
E

G
E
L

C
A
N
I
M

S
E
Y
T
A
N
A

u
Y
M
A

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…