Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
L Loriklorik bi saat önce dua sırası bana gelmişti ve ben hissettim sanki dua ettim sana da şimdi insanlar okuyacaklar kimin ağzından dökülen esma kabul olur bilemeyiz ama elbet olur ve ben senin bu kadar dertli olduğunu bilmiyodum ama hissetmişim demek ki duama seni de katmışım ben sana şunu diycem insan kendisinin doktorudur bak ben çok pozitif bi insanım normal yaşantımdan da öyleyim bazen kendime kızarım da fazla polyannacısın diye ama yok bu benim yapım hayata pozitif bakmayı seviyorum şimdi bunu sana niye dedim yaklaşık iki buçuk yıldır evliyim öyle zor süreçlerden geçtim ki çevremde herkes gülen kadını görüyo ama içten içe yıpranmış bi kadın vardı çünkü neye kavuştuysam çok büyük zorluklardan geçtim evim olsun işim olsun düğünüm olsun çocuğum olsun ya hiçbiri kolaylıkla olmaz mı ama dedim ki hayır rabbin zorlaştırıyorsa geciktiriyorsa güzelleştiriyordur bak çok şükür rabbime hayırlı merhametli vicdanlı bir eşim var çok güzel bi evim çok güzel bi işim var araba allacak param da var nasip olursa inşallah hayırlı da bi evladım olur ama ben bunları kazanırken gerçekten burda sayfalar dolusu yazabileceğim büyük sıkıntılardan geçtim benim yerimde başkası olsaydı belki defalarca kez isyan ederdi ama ben hep dedim ki şu söz aklıma gelrdi isyanlardayım dedi hayır imtihandaydı farketseydi kurtulacaktı. Bu söz benim kulağımdaki küpedir ne zaman dara girsem rabbim sana sonsuz hamdü senalar olsun biliyorum bana da şunu nasip edeceksin hem sen sana açılan elleri boşa çevirmezsin dedim tam rahatladım derken haziran ayında çocuk yapalım dedik ben de sıkıntı yok doktor bana senin çocuk için hiçbi engelin yok herşey müthiş diyo ama çocuk olmuyp eşim kendinden şüphelendi test yaptı doktor demiş ki muazzam bi sonuç herşey çok iyi durduk düşünüyoruz işin içinden çıkamıyoruz malum stres zirvede derken aralık ayında yeni bi doktorla tanıştım ve doktor demesin mi 10 tane yumurtan var olgunlaşmış ama çatlamamış sende yumurta tembelliği var yani pko başlangıcı var ee o zaman tüp bebek yapalım hayır abartma canım normal yolla olur çünkü sen çok pozitif bi hastamsın eşimde de sorun yok diyorsun her halukarda olur ama benim buna sabrım yok artık neyse doktora uyduk başladık klomene yumurtalar çatladı ama olmadı ben iyice kahroldum dert ediyorum kendime bu adam baba olmayı haketmiyo mu diye neyse şubat ayı adetle başladık şubata doktor gel dedi diye gittim ilaç verdi ama ben o kadar sıkıldım ki durumdan 5 günde bitecek ilacı 8 günde bitirdim iğneyi de dediği gün vurdurdum hiçbişey yapmadım canım ne zaman istese ilişki yaşadım ama bacak nile dikmiyorum ne yorcam kendimi sonunda adet olcam zaten diyorum herşeyi akışına bırakıyorum misafir ağırlıyorum geziyorum tozuyorum bi baktım ki hamileyim dedim ki heee demek ki akışına bırakırsan o kadar insanın duasını alırsan rabbim senin samimiyetini bilirse o ol dedikten sonra her türlü olur şimdi velhasılı kelam umutsuzluk şeytandandır rabbim samimiyetini bilsin yeter dert etme dua et tüp bbele dnersin olmaz bi bakarsın kendiliğinden olur

Biri 22 haftlk hamile ve bebginin bi bobregi yokmus digeri de kistliymis. Kalbinde ve bagrsaginda da sorunlar varmis. Dr lar alinmasi gerek karar ver demis de . Rabbim o durumlra dusurmwsin hic birimizi. Ben burdan kotu oldum okuyunca. Dedim belki sen de omu okudun da ole dedin

Anladım balam ama okumamıstım yazık ne üzülmüstür simdi
Allah saglıklı evladına kavustursun kimse onuda insallah tez zamanda
benim demek istedigim dünyaya gelip saglık sorunu olan bebekler
Hastanelerde neleri var allahım icim kıyılıyor onları görünce ne kadar sükür etsek az halimize Hayırlısı olsun saglıklısı olsunda bugün üzülüp yarın mutlu olalım kuzum insallah buna yakın zamanda erisir L Loriklorik lorikomuz

Amin amiin insllhhh. Sen ded

Hic sanmiyorum anne olacağımı

Simdi geldin ya kuzum o bana yeter iyimisin
Çok şükür iyiyim kuzum rabbime sonsuz haödü senalar olsun dün gece ibadet ederken gözlerim çeşme gibi aktı sadece tevekkül ettim nanam nolur duayı dilinden hiç düşürme ve ne kadar insandan dua alıyosan önemse ben artık patladım herhalde ağladım

Allah razi olsun .cok guzel yazmizsin ama benim acim cok taze unutamıyorum aklimdan cikaramiyorum. O negatif sonucu .. o kadar umutluyken ustelik 2 tane konulmusken sansimin yuksek oldugu bir durumda dahi hamile kalamiyorum . 2 taneden 1 tanesi bile mi tutunmaz ya ..imtihan dunyasi farkindayim ama boyle seyler bana cok agir geliyor 6 ay icinde 2 asilama 1 tüp bebek ben bittim artik igne girmedik yerim kalmadi . Canim yana yana o ignelerimi yapıyordum sesimi etmedim ama .. keske tutsaydı ignelere omur boyu devam etseydim gikim cikmazdi. Cok zoruma gidiyor. Bu durum gercekten bunalima,girdim .kendimi gectim esimin ne sucu var benim yuzumden baba olamiyor .. baba olabiliyorken benim yuzumden baba olamamasi beni daha da uzuyor .ve benim durumum her ay biraz daha sansim azaliyor bu konuda. Aileme acamadim bu konuyu kimseye anlatamadim . Icimdeki yangini karsilikli oturup dertlesemedim kimse ile .. esime anlatiyorum anlamiyor beni . Benim hamile kalmam mucize gibi bisey olur. Tek care tedavi o da olmuyor..

Allah kabul etsin balam Niye doldun niye patladın bilmiyorum ama gönül kapın acıkken gözyasıda dökmek iyidir bende cok aglarım allaha sıgınırken icim rahatlar anlatmasamda derdimi bilir bilirim her duacımdan allah razı olsun önem vermez olurmuyum bana iyi isteyene rabbim daha cok iyilikler versin insallah bunu bilir bunu söylerim.

Sendende canım insallah rabbim gönlüne huzur ferahlık versin seni selamete tez cıkarsın keske elimden duadan baska birsey gelse üzülüyorum valla haline
Allah razi olsun . Cocuk konusunda cok yaraliyim . 6 ay icinde 3 basarisiz tedavi .psikolojim hic Iyi degil nana gercekten . Ben böyle biri degildim. Keske evlenmeseydim ogrenmeseydim bu durumu. Esimi baba yapamiycagim icin cok üzülüyorum

Kuzum rabbimin elbet bar bi bildiği dedim ya hiç beklemediğin yerden olur bak bu çocuk yapmanın en büyük engeli stres bunu unutma be sen aşırı stresli sıkıntılısın çünkü onkadar tedaviden geçtim hala olmadı dyosun ama şunu bil bu stresle kalan yumurtaların da zarar görecek eşinle bi tatile mi çıksan telefonlarınyanınıza almasanız biraz birbirinizin tadını çıkarırsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…