Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annene söyle suratına bir tane gecirsin ha dövemiyorum seni kudurdum burada
K
E
N
D
İ
N
E

G
E
L

C
A
N
I
M

S
E
Y
T
A
N
A

u
Y
M
A
Keske hersey söylendiği kadar kolay olsa hemencik unutabilsek bazi seyleri .. iyi dusunemiyorum. Artik pozitif diye bisey yok hayatımda hep negatif. Ben eskiden cok gulen sen sakrak biriydim . Cevremdekiler iyi bilirlerdi beni ama resmen yasladim .gulemiyorum hiçbirşeye

Allah derki kimi benden cok seversen onu senden alırım. Ve ekler onsuz yasayamam deme seni onsuzda yasatırım...
Bilirsin bu mevlananın sözünü.
benimde düsük gecmisim yok bende enaz senin kadar süredir deniyorum
Tek fark tedavi olmak istemiyorum cünkü senden daha hassas bünyem yıpratmak istemiyorum kendimi
Vardır allahın bir bildigi diyerek yaradana sıgınıyorum
Evladım saglıklı olsunda bir sene sonra olsun cümlemin gönül rahatlıgını yasıyorum üzülsemde boynum bükük kalsada beni yaradana güveniyorum ondan inancımı coksükür kaybetmiyorum
Sende benim gibi ol...
Neyin eksik benden?
Yasın daha genc...
Yolun daha cok uzun...
Yıpratıp durma kendini be canım
Psikologa randevu al belki etkisi olur ama ben senin istersen psikoloktan daha kolay kendini toparlayabilecegine inanıyorum fatmanında dedigi gibi insan kendisinin psikologudur
Olmadın olacan sen olunca allah verecek sana istedigini unutma önce allah sonra verdigi nimetleri...
Ne kadar sanslıyız görmüyormusun
Elimiz tutuyor ayagımız tutuyor sevdiklerimiz yanımızda ac degiliz acıkta degiliz hamd olsun bebekte allahın rızkıyla gelir oda olacak birgün elbet allahına güven

Olmuyor kuzum . Olmamaya devam ediyor .boyle bir durum karsisinda da normal biseymis gibi davranmam mumkun değil .. çünkü benim anne olmama engel bu durum
Hepimiz insaniz cnm bnm. Yaran da daha taze . Kapanmadi. Elbetteki norml bisey gibi karsilayamazsin. Uzul agla o stresini at ama dilinden ve gonlunden gecene cok dikkt et. Imtihani gecip gecmemk o anlarda belli oluo iste. Biz Allhin bize bildirdgi kadarini biliriz. Bilmedgimz seyler icin de uzuluruz. Zamanla azalcak bu uzuntun de rabbim gonlune ferahlik aydinlik versin. Inancina daha sıkı sarıl. Tek diyebilcegim bunlr ❤

Bilmiyorum nana cok degisik bir ruh hali icindeyim varla yok arasindayim . Bosluktayim . Hicbirseyden zevk alamıyorum. Olmuyor 1 haftadir resmen ölü gibiyim .. ne kadar zor bir durum bilemezsin . Tedavi olurken bile %50 sans veriyorlar . Ne kadar kötü.. ne olurdu normal insanlar gibi planli hamile kalabilseydim . Resmen mucize olmasi lazim kendiligimden hamile kalmam icin .. iglelerle bile saglik yumurtalarim olmadi hepsi çöp oldu ..

Allah razi olsun insalllah

Ben seni anlıyorum depresyona girdin hakkındır
Gecmeyecek bitmeyecek mutlu olamayacaksın sanıyorsun inan anlıyorum
Bebek kokusuna hasretsin kucagın bos hissediyorsun biliyorum
Kendini yetersiz hissediyorsun ben eksik bir kadınım diyorsun inan sen söylemesende görüyorum
Cünkü zaman zaman bende bu duygulara giriyorum
Sana tavsiyem cokzor degil
Ac burada cocugum hasta topiklerini bir oku
Allahın imtihanı kisiye göre degisir belki bizler bu annelik duygusuyla daha cok yıpranırız saglık sorunu olan bir cocukla onu biliyor onu görüyor oyüzden ona sıgınmamızı hakkımızda daha hayırlısını istememizi bekliyor bizlerden bunu bilemeyizki
Kendine örnek alman gerekiyor bazı seyleri ben hamd olsun kolay toparlıyorum
Ama sen bu yaptıgınla iyi yapmıyorsun söyleyeyim
Hormonların stresten etkilendigini biliyorsun amh düsük diye kendini korkuttukca korkutuyorsun halbuki düsmesine böyle korkarak sebep oluyorsun farkında degilsin
Kac tane topikte gördüm 0.01 amh degeri ile gebe kaldıgını yazanları...
Hic birsey imkansız degil inancını yitirme ne olur önce saglıklı olmaya bakki sonra saglıklı bir evlat yetistirip büyütebilesin cicegim

Gercekten hicbir ise yaramayan kisir bir kadinim amh dusuk ve kalitesiz .. benim icin anne olmak imkansiz bu saatte sonra delik desik oldum igne girmedik yerim kalmadi setik karnimdan igne yaparken igne girmiyordu .şiş şiş morarmisti karnim . Igne icinde kirilcak diye cok korkuyordum bebegim icin dayaniyordum . Yeter ki olsun sonuna kadae igne kullanmaya raziyim diyordum ama olmuyor. 1 gun bile tutunmadilar ..

Az once biri paylasmis durumunda onu okudun galiba

Gir sıcak bir dus al suan ne söylesem anlayamıyorsun cünkü kötüsün balam dustan sonra yazdıklarımı senin icin yazılanları bir oku yada uyandıgında oku
Canına kast ediyorsun fani dünya gercekten degmiyor belki ömrümüz yok bizim bir sene sonraya kalmadan vaktimiz gelecek ve gidecez allah arkamızdan gözü yaslı bir evlat bırakmamızı istemiyor belki kim bilir
Madem kötü ihtimalleri düsünüyorsun bunlarıda düsün balam
Allahın hikmetinden sual olunmaz bu kadar yıpranacagını bilseydim kesinlikle tüp bebege baslamanı önermezdim sanada yaaa

Bizim cennet kokulu evlatlarimiz olsun benim icin imkansiz Allah sizlerw versin

Az once biri paylasmis durumunda onu okudun galiba
Yok bebegim görmedim genelde yaptıgım seyleri söyledim allahım sen sifa ver sen koru bizleri yarabbim diye dua ederim hergördügümdede insanlar ne zor imtihanlar yasıyor bizimkide zor elbet ama sabrın sonu selamettir buna inanıyorum Dayanagım bu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…