Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Rabbim hayırlısıyla sana da lorikime de nasip edecek hep dualarımdasınız hep

Cok isterdim insanlardan uzaklasmak kafami boşaltmak cocuksuz,ortamdan uzak durmak hic dusunmemek ama olmaz .elde avucta para kalmadi.

Allah razi olsun . Cocuk konusunda cok yaraliyim . 6 ay icinde 3 basarisiz tedavi .psikolojim hic Iyi degil nana gercekten . Ben böyle biri degildim. Keske evlenmeseydim ogrenmeseydim bu durumu. Esimi baba yapamiycagim icin cok üzülüyorum
Canım bu düsünceyle gidersen esini daha cok üzersin oda seni üzer esin cok destekci oldu sana oda enaz senin kadar istedi bismillah bismillah dedigini hatırlıyorum tedavi olurken nasıl kıyamadı sana kendini toparla ve esine sarıl nasibinizdeki size gelecek sabırlı olun daima söylemesi kolay degil anlıyorum ama baska caremiz yok malesefki

İnsallah bebegim insallah allahım razı olsun senden senide kalan muratlarına kavustursun insallah
AMin kuzum dua eder misin inşallah hayırlısıyla keseyi de göreyim kalp atışını da duyayım hayırlıısıyl sağlıklı bir gebelik ve doğum geçireyim bak işte pozitif haberi almak d tek başına yetmiyo şimdi de kese görünecek mi kalbi duyulacak mı endişesi var

Etmez olurmuyum tatlım hepiniz icin dua ediyorum hep saglıcakla dogurun kucaklarınıza alın sebekliklerini bizlerle paylasın hep gönlümden bu dualar geciyor özellikle totemimizi düzenlerken insallah sende keseyi görürsün ve kalp atıslarını duyarsın miniginin rabbim güzel haberlerini versin bana seninde insalllaaaaahhhh ne zaman gidecektin kontrole kuzum?

Kuzum pazartesi bidaha değerime baktırcam perşembe de doktora gidicem inşallah

Amin Amin Amin Amin. Benim içinde dua et kardeşim. Çok mutlu oldum.

Hosgeldin cicegim gönlüm kimsenin kucagının bos kalmamasından yana ver bakalım batını diger ciceklerimde yardımcı olur buradan sana ugurlu topik burası söyleyeyim
Hoş buldum. Maşallah çok iyisiniz. Adetim yeni bitti. Ayın 24 ünde adet oldum. Şubat 28 çektiğine göre ayın 26 ını beklicem.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…