- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
Rabbim hayırlısıyla sana da lorikime de nasip edecek hep dualarımdasınız hepAllah kabul etsin balamNiye doldun niye patladın bilmiyorum ama gönül kapın acıkken gözyasıda dökmek iyidir bende cok aglarım allaha sıgınırken icim rahatlar anlatmasamda derdimi bilir bilirim her duacımdan allah razı olsun önem vermez olurmuyum bana iyi isteyene rabbim daha cok iyilikler versin insallah bunu bilir bunu söylerim.
Cok isterdim insanlardan uzaklasmak kafami boşaltmak cocuksuz,ortamdan uzak durmak hic dusunmemek ama olmaz .elde avucta para kalmadi.Kuzum rabbimin elbet bar bi bildiği dedim ya hiç beklemediğin yerden olur bak bu çocuk yapmanın en büyük engeli stres bunu unutma be sen aşırı stresli sıkıntılısın çünkü onkadar tedaviden geçtim hala olmadı dyosun ama şunu bil bu stresle kalan yumurtaların da zarar görecek eşinle bi tatile mi çıksan telefonlarınyanınıza almasanız biraz birbirinizin tadını çıkarırsınız
Kuzum sabret dua ya devam et inanmaya devaö et şeytana uyma rabbim hayırlısıyla sana da nasip edecek inan bunaCok isterdim insanlardan uzaklasmak kafami boşaltmak cocuksuz,ortamdan uzak durmak hic dusunmemek ama olmaz .elde avucta para kalmadi.
Canım bu düsünceyle gidersen esini daha cok üzersin oda seni üzer esin cok destekci oldu sana oda enaz senin kadar istedi bismillah bismillah dedigini hatırlıyorum tedavi olurken nasıl kıyamadı sana kendini toparla ve esine sarıl nasibinizdeki size gelecek sabırlı olun daima söylemesi kolay degil anlıyorum ama baska caremiz yok malesefkiAllah razi olsun . Cocuk konusunda cok yaraliyim . 6 ay icinde 3 basarisiz tedavi .psikolojim hic Iyi degil nana gercekten . Ben böyle biri degildim. Keske evlenmeseydim ogrenmeseydim bu durumu. Esimi baba yapamiycagim icin cok üzülüyorum
İnsallah bebegim insallah allahım razı olsun senden senide kalan muratlarına kavustursun insallahRabbim hayırlısıyla sana da lorikime de nasip edecek hep dualarımdasınız hep
AMin kuzum dua eder misin inşallah hayırlısıyla keseyi de göreyim kalp atışını da duyayım hayırlıısıyl sağlıklı bir gebelik ve doğum geçireyim bak işte pozitif haberi almak d tek başına yetmiyo şimdi de kese görünecek mi kalbi duyulacak mı endişesi varİnsallah bebegim insallah allahım razı olsun senden senide kalan muratlarına kavustursun insallah
Etmez olurmuyum tatlım hepiniz icin dua ediyorum hep saglıcakla dogurun kucaklarınıza alın sebekliklerini bizlerle paylasın hep gönlümden bu dualar geciyor özellikle totemimizi düzenlerkenAMin kuzum dua eder misin inşallah hayırlısıyla keseyi de göreyim kalp atışını da duyayım hayırlıısıyl sağlıklı bir gebelik ve doğum geçireyim bak işte pozitif haberi almak d tek başına yetmiyo şimdi de kese görünecek mi kalbi duyulacak mı endişesi var
Kuzum pazartesi bidaha değerime baktırcam perşembe de doktora gidicem inşallahEtmez olurmuyum tatlım hepiniz icin dua ediyorum hep saglıcakla dogurun kucaklarınıza alın sebekliklerini bizlerle paylasın hep gönlümden bu dualar geciyor özellikle totemimizi düzenlerkeninsallah sende keseyi görürsün ve kalp atıslarını duyarsın miniginin rabbim güzel haberlerini versin bana seninde insalllaaaaahhhh ne zaman gidecektin kontrole kuzum?
Hadi insallah cokgüzel bir artıs olur bebegim pazartesi bildir mutlaka surada pazartesiyede ne kaldıki zatenKuzum pazartesi bidaha değerime baktırcam perşembe de doktora gidicem inşallah
Amin Amin Amin Amin. Benim içinde dua et kardeşim. Çok mutlu oldum.Gebe kalmak isteyen kim varsa kim hayırlı evlat istiyorsa(kız,erkek) kim benimde saglıklı bir evladım olsun diyorsa kim rabbim benimde kucagımı bos bırakma diyorsa, bu ay hamile olduğunu ögrensin insallah buna bende dahil
Amin demeden gecmeyin
evrene mesaj gebeyim gebeyim gebeyim
❤ Totem ❤
Şubat
@MelodiminEsi bat 28
@MNbeyaz bat 28
Mart
fikoss bat 2
@rosebatum bat 2
@Mervecyln bat 4
@Aselmina34 bat 6
@fionawoody bat 8
@eylem91 bat 8
@Duhahsen bat 8
@PpAaSs bat 9
meryemceeee4141 bat 10
@Feminas bat 11
@pariko bat 12
@Matrakhatun bat 16
@burcusami bat 17
@Ahenfatma bat 19
@Artemissisipi bat 20
N Nana Ana bat 23
L Loriklorik bat 24
@Kedi sever bat 27
Beybililerimiz
mer_can_ sat 20 Te
@Fatma KTL sat 23 Te
@Emine Hatayli sat 24 Te
Babyandmom sat 6 Ag
hayalinizle sat 12 Ag
Caghla_29 sat 23 Ag
emine1115ygt sat 23 Ag
Gncgztc sat 24 Ag
Sumeyyee__ sat 26 Ag
@beren20 sat 27 Ag
@Lepistesb sat 28 Ag
Ftskrcm sat 30 Ag
@zambak189 sat 30 Ag
tiktaktok sat 1 Ey
@Deryakadir sat 4 Ey
@Fasulye annesi sat 8 Ey
Martilikiz07 sat 9 Ey
@Melegim15 sat 9 Ey
Seval2321 sat 11 Ey
@Hyase sat 12 Ey
@Hayalperest07 sat 13 Ey
@nurguull sat 13 Ey
@Nigar93 sat 15 Ey
@sosmivida sat 18 Ey
@Mevayigit sat 19 Ey
Icebergsss sat 20 Ey
@Gulguzeli2019 sat 22 Ey
Dorothyy sat 26 Ey
@Mrvackkl sat 26 Ey
@kurabiyem_35 sat 30 Ey
@ich bin eine Mutter sat 30 Ey
@Peripellas sat 3 Ek
MaystenG sat 10 Ek
@bi prenses annesi sat 10 Ek
@hazallikosu sat 15 Ek
@Hayali10 sat 20 Ek
@Dostumdostum sat 20 Ek
@Brunello Cicinelli sat 21 Ek
@Sibelll16 sat 25 Ek
@Cokoprenses83 sat 29 Ek
@Dora01 sat 31 Ek
@Angelsmamy sat 6 Ka
@icecreamm sat 20 Kas
@Azraaaa2906 sat 3 Ar
@Besa seyhan sat 12 Ar
@LadyMorganas sat 21 Ar
@Zeycey18 sat 28 Ar
@cileklilimonata sat 1 Oc
@Serimeri sat 2 Oc
@Venuseva sat 18 Oc
Maisiyah345 sat 1 Şu
Annelerimiz
@Nazo1509 19.02.2020
İnşallah kuzum pazartesi günü 500 lere çıkmıştır en az inşallahHadi insallah cokgüzel bir artıs olur bebegim pazartesi bildir mutlaka surada pazartesiyede ne kaldıki zaten
Hosgeldin cicegimAmin Amin Amin Amin. Benim içinde dua et kardeşim. Çok mutlu oldum.
650olursa nasıl olur mümkünatı varmı balamİnşallah kuzum pazartesi günü 500 lere çıkmıştır en az inşallah ❤
Valla kuzum 37 ile başladık oralara kadar öıkar mı bilemiyorum650olursa nasıl olur mümkünatı varmı balam
Hoş buldum. Maşallah çok iyisiniz. Adetim yeni bitti. Ayın 24 ünde adet oldum. Şubat 28 çektiğine göre ayın 26 ını beklicem.Hosgeldin cicegimgönlüm kimsenin kucagının bos kalmamasından yana ver bakalım batını diger ciceklerimde yardımcı olur buradan sana ugurlu topik burası söyleyeyim
Birde cıkıyormusValla kuzum 37 ile başladık oralara kadar öıkar mı bilemiyorum
sende cok iyisin cicegim allah daha iyileriyle karsılastırsın insallahHoş buldum. Maşallah çok iyisiniz. Adetim yeni bitti. Ayın 24 ünde adet oldum. Şubat 28 çektiğine göre ayın 26 ını beklicem.
Allahım inşaallah inşaallah. Ya Rabbim inşaallah inşaallah. Amin Amin Amin.sende cok iyisin cicegim allah daha iyileriyle karsılastırsın insallah
Ve insallah 26 mart sana bebekle gelsin
Bunu bir çok yer yapıyor hatta çok küçük şehirlerde basit kadın doğum muayenehaneler bile yapıyor kolay ve ihtimali yuksek bir şey gibi sankiYaptoran çok yok
Çipli aşılamada tüp bebek gibi spermi seçen kişi önemliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?