İnsallah o günleride görecez balamAh lorigim onu o kadar iyi anlıyorum ki..
Allah ne verdiyse kabulüm yeterki sağlıklı ve hayırlı evlat olsun
Startı verdik geriside gelecektir elbet nasip ettiyse rabbim kuzumAy evet ya maşallah subhanallah hic kimse kalmasın hamiş olmayan inşallah bu ay da gelsin arka arkaya haberler pozitif testler
Yok tüp bebek değil bu ama öyle yazıyor çok yerde. Aşılama benzeriEvet ama araştırma yapmaya başlıorm
Çipli tüp bebek çıkıyor fikoscum ya...
Çok yaptıran yok sanrm
Ben haziranda eşimin değerleri düzeldiyse yapmayı düşnüyorım
Yaa çok şaşırdım hcg 400 ve hiç belirtin yokAminn Allah razı olsun bitanem
Dün adet olmalıydım inanki diğer aylarda adet öncesi ne olduysa aynısı oldu hiçbir belirti yoktu
Adetin geçmiş miydi baya belirgin cizgiElim ayağım titriyor Allah'ım kan vermeye gidiyorum. Fotoğrafı ılk dk çektim şuan daha koyu
Yaptim canim tutmadi maalesefKızlar nasılsınız yeni hamişler var mı Loriklorik tüp bebek yaptırdın mı benim hamişlik artık zorlaşıyor inşallah en kısa zamanda bu topikdeki herkes hamile kalır ve bebişine kavuşur öpüyorum hepinizi
Ilk defa kullancan galiba. Kullan bi kerelik bak bklm yum oluo muKızlar ovulasyon testi alsammı bu ay bilmiyorum daha mi çok strese sokar acaba emin değilim
hoşbuldum merhaba herkezin bebiş haberini alırız inşallah ben hala cesaret edip kan vermedim biliyormusuunzHayırlısıyla hamilesindir insallah balam
Cok sevindim cicegim rabbim bebenizin rızkını verecek insallah hakkınızda hayırlısı olsun
Amin balam hosgeldin
Senin icine dogan oldu bak cok sevindim kuzum saglıcakla gelsin oglun
Aminnnn cicegim hosgeldin
Tebrik ederim canımm bebegını saglıkla kucagıba almak nasip olsun inşallahHepinizden Allah razı olsun canlarım göbüşleriniz bebişle dolsun
Hcg 400 çıktı
İnsallah tatlım kac gün gecti batını neden kan vermiyorsun?hoşbuldum merhaba herkezin bebiş haberini alırız inşallah ben hala cesaret edip kan vermedim biliyormusuunz
Adet günüm dündüAdetin geçmiş miydi baya belirgin cizgi
Allah razı olsun canım benim isteyen herkese nasipolsun İnşallahTebrik ederim canımm bebegını saglıkla kucagıba almak nasip olsun inşallah
Geldim geldim
E hos geldiiinGeldim geldimya ben buraya yazdm bir kaç kez ama kimse oralı olmadı muhabbet pek koyuydu sonra rahatsz etmek istemediydm filan uzaktan takipçiniz
Ay ben beklendiğimi bilsem hemen gelirdim kızE hos geldiiinarada bazen kaynioz gitme tekrr. E anlat helee. Nasilsin ne durumdasiiin. At bakalm testini bide biz goreeek
Canım gözün aydın Rabbim sağlıkla kavuştursun bebisine inşallahAy ben beklendiğimi bilsem hemen gelirdim kız
Gitmem gitmem
Canom hemen anlatayım...
Bu ay 2.bebiş için ilk denememizdi...
Piki şubat 19unda gördüm.. 20sinde silindi..( 6sa sonra silinmişti)
18,19,20,21 günlerinde ilişki oldu sadece..
Bugun hcg yaptım sabah ilk idrar ile çok silikti ona emin olamadım ondan onu saymamıstım yarın ilk idrar ile yaparım diyordum ama sonra aksam 16gbi yaptım daha koyu çıktıadete 5 var..
Bat 5mart...
Ovu testlerimi de atayım
Bugun ki hcg testimi de atıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?