Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızlar nasılsınız yeni hamişler var mı Loriklorik tüp bebek yaptırdın mı benim hamişlik artık zorlaşıyor inşallah en kısa zamanda bu topikdeki herkes hamile kalır ve bebişine kavuşur öpüyorum hepinizi

Yaptim canim tutmadi maalesef

hoşbuldum merhaba herkezin bebiş haberini alırız inşallah ben hala cesaret edip kan vermedim biliyormusuunz

Geldim geldim ya ben buraya yazdm bir kaç kez ama kimse oralı olmadı muhabbet pek koyuydu sonra rahatsz etmek istemediydm filan uzaktan takipçiniz
E hos geldiiin arada bazen kaynioz gitme tekrr. E anlat helee. Nasilsin ne durumdasiiin. At bakalm testini bide biz goreeek

E hos geldiiin arada bazen kaynioz gitme tekrr. E anlat helee. Nasilsin ne durumdasiiin. At bakalm testini bide biz goreeek
Ay ben beklendiğimi bilsem hemen gelirdim kız
Gitmem gitmem
Canom hemen anlatayım...
Bu ay 2.bebiş için ilk denememizdi...
Piki şubat 19unda gördüm.. 20sinde silindi..( 6sa sonra silinmişti)
18,19,20,21 günlerinde ilişki oldu sadece..
Bugun hcg yaptım sabah ilk idrar ile çok silikti ona emin olamadım ondan onu saymamıstım yarın ilk idrar ile yaparım diyordum ama sonra aksam 16gbi yaptım daha koyu çıktı adete 5 var..
Bat 5mart...
Ovu testlerimi de atayım
Bugun ki hcg testimi de atıyorum...

Eklentiler

• IMG_20200221_181229.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_20200229_163308.webp
    103,7 KB · Görüntüleme: 56
Canım gözün aydın Rabbim sağlıkla kavuştursun bebisine inşallah biz de ikinciyi istiyoruz Rabbim nasip eder inşallah bize de ovulasyon testini nerden aldığını sorabilir miyim ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…