Hosgeldin cicegim senide ugurlu totemimize yazalım ver batını bakalımMerhaba, ben de 2020den sağlıklı bir evlat bekliyorum, iki senedir nasip olmadı öncesinde bi boş gebeliğim var, rahim filmi çekildi hormonlara bakıldı, eşimin değerlerine bakıldı hepsi normal, sadece engel teşkil etmeyen bi yerde 1cm çikolata kistim var, aşılama tüp bebek yapamıyoruz eşim istemiyor, şimdilik ovülasyon testi ve promen prowomen kullanıyoruz, başka önerileriniz varsa açığım, çok yoruldum 2 senedir
Sende cok sagol kuzum bizlerle derdini ortak ettigin icinInşallah canım çok sağolun desteğiniz için gerçekten
Bat 20 mart canim@Baldanhatun @Loriklorik @NurrnTubaasare @Ravza nur
MelodiminEsi MNbeyaz ciceklerim sizden güzel haberler varmı?
Hosgeldin cicegim senide ugurlu totemimize yazalım ver batını bakalıminsallah en kısa sürede gebe kalırsın tatlım
Masallah allah nazarlardan esirgesin balam cok güzel artmıs degerinHepinizden Allah razı olsun canlarım göbüşleriniz bebişle dolsun
Hcg 400 çıktı
Buayı sen pas gec bebegim birdahaki ay kullanırsın ovü buay cok stres yaptın cünküKızlar ovulasyon testi alsammı bu ay bilmiyorum daha mi çok strese sokar acaba emin değilim
Hayırlısı olsun kuzum düzenledim batını gelecek aya nasip olsun bebekBat 20 mart canim
Acildeki doktor kadın doğuma görünmemi söyledi balım pazartesi gidebilecek miyiz randevu bakıyoruz.Masallah allah nazarlardan esirgesin balam cok güzel artmıs degerinagrı kesici kullandıgını söyledinmi doktora acil tedavi oldugun doktorla görüs balam bak ufacık bir tedavi bile vesile olmaya yetermis insallah saglıkla kucagına alacagın günleride görecez buralarda
Aynen bende öyle düşünüyorum ya bu ay da böyle deneyelim normal olmadı öbür aya artıkBuayı sen pas gec bebegim birdahaki ay kullanırsın ovü buay cok stres yaptın cünkü
Aynı bat tarihlerimiz insallah bizlerde seviniriz kuzumhoşbulduk ❤ İnşallah sağlıklaBat 23 Mart
Lorige bunu anlatmay calıstım tüm gece insallah oda bekleyen herkeste rabbimin ol demesiyle mutlu olacak belki bendeAcildeki doktor kadın doğuma görünmemi söyledi balım pazartesi gidebilecek miyiz randevu bakıyoruz.
Kaç doktor ya kaç doktor tüp bebek dedi Rabbim Ol dedi
Aynı bat tarihlerimiz insallah bizlerde seviniriz kuzumdüzenledim
İnsallah nasip olurda ihtiyacın kalmaz gelecek aya kuzumAynen bende öyle düşünüyorum ya bu ay da böyle deneyelim normal olmadı öbür aya artık
Insallah canim sende ne var ne yokHayırlısı olsun kuzum düzenledim batını gelecek aya nasip olsun bebek
inşallah Canım bakalim Rabbim ne gösterecek bizeİnsallah nasip olurda ihtiyacın kalmaz gelecek aya kuzum
Stres en büyük etken canım kabullenmek lazım nasibin vaktinin esiri oldugunu bizlerinde var elbet bir zamanı tez olsun hayırlı olsun yaradan sabrımızı mükafatlandıracak ben eminimİnşallah adet olmayız bu ay sağlıkla hayırlısıyla gelirler kuzum, beklemekten burnumun direği sızlıyor, her hamilelik haberi aldığımda elim boş karnıma gidiyor...
Hayırlısıyla mutlu haberleri gösterecektir elbet kuzum listede cok az kisi kaldık neredeyse herkes hamile cok bereketli oldu bu topik hamd olsuninşallah Canım bakalim Rabbim ne gösterecek bize
Tüm belirtilerim foscıktı balam regl oldum bende hayırlısını bekliyorum gelecek aydanInsallah canim sende ne var ne yok
Ah lorigim onu o kadar iyi anlıyorum ki..Lorige bunu anlatmay calıstım tüm gece insallah oda bekleyen herkeste rabbimin ol demesiyle mutlu olacak belki bende
Cok güzel bir degerin var ikiz geliyormudur belki gecikmende olmadı cünkü
Ay evet ya maşallah subhanallah hic kimse kalmasın hamiş olmayan inşallah bu ay da gelsin arka arkaya haberler pozitif testlerHayırlısıyla mutlu haberleri gösterecektir elbet kuzum listede cok az kisi kaldık neredeyse herkes hamile cok bereketli oldu bu topik hamd olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?