Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hosgeldin cicegim senide ugurlu totemimize yazalım ver batını bakalım insallah en kısa sürede gebe kalırsın tatlım

Hepinizden Allah razı olsun canlarım göbüşleriniz bebişle dolsun
Hcg 400 çıktı
Masallah allah nazarlardan esirgesin balam cok güzel artmıs degerin agrı kesici kullandıgını söyledinmi doktora acil tedavi oldugun doktorla görüs balam bak ufacık bir tedavi bile vesile olmaya yetermis insallah saglıkla kucagına alacagın günleride görecez buralarda

Acildeki doktor kadın doğuma görünmemi söyledi balım pazartesi gidebilecek miyiz randevu bakıyoruz.
Kaç doktor ya kaç doktor tüp bebek dedi Rabbim Ol dedi

Acildeki doktor kadın doğuma görünmemi söyledi balım pazartesi gidebilecek miyiz randevu bakıyoruz.
Kaç doktor ya kaç doktor tüp bebek dedi Rabbim Ol dedi
Lorige bunu anlatmay calıstım tüm gece insallah oda bekleyen herkeste rabbimin ol demesiyle mutlu olacak belki bende
Cok güzel bir degerin var ikiz geliyormudur belki gecikmende olmadı cünkü

İnşallah adet olmayız bu ay sağlıkla hayırlısıyla gelirler kuzum, beklemekten burnumun direği sızlıyor, her hamilelik haberi aldığımda elim boş karnıma gidiyor...
Stres en büyük etken canım kabullenmek lazım nasibin vaktinin esiri oldugunu bizlerinde var elbet bir zamanı tez olsun hayırlı olsun yaradan sabrımızı mükafatlandıracak ben eminim

Lorige bunu anlatmay calıstım tüm gece insallah oda bekleyen herkeste rabbimin ol demesiyle mutlu olacak belki bende
Cok güzel bir degerin var ikiz geliyormudur belki gecikmende olmadı cünkü
Ah lorigim onu o kadar iyi anlıyorum ki..
Allah ne verdiyse kabulüm yeterki sağlıklı ve hayırlı evlat olsun

Hayırlısıyla mutlu haberleri gösterecektir elbet kuzum listede cok az kisi kaldık neredeyse herkes hamile cok bereketli oldu bu topik hamd olsun
Ay evet ya maşallah subhanallah hic kimse kalmasın hamiş olmayan inşallah bu ay da gelsin arka arkaya haberler pozitif testler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…