Masallh yaa cok da guzl cikmis testin valla. Cok sevndim gorunce vallaAy ben beklendiğimi bilsem hemen gelirdim kız
Gitmem gitmem
Canom hemen anlatayım...
Bu ay 2.bebiş için ilk denememizdi...
Piki şubat 19unda gördüm.. 20sinde silindi..( 6sa sonra silinmişti)
18,19,20,21 günlerinde ilişki oldu sadece..
Bugun hcg yaptım sabah ilk idrar ile çok silikti ona emin olamadım ondan onu saymamıstım yarın ilk idrar ile yaparım diyordum ama sonra aksam 16gbi yaptım daha koyu çıktıadete 5 var..
Bat 5mart...
Ovu testlerimi de atayım
Bugun ki hcg testimi de atıyorum...
Kiz sen regl mi oldun yoksa testinde mi cikmdiCanım gözün aydın Rabbim sağlıkla kavuştursun bebisine inşallahbiz de ikinciyi istiyoruz Rabbim nasip eder inşallah bize de ovulasyon testini nerden aldığını sorabilir miyim ben
Yok bacım regl oldum tam test aldım elime yapicam baktım geliyor kırmızılar kaldım öyleKiz sen regl mi oldun yoksa testinde mi cikmdi
Hadi yaaYok bacım regl oldum tam test aldım elime yapicam baktım geliyor kırmızılar kaldım öyle
N11 den almıstım..innovita markası...Canım gözün aydın Rabbim sağlıkla kavuştursun bebisine inşallahbiz de ikinciyi istiyoruz Rabbim nasip eder inşallah bize de ovulasyon testini nerden aldığını sorabilir miyim ben
Aynen çok ümitlenmıştım ya psikolojik galiba vücudum oynadı resmen benimle neyse artık onumuzdeki maclara bakicazHadi yaavana açık yanii
İnşallah canım benimMasallh yaa cok da guzl cikmis testin valla. Cok sevndim gorunce valla
Zamani gelince oluo istr bi sekildeRabbim saglikli bi sekilde kucagina da almayi nasip etsin jnsllh.
Gelecek aya bu yasadigin belirtileri elersin o zmn. Bide ovuyle dene bklm. Hayrlisi insllhAynen çok ümitlenmıştım ya psikolojik galiba vücudum oynadı resmen benimle neyse artık onumuzdeki maclara bakicaz
Uzun sure sonra gelince belki ondan ole hissediosundur. Zamnla alisinca gecer bu hissin. ALLH TAMAMINA ERDIRSNİnşallah canım benim
O kadr çok gel git yasadım ki ben bu 2.çocuk konusunda
Simdi de içimde bir korku var böyle tarif edemediğim bir mutluluk ama bi korku eşlik ediyor.. İnşaallah üstesinden gelirim Allahım utandırmasın
Cok sukur yuvarlnip gidiorz yavrm. Nasil olsn. Kizina kim bakio sen gelene kdrİyi aksamlar kızlar bayadir uzak kaldım burdan bı haftadir direksiyon derslerim var sabah 7 buçukta evden çıkıyorum öğle 13:00 de anca eve varıyorum yoruluyorum dışarda olunca bı de kaç saat araba oluyorum neyse ki iyi yönü dersler çok iyi gidiyor sizler nasılsınız
İsteme korkusu değil kız tam tersine bas edememe korkusu ve inan ben sizle deneddğim o temmuzdan beri bir daha hiç denemedim korunduk ta ki bu aya kadr...Gelecek aya bu yasadigin belirtileri elersin o zmn. Bide ovuyle dene bklm. Hayrlisi insllh
Uzun sure sonra gelince belki ondan ole hissediosundur. Zamnla alisinca gecer bu hissin. ALLH TAMAMINA ERDIRSN
Allah elbette sağlıklı evlat versin rabbim utandırmasın zoruna gitmesin...İsteme korkusu değil kız tam tersine bas edememe korkusu ve inan ben sizle deneddğim o temmuzdan beri bir daha hiç denemedim korunduk ta ki bu aya kadr...
(Sebebini de biliyorsun izin zamanına denk gelsin diye..Ya temmuz ya subatta yapmam lazımdı bebişi) Eşim ikna etti bir arkadas ikna etti.. Şimdi de duygularım karısık valla yani ya yapamazsam üstesinden gelemezsem filan duyguları...
Hiiiİsteme korkusu değil kız tam tersine bas edememe korkusu ve inan ben sizle deneddğim o temmuzdan beri bir daha hiç denemedim korunduk ta ki bu aya kadr...
(Sebebini de biliyorsun izin zamanına denk gelsin diye..Ya temmuz ya subatta yapmam lazımdı bebişi) Eşim ikna etti bir arkadas ikna etti.. Şimdi de duygularım karısık valla yani ya yapamazsam üstesinden gelemezsem filan duyguları...
İnşallahHiiiherkes yapio sen nie yapamaysin ki senn neyin eksik. Bi sekilde buyuyup gidiolr. Allh nasip etmisse halledersin her skildee
Ahahah olur olurKusma disinda bi zorluk cekmezsin inssllholur mu bu dua
Amin insllh saoalsin cnmcim. Hamdolsn bu gunlere erisebildik. Bazen keske daha kisa olsydi surec diorm. Insan son aylra gelince daha sabirsz oluomus
Sağlık olsun da bizde aynı vala canım eşim evde oluyor öğleye kadar hafta içi 12:15 de zaten okula gidiyor kızım idare ediyoruz birazCok sukur yuvarlnip gidiorz yavrm. Nasil olsn. Kizina kim bakio sen gelene kdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?