Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Masallh yaa cok da guzl cikmis testin valla. Cok sevndim gorunce valla
Zamani gelince oluo istr bi sekilde Rabbim saglikli bi sekilde kucagina da almayi nasip etsin jnsllh.

Canım gözün aydın Rabbim sağlıkla kavuştursun bebisine inşallah biz de ikinciyi istiyoruz Rabbim nasip eder inşallah bize de ovulasyon testini nerden aldığını sorabilir miyim ben
Kiz sen regl mi oldun yoksa testinde mi cikmdi

Canım gözün aydın Rabbim sağlıkla kavuştursun bebisine inşallah biz de ikinciyi istiyoruz Rabbim nasip eder inşallah bize de ovulasyon testini nerden aldığını sorabilir miyim ben
N11 den almıstım..innovita markası...
Amin inşallah olsun seninde en kısa zamanda hayırlıca sağlıklıca inşaallah

Masallh yaa cok da guzl cikmis testin valla. Cok sevndim gorunce valla
Zamani gelince oluo istr bi sekilde Rabbim saglikli bi sekilde kucagina da almayi nasip etsin jnsllh.
İnşallah canım benim
O kadr çok gel git yasadım ki ben bu 2.çocuk konusunda
Simdi de içimde bir korku var böyle tarif edemediğim bir mutluluk ama bi korku eşlik ediyor.. İnşaallah üstesinden gelirim Allahım utandırmasın

Simdi sipariş verdik bizde ovu testini diger türlü çok yorucu oluyor bir de ne zaman yumurtlama oluyor bilmek istiyorum bakalim

Aynen çok ümitlenmıştım ya psikolojik galiba vücudum oynadı resmen benimle neyse artık onumuzdeki maclara bakicaz
Gelecek aya bu yasadigin belirtileri elersin o zmn. Bide ovuyle dene bklm. Hayrlisi insllh
Uzun sure sonra gelince belki ondan ole hissediosundur. Zamnla alisinca gecer bu hissin. ALLH TAMAMINA ERDIRSN

İyi aksamlar kızlar bayadir uzak kaldım burdan bı haftadir direksiyon derslerim var sabah 7 buçukta evden çıkıyorum öğle 13:00 de anca eve varıyorum yoruluyorum dışarda olunca bı de kaç saat araba oluyorum neyse ki iyi yönü dersler çok iyi gidiyor sizler nasılsınız

Cok sukur yuvarlnip gidiorz yavrm. Nasil olsn. Kizina kim bakio sen gelene kdr

Gelecek aya bu yasadigin belirtileri elersin o zmn. Bide ovuyle dene bklm. Hayrlisi insllh

Uzun sure sonra gelince belki ondan ole hissediosundur. Zamnla alisinca gecer bu hissin. ALLH TAMAMINA ERDIRSN
İsteme korkusu değil kız tam tersine bas edememe korkusu ve inan ben sizle deneddğim o temmuzdan beri bir daha hiç denemedim korunduk ta ki bu aya kadr...
(Sebebini de biliyorsun izin zamanına denk gelsin diye..Ya temmuz ya subatta yapmam lazımdı bebişi) Eşim ikna etti bir arkadas ikna etti.. Şimdi de duygularım karısık valla yani ya yapamazsam üstesinden gelemezsem filan duyguları...

Allah elbette sağlıklı evlat versin rabbim utandırmasın zoruna gitmesin...
İnşallah güç verir hamileliğim de zor geçiyor benim bunda her sey kolay olur inşallah bana dua et kız F Fatma KTL

Hiii herkes yapio sen nie yapamaysin ki senn neyin eksik. Bi sekilde buyuyup gidiolr. Allh nasip etmisse halledersin her skildee

Hiii herkes yapio sen nie yapamaysin ki senn neyin eksik. Bi sekilde buyuyup gidiolr. Allh nasip etmisse halledersin her skildee
İnşallah dualarını eksik etme inşaallah çok dua ettim benden daha çok isteyenlere...
Simdi de dualarıma devam edecem herkes için.... rabbim isteyen herkese sağlıklıca nasip etsin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…