- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.272
- 218
Benim olan bosey yok gelmiyor ne yazik kiÇok güzel yazmışsın ben de aynısını demek istiyorum çoğu zaman. Evladını kaybetmek sahip olamamaktan daha acı, olmayınca olmuyor diyorsun ama sağlıksız olup elinden bir şey gelmeyince o çaresizliği tarif etmek bile zor yaşadığım için biliyorum keşke olmuyor deseydim ya da keşke kendisi düşseydi diyecek duruma gelmiştim, Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordur denir ya çok güzel bir söz her şeyde bir hayır var buna gönülden inanmak lazım ve herkesin sınavı farklı önemli olan sabredip beklemek, zor günler geçiyor elbet.. L Loriklorik bu yazdıklarım sana, sen inançlı ve pozitif birisin lütfen umutsuz olma, dua et senin olan sana gelecektir
Bu dediğiniz normal aşılama içinBunu bir çok yer yapıyor hatta çok küçük şehirlerde basit kadın doğum muayenehaneler bile yapıyor kolay ve ihtimali yuksek bir şey gibi sanki
Evet her yer yapmıyor ama yaygınlaştı bu ara küçük sehirlerde bile özel muayrnesi olan k.dogumlar yapıyorBu dediğiniz normal aşılama için
Çipliyi heryerde yapmıyorlar diye biliyorum
Inşallah babam hayirlisiyla Allahım nasip etsin isteyen herkeseİnsallah o kırmızıyı idrar testindede görecez balammmmhayırlısı olsun
Evet ama araştırma yapmaya başlıormEvet her yer yapmıyor ama yaygınlaştı bu ara küçük sehirlerde bile özel muayrnesi olan k.dogumlar yapıyor
Üzülme cicegim vardır bundada bir hayır gelecek aya insallah nasip olur
AmiiiiiiinnnnnnInşallah babam hayirlisiyla Allahım nasip etsin isteyen herkese
Inşallah canım çok sağolun desteğiniz için gerçektenÜzülme cicegim vardır bundada bir hayır gelecek aya insallah nasip olur
Ayyyyyy sükürler olsun bir cicegim sevindi yarabbim coksükürrrrr
Hepinizden Allah razı olsun canlarım göbüşleriniz bebişle dolsunAyyyyyy sükürler olsun bir cicegim sevindi yarabbim coksükürrrrrcok mutlu oldum kuzum gözünüzaydın hayırlı olsun bak ne kadar umutsuzdun allahın nasıl büyük oldugunun kanıtı bu iki cizgi
Naısl umut oldun bize Bi bilsenHepinizden Allah razı olsun canlarım göbüşleriniz bebişle dolsun
Hcg 400 çıktı
Maşallah ya...Hepinizden Allah razı olsun canlarım göbüşleriniz bebişle dolsun
Hcg 400 çıktı
Sağlıkla artsın değerin inş bize de dua etHepinizden Allah razı olsun canlarım göbüşleriniz bebişle dolsun
Hcg 400 çıktı
Balım yumurtlamadan adete kadar göğüs ağrım olur her zaman bu böyleydi yine aynı oldu.Naısl umut oldun bize Bi bilsenhiç bi belirtin yok muydu cnm
Maşallah ya...
Etmez olur muyum hiç hep aklımdasınız inankiSağlıkla artsın değerin inş bize de dua et
Demekki belirti aramamak lazımBalım yumurtlamadan adete kadar göğüs ağrım olur her zaman bu böyleydi yine aynı oldu.
Yumurtlamadan adete kadar yumurtanın olduğu tarafta günde en fazla iki üç kez kendini hissettirecek ağrı olurdu ki ağrı da denmez yani öyle bir kıpırtı gibi yine aynısı oldu.
Başka da bir şey yok. Hepsi adet öncesi rutin. Hatta baş ağrısı ile gelir adetim. Dün adet günümdü başım felaket ağrıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?