Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim olan bosey yok gelmiyor ne yazik ki

Bunu bir çok yer yapıyor hatta çok küçük şehirlerde basit kadın doğum muayenehaneler bile yapıyor kolay ve ihtimali yuksek bir şey gibi sanki
Bu dediğiniz normal aşılama için
Çipliyi heryerde yapmıyorlar diye biliyorum

Merhaba, ben de 2020den sağlıklı bir evlat bekliyorum, iki senedir nasip olmadı öncesinde bi boş gebeliğim var, rahim filmi çekildi hormonlara bakıldı, eşimin değerlerine bakıldı hepsi normal, sadece engel teşkil etmeyen bi yerde 1cm çikolata kistim var, aşılama tüp bebek yapamıyoruz eşim istemiyor, şimdilik ovülasyon testi ve promen prowomen kullanıyoruz, başka önerileriniz varsa açığım, çok yoruldum 2 senedir

Selam herkese kızlar bugn nasılsınız
MelodiminEsi hayırlı olsun kuzum
MelodiminEsi cnm bizi habersiz bırakma
Ayyyyyy sükürler olsun bir cicegim sevindi yarabbim coksükürrrrr cok mutlu oldum kuzum gözünüzaydın hayırlı olsun bak ne kadar umutsuzdun allahın nasıl büyük oldugunun kanıtı bu iki cizgi
Hepinizden Allah razı olsun canlarım göbüşleriniz bebişle dolsun
Hcg 400 çıktı

Naısl umut oldun bize Bi bilsen hiç bi belirtin yok muydu cnm
Balım yumurtlamadan adete kadar göğüs ağrım olur her zaman bu böyleydi yine aynı oldu.
Yumurtlamadan adete kadar yumurtanın olduğu tarafta günde en fazla iki üç kez kendini hissettirecek ağrı olurdu ki ağrı da denmez yani öyle bir kıpırtı gibi yine aynısı oldu.
Başka da bir şey yok. Hepsi adet öncesi rutin. Hatta baş ağrısı ile gelir adetim. Dün adet günümdü başım felaket ağrıdı

Demekki belirti aramamak lazım

Kızlar ovulasyon testi alsammı bu ay bilmiyorum daha mi çok strese sokar acaba emin değilim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…