- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
Çok üzüldüm senin için bende eşime engel oldum 2 yıl istemedim hazır değildim onun hep içi gidiyodu milletin çocuğunu görünce. Hep te kızar bana senin istememen yüzünden haa baba olamadım diye hamilelik düşündüğüm süreçte ona adet olduğumu söylediğimde mesela kahroluyodu niye adet oluyosun ki diyodu bende onun vebaline girdim ama o bana hakkını helal ettiEngel oldu tabiki ben elimizdeki parayı tüp bebek için harcamak istedim o Baska seylere verdi sürekli..
Amin çok sağol.. Kısa sürede hamile kalırız inşallah doktor yüzü görmedenSuan düzelmis sanırım tutumu insallah allah istedigin yavruyu kucagına verir cicegim
Allah razı olsuninşallah rabbim sana da tez zamanda hayırlı evlat nasip eder
doldurma kendini hiç bebeğini üzme benim de mesela çevremde var torununa hiçbişyey yapmayan insanlar vallahi nelerini gördü bu gözler en azından diyebilmiş ne lazım onu alayım diye
Aminnn aminnnn inşallahAmin çok sağol.. Kısa sürede hamile kalırız inşallah doktor yüzü görmeden
Bende ettim.. Bundan sonra engel olursa basacam bedduayı :))))Çok üzüldüm senin için bende eşime engel oldum 2 yıl istemedim hazır değildim onun hep içi gidiyodu milletin çocuğunu görünce. Hep te kızar bana senin istememen yüzünden haa baba olamadım diye hamilelik düşündüğüm süreçte ona adet olduğumu söylediğimde mesela kahroluyodu niye adet oluyosun ki diyodu bende onun vebaline girdim ama o bana hakkını helal etti
Hic aklıma gelmediki o an yumurtayla bozmustum kafayıVallaa hıncini alirsa hic sasrmaaa. Savasi sen baslatmissin. En azindan agda ypistraydin bi yerine
İnsallah balamAmin çok sağol.. Kısa sürede hamile kalırız inşallah doktor yüzü görmeden
Spermiyogramtesti mi? Bu test?Hic aklıma gelmediki o an yumurtayla bozmustum kafayı
Cok üzdü ama fatmam önce bende yaptırırım testlerimi tekrar dedi simdide sen yaptırıyorsun ya ne oldugu cıkar ordan zaten diyo alamadım hala hırsımı sanki tek basıma yapacam ben cocuguisi yogun farkındayım ama ilk boslukta fırsat kollamasını bekliyordum simdide sallar gibi konusuyor
Valla benim özellikle kayınvalidem çok istiyodu kayınpederim sizin için en uygun zamanda olsun çocuğunuz derdi bugün kayınvalidem sevinçten yatamamış habire diyomuş ki kocasına kızıma şunu da alıcam bunu da yapıcam hediyeleri çok büyük hediyeler olacak onalr çoktan hazırda takmak için hamile kalmamı bekliyolar eşimi de aramış akşam bak kızıma iyi bak vallahi onu üzersen kırarsan sna hakkımı helal etmem demiş sesin çıkmasın kıza demiş. Dedim helal olsun kaynanama sana ayarı vermiş akıllı ol yoksa aklını alırım dedimAltin al dedim en sonyapin yapin diye diye basimin etini yediler bi zahmet alsinlr artk gerci bana ne aldilr ki yavruma da alsinlr. Gorecz baklm
Evet tetkiklerini yenilemesini istedi doktorum benim öküzde simdi yogunum anca bir ay sonra dediSpermiyogramtesti mi? Bu test?
Ahahhahaha inşallah bundan sonrasında hemen istediğiniz giibi hayırlısıyla olur inşallah bu arada iflas ettiğiniz için de üzüldüm inşallah bebek bereketli gelirBende ettim.. Bundan sonra engel olursa basacam bedduayı :))))
En iyisi kimseden hiç birşey beklememek.. Beklersen en kötü insan oluyorsun.. Sanki kendin için istiyormuş gibi algılıyor lar oğluna yapıyor aslında.. Rabbim akıl fikir versin kaynana milletine..Altin al dedim en sonyapin yapin diye diye basimin etini yediler bi zahmet alsinlr artk gerci bana ne aldilr ki yavruma da alsinlr. Gorecz baklm
Ne kadar bencilmiş bu öküz belki Allah korusun ama sende sorun varsa bile onda da sorun varsa ne yani şimdi doktor sende yrın şu sıkıntı var dese senin koca tetkiklerini yaptırmayacak mı çok sinirlendimEvet tetkiklerini yenilemesini istedi doktorum benim öküzde simdi yogunum anca bir ay sonra dedi
Bugünde kalkıp sen yaptırıyorsun ya birsorun varsa orda cıkar zaten diyor
O kendinde sıkıntı görmüyor o yüzden bu tavırları.. Senin test temiz çıkınca kendi panik yapar koşa koşa gider.. Yakınınızda varmı testi yaptıracağı ız bi yer?Evet tetkiklerini yenilemesini istedi doktorum benim öküzde simdi yogunum anca bir ay sonra dedi
Bugünde kalkıp sen yaptırıyorsun ya birsorun varsa orda cıkar zaten diyor
Cokmu bunalttım yoksa cokmu önemsemiyor gercekten anlayamıyorum cok üzdü amaNe kadar bencilmiş bu öküz belki Allah korusun ama sende sorun varsa bile onda da sorun varsa ne yani şimdi doktor sende yrın şu sıkıntı var dese senin koca tetkiklerini yaptırmayacak mı çok sinirlendim
ama ayıppppp tavrı beni sorunlu olarak icten kabul etmesi cok zoruma gittiO kendinde sıkıntı görmüyor o yüzden bu tavırları.. Senin test temiz çıkınca kendi panik yapar koşa koşa gider.. Yakınınızda varmı testi yaptıracağı ız bi yer?
az bile yapmissin o zamnHic aklıma gelmediki o an yumurtayla bozmustum kafayı
Cok üzdü ama fatmam önce bende yaptırırım testlerimi tekrar dedi simdide sen yaptırıyorsun ya ne oldugu cıkar ordan zaten diyo alamadım hala hırsımı sanki tek basıma yapacam ben cocuguisi yogun farkındayım ama ilk boslukta fırsat kollamasını bekliyordum simdide sallar gibi konusuyor
Bu zmnda bole kvValla benim özellikle kayınvalidem çok istiyodu kayınpederim sizin için en uygun zamanda olsun çocuğunuz derdi bugün kayınvalidem sevinçten yatamamış habire diyomuş ki kocasına kızıma şunu da alıcam bunu da yapıcam hediyeleri çok büyük hediyeler olacak onalr çoktan hazırda takmak için hamile kalmamı bekliyolar eşimi de aramış akşam bak kızıma iyi bak vallahi onu üzersen kırarsan sna hakkımı helal etmem demiş sesin çıkmasın kıza demiş. Dedim helal olsun kaynanama sana ayarı vermiş akıllı ol yoksa aklını alırım dedim
Ole valla. Zamnnda bekledim de noldu sankiEn iyisi kimseden hiç birşey beklememek.. Beklersen en kötü insan oluyorsun.. Sanki kendin için istiyormuş gibi algılıyor lar oğluna yapıyor aslında.. Rabbim akıl fikir versin kaynana milletine..
Sende ona göster göster içini titret ama elletme. Başına vursun koşa koşa giderama ayıppppp tavrı beni sorunlu olarak icten kabul etmesi cok zoruma gittigeceye kadar yanında oturmadım gittim diger odada agladım sonrada yumurtayı gecirdim Arastırma hastanesine randevuyla gidiyoruz canım tabi kendisi kabul edecekte ben randevu alacamdaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?