Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bende 1cm çikolata kisti var doktorlar engel değil senin stresin engel çok streslisin dediler, iki senedir kalamadım eşim istemediği için tüp bebek yaptıramıyoruz, yakın arkadaşım evlendi evlendikten sonra iki yumurtalıkta da biri 8 biri 6cm çikolata kisti çıktı, doktorlar tüp bebek bile olmaz dedi, kız 3 aya hamile kaldı şu an 8.ayında

Ts ederm bilgi icin cokda zor degilmis bilgi vermek

Normal testler çok düşük düzeyleri tespit ediyor.ben erken de yapmıştım oncekinde göstermemisti.
Kesinlikle benimde erken gebelikte cikmadi, normalde cıktı. Rabbim inşallah hayırlı zamanda nasip eder, doktorlarin çoğu kimyasal gebelikleri düşükten saymiyor ama bazı önemseyen doktorlarda oluyor. Riskli gebelik takibi yapanlar ve tüp bebek doktorları daha çok bilgililer bence. Benim 19.haftada düşüğüm olmuştu doktora gittim ne yapmamız gerekir test vs yada baska bir tetkik, hic bisey yapmaya gerek yok dedi. Şimdi gittigim doktor daha önce tüp bebekte çalışmış ona durumumu anlatınca sana niye hic bi test vs bisey yapmadılar dedi, yani gittiğin doktorunda çok önemi var.

Kızlar napıyorsunuz? Beni uyku tutmuyor haftaya bugünü bat şimdiden düşüncelere daldım gelcekmi gecikcekmi böyle sıkıntıya girmeme geciktirrmiki piskolojiğle alakası varmı yaa
Evet oluyor banada olmuştu, hatta 1 hafta gecikmişti, daha onceki gebeligimle tüm belirtilerim aynıydı sonra kan verdim tabi husran oldu. Düşünme yada aklina getirme deselerde benimde hic aklımdan çıkmıyordu

Evet canım doğru gerçekten. Gideceğim ins.iyi bir doktora bende

Duacınım cicegim allahım bu ay seni öyle bir mutlu etsinki ben daha önce hic mutlu olmamısım diyebil bebegine kavus insallahhhhh
Amin de sanki olmadı gibi bugün uyandım bir iki damla kan vardı. Şimdi hafif den karın sancısı da vurmaya başladı.

Evet oluyor banada olmuştu, hatta 1 hafta gecikmişti, daha onceki gebeligimle tüm belirtilerim aynıydı sonra kan verdim tabi husran oldu. Düşünme yada aklina getirme deselerde benimde hic aklımdan çıkmıyordu
Çok sinir bozucu düşünmicem derken Bile düşünüyor insan

Valla gebelik tamamen strese baglı ben kesin eminim stres yaptıkca olmuyor ama biraz akışına bırakınca rabbim nasip ediyor işte doktorlarda stresle asla olmaz dedi baba çok takıntılı insanım bende ama 2 yada 3 aydır aman rabbim herşeyin en iyisini bilir olursa olur dedim azaltmaya çalıştım inşallah rabbim umutlarımızı sevincimi yarıda bırakmaz rabbim tez zamanda isteyen herkeze nasip etsin inşallah

Amin inşallah tez zamanda hepimize sağlıkla nasip olsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…