İnşallah en kısa zamanda sende hamiş kalırsın Rabbim çok büyükÇok sağol cnm çok moral oldunmalesef lanet Bi kist
Geçmiş olsun canım bu çikolata kisti çpk sorunlu kist yani kişiden kişiye degişiyormuş tabi sakın umudunu kesme bide stresden uzak durmaya çalış bende 4 yıl önce ögrendim bu kisti 3 cm di ilk ögrendigimde çocuk istiyoruz diye gittik malesef kistle karşılaştık doktor dogum kotrol hapı verdi 1 ay kullan bakalım ne olcak dedi kullandım kist 1 ayda 5cm oldu hsg çekildim temiz çıktı ama bebiş olmadı normal yolla sonra başka doktora gittik hemen aşılama dedi olduö tutmadı sonre 3. Ye doktora gittim oda aşılama dedi oldum tutmadı tüp bebek merkezine yolladılar ön görüşme için gittik olur kistle dediler artık para içinmiydi herşey bilmiyorum dedik tüp bebege gidemeyiz şuan aradan 1 yıl geçti kistüm 9.6cm olmuştu ameliyat edicek doktorum kistle aşılamada tüp bebekte tutmazdı zaten %15 şans var dedi ama bence herşey nasip kısmet kistle hamile kalanlarıda çok duydum 2018 kasımda ameliyat oldum laparoskopi temizlendi kistim çok şükür ama 1 yıl da 5 yada 6 kez klomen+çatlatma ignesi tedavisi grdüm malesef yine olmadıyine hsg çekildim 2019 kasımda temiz çıktı 2 ay yine klomen+çatlatma ignesi kullandım sonuç yine hüsran en son dedim Rabbim ol dersen olur herşey senin elinde olursa olur dedik napalım şubat 25 de hamile oldugumu ögrendim ama çok yeniymiş inşallah rabbim sanada nasip eder isteyen herkeze nasip eder rabbim yeterki bebek diye çok odaklanma dicem ama bende asla stressiz bi hayat süremiyorum ama takmamaya çalış en azından umudunu yitirme birde doktor araştır doktorun sana verecegi morel çok çok önemli
İnşallahEvet varr
Hiç belirtim yok ama sadece gögüs dolgunluğundan başkaEvet varr
Belirti herkeste bir olmuyor ki kan versene gidip senHiç belirtim yok ama sadece gögüs dolgunluğundan başka
Eşim gelsin deBelirti herkeste bir olmuyor ki kan versene gidip sen
Ts ederm bilgi icin cokda zor degilmis bilgi vermekCicegim senin adet düzensizligin var bunun icin doktora gidip tedavi olman gerekir kanamaların ya cok uzun yada cok kısa sürede oluyor bunun nedenini arastırmaları gerekir istersen bir arastırma hastanesine git yakınlarında varsa.
Kimyasal gebelik adet gününe birkac gün kala veya adet gününde beta hcg deki artısla anlasılıyor adet döneminde gelen kanamayla gebelik sonlanıyor betahcg düsüyor. Yani hcg takibi yaptırmadan anlamak cok zor. bunu cogumuz yasıyoruz ama adetten ayırt edemeyebiliyoruz.
Tamam o zamanEşim gelsin de
Kesinlikle benimde erken gebelikte cikmadi, normalde cıktı. Rabbim inşallah hayırlı zamanda nasip eder, doktorlarin çoğu kimyasal gebelikleri düşükten saymiyor ama bazı önemseyen doktorlarda oluyor. Riskli gebelik takibi yapanlar ve tüp bebek doktorları daha çok bilgililer bence. Benim 19.haftada düşüğüm olmuştu doktora gittim ne yapmamız gerekir test vs yada baska bir tetkik, hic bisey yapmaya gerek yok dedi. Şimdi gittigim doktor daha önce tüp bebekte çalışmış ona durumumu anlatınca sana niye hic bi test vs bisey yapmadılar dedi, yani gittiğin doktorunda çok önemi var.Normal testler çok düşük düzeyleri tespit ediyor.ben erken de yapmıştım oncekinde göstermemisti.
Evet oluyor banada olmuştu, hatta 1 hafta gecikmişti, daha onceki gebeligimle tüm belirtilerim aynıydı sonra kan verdim tabi husran oldu. Düşünme yada aklina getirme deselerde benimde hic aklımdan çıkmıyorduKızlar napıyorsunuz? Beni uyku tutmuyor haftaya bugünü bat şimdiden düşüncelere daldımgelcekmi gecikcekmi böyle sıkıntıya girmeme geciktirrmiki piskolojiğle alakası varmı yaa
Evet canım doğru gerçekten. Gideceğim ins.iyi bir doktora bendeKesinlikle benimde erken gebelikte cikmadi, normalde cıktı. Rabbim inşallah hayırlı zamanda nasip eder, doktorlarin çoğu kimyasal gebelikleri düşükten saymiyor ama bazı önemseyen doktorlarda oluyor. Riskli gebelik takibi yapanlar ve tüp bebek doktorları daha çok bilgililer bence. Benim 19.haftada düşüğüm olmuştu doktora gittim ne yapmamız gerekir test vs yada baska bir tetkik, hic bisey yapmaya gerek yok dedi. Şimdi gittigim doktor daha önce tüp bebekte çalışmış ona durumumu anlatınca sana niye hic bi test vs bisey yapmadılar dedi, yani gittiğin doktorunda çok önemi var.
Amin de sanki olmadı gibi bugün uyandım bir iki damla kan vardı. Şimdi hafif den karın sancısı da vurmaya başladı.Duacınım cicegim allahım bu ay seni öyle bir mutlu etsinki ben daha önce hic mutlu olmamısım diyebil bebegine kavus insallahhhhh
Amin de sanki olmadı gibi bugün uyandım bir iki damla kan vardı. Şimdi hafif den karın sancısı da vurmaya başladı.
Çok sinir bozucu düşünmicem derken Bile düşünüyor insanEvet oluyor banada olmuştu, hatta 1 hafta gecikmişti, daha onceki gebeligimle tüm belirtilerim aynıydı sonra kan verdim tabi husran oldu. Düşünme yada aklina getirme deselerde benimde hic aklımdan çıkmıyordu
KesinlikleÇok sinir bozucu düşünmicem derken Bile düşünüyor insan
Valla gebelik tamamen strese baglı ben kesin eminimBende 1cm çikolata kisti var doktorlar engel değil senin stresin engel çok streslisin dediler, iki senedir kalamadım eşim istemediği için tüp bebek yaptıramıyoruz, yakın arkadaşım evlendi evlendikten sonra iki yumurtalıkta da biri 8 biri 6cm çikolata kisti çıktı, doktorlar tüp bebek bile olmaz dedi, kız 3 aya hamile kaldı şu an 8.ayında
Valla gebelik tamamen strese baglı ben kesin eminimstres yaptıkca olmuyor ama biraz akışına bırakınca rabbim nasip ediyor işte doktorlarda stresle asla olmaz dedi baba çok takıntılı insanım bende ama 2 yada 3 aydır aman rabbim herşeyin en iyisini bilir olursa olur dedim azaltmaya çalıştım inşallah rabbim umutlarımızı sevincimi yarıda bırakmaz rabbim tez zamanda isteyen herkeze nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?