Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hahah ah ay şuan sesli güldüm haha eşim uyuyor yatakdayım bende noluyo diyo nasıl anlatırım şimdi bunu

Yaaa Allah razı olsun kuzum benim Coook teşekkür ederim Rabbim ne istiyorsan hayırlısıyla kat kat versin Aşılama tedavisindeyim kuzum iğne oluyorum 5 gündür inşallah gerek kalmaz artık başka ilaçlara Ama çok mutlu ettin beni Rabbim senden razı olsun

Hahah ah ay şuan sesli güldüm haha eşim uyuyor yatakdayım bende noluyo diyo nasıl anlatırım şimdi bunu
Hamilelik psikoloji bozuyo galiba bide bugün kesem oluşuyo galiba hiç yaşamadığım belirtiler yaşıyorum karnımda karnımın içinde bi hortum bağlamışalr bütün organlarımı emcikliyo sanki yerleşiyosun galiba sıpa diyorum tertemiz delirdim.

İnsallah anneeemmm sen gecen sene besinci gün verdiginde degerlerin nasıl cıkmıstı peki kuzum amh yüksekmiydi?
Kuzum tam hatırlamıyorum yalan olmasın şimdi ben adet gecikmesi yaşadığında DA Prolaktine bakıyor mesela benim. Pko olunca içi sıvı dolu yumurta demek oluyor ne yazık ki

Ahhh geçse kuzum geçmiyor akrabada da var benim Allah razı olsun sağ ol

Nekadar ilgiinçç bir mekanizma dimi şu vucut

Bu hayatta en güzel şey bi insanın dualarındabyer alabilmek bana göre o kadar güzel dua etmişsin ki gözlerim doldu Allah senden de razı olsun bu ay recep ayı ve rabbime hamdetme ayı bol bol duanı gönder rabbime hayırlısyla inşallah sende bzie bu ay hamile kaldığını söyler hayırlısıyla da bebeğini kucağına alırsın

İnsallahhhh kuzum yaaaa hepinize seker gönderecem hele bir hamile kalayım L Loriklorik hamile kalsın onada poset gönderecem olur olmadık yerde kusmasın diye biz dua etmekten vazgecemeyiz zaten bu istekle sizlrrde dualarınızı esirgemeyin lütfen allah rızası icün

Nekadar ilgiinçç bir mekanizma dimi şu vucut

Ya ben bebenin oluşuumuna akıl erdiremiyorum vücuda mı akıl erdircem bak ne dicem ben her idrarımda dönüp idrarımın rengine bakıyorum bu ay böyle bi manyaklık başladı bende neyse bakıyorum böyle idrarımın içinde yüzem şeyler var o kadar sperm zigot yumurta döllenme videosu izlemişim ki idrarımda sperm görüyorum hem de kuyruklusundan oha lan hala içimde sperm mi var diyorum ben gerçekten iyi değilim

Evet en güzeli dualarda olmak. Her zaman dua ediyorum elimden geldiğince burda ve etrafımda anne olmak isteyen ve anne olan herkese .Amin ecmain inşallah Allah nasip eder dualarımızı inşallah mübarek günlerin ,ayların hürmetine.Duası kabul olmuş kullar arasında oluruz inşallah Aminnn inşallah en kısa zamanda güzel haberler veririm

Kuzum tam hatırlamıyorum yalan olmasın şimdi ben adet gecikmesi yaşadığında DA Prolaktine bakıyor mesela benim. Pko olunca içi sıvı dolu yumurta demek oluyor ne yazık ki
Ahhh geçse kuzum geçmiyor akrabada da var benim Allah razı olsun sağ ol
Rabbim tedavini kolaylastırsın sifa olsun kullandıgın ilaclar insallah aybalam bence sen klomenle hamis kalacaksın unutma bu sözümü

Sabah diş fırçaladığımda gelen o kusma hissi çok beter macunu yutuyorum Sonra öğür de öğür başka hiç bişey uok macunumu değiştirecm

Yoha sperm görülecek boyuttamıki yeminle bendee her döllenme belgeselinde baktım ha

Dua eden dillere çok şükür oldu demeyi de nasip etsin inşallah rabbim

Rabbim tedavini kolaylastırsın sifa olsun kullandıgın ilaclar insallah aybalam bence sen klomenle hamis kalacaksın unutma bu sözümü
Bundan sonra klomene dönmez kuzum sanmıyorum çünkü onunla vakit kaybetmeyelim dedi. Aslında iki kere kullandım. Aminnn inşallah şifa olurlar Allah razı olsun çiçeğim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…