Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bundan sonra klomene dönmez kuzum sanmıyorum çünkü onunla vakit kaybetmeyelim dedi. Aslında iki kere kullandım. Aminnn inşallah şifa olurlar Allah razı olsun çiçeğim
Ben klomenle geçen vaktimi boşa harcanılan zaman olarak görüyorum çünkü femarayla hamile kalanlar daha fazla ve düşündüğüm gibi de oldu

Bundan sonra klomene dönmez kuzum sanmıyorum çünkü onunla vakit kaybetmeyelim dedi. Aslında iki kere kullandım. Aminnn inşallah şifa olurlar Allah razı olsun çiçeğim
Suan klomen kullanıyorsn anladım eksikmi okumusum beyiniptal tedavinde yakında kalacaksın hamile öyle diyeyim ozaman insallah allah sendende razı olsun cicegimmmm

Ben klomenle geçen vaktimi boşa harcanılan zaman olarak görüyorum çünkü femarayla hamile kalanlar daha fazla ve düşündüğüm gibi de oldu
Ben ikisinden de hamile kalanı duydum ama femara daha etkili oluyor sanırım kiminde. Bilmiyorum kuzum ne derlerse onu yapıyorum iğne verdi 13 tane oluyorum hayırlısı olur inşallah

Ben ikisinden de hamile kalanı duydum ama femara daha etkili oluyor sanırım kiminde. Bilmiyorum kuzum ne derlerse onu yapıyorum iğne verdi 13 tane oluyorum hayırlısı olur inşallah

Femaracılar daha fazla ama sana aşılama için önce hamgi hapı verdi peki

Suan klomen kullanıyorsn anladım eksikmi okumusum beyiniptal tedavinde yakında kalacaksın hamile öyle diyeyim ozaman insallah allah sendende razı olsun cicegimmmm
Yok direk iğne verdi bu sefer hap yok balım . Olsun sağ ol gene Amin inşallah kalırım Rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasin her isteyen kuluna nasip etsin inşallah

Bence hiç bilme yumurtaları uyarmak için kullanılan hap arkasından da iğne veriyor yumurta çatlasın diye .
Klomen hap femara ignemi oluyor kuzum
İnsallah hic ögrenip yapmama gerek kalmaz İnsallah uygulayanlarda hemen hamile kalır amin suraya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…