- 30 Kasım 2019
- 2.044
- 2.717
- 63
Ben klomenle geçen vaktimi boşa harcanılan zaman olarak görüyorum çünkü femarayla hamile kalanlar daha fazla ve düşündüğüm gibi de olduBundan sonra klomene dönmez kuzum sanmıyorum çünkü onunla vakit kaybetmeyelim dedi. Aslında iki kere kullandım. Aminnn inşallah şifa olurlarAllah razı olsun çiçeğim
Yok artık başka bişilerdirKız halüsülasyon değil bildiğin kuyruklu beyaz başlı bişeyler görüyorum bence hala sperm akıyo içimden
Suan klomen kullanıyorsn anladım eksikmi okumusum beyiniptalBundan sonra klomene dönmez kuzum sanmıyorum çünkü onunla vakit kaybetmeyelim dedi. Aslında iki kere kullandım. Aminnn inşallah şifa olurlarAllah razı olsun çiçeğim
Ben ikisinden de hamile kalanı duydum ama femara daha etkili oluyor sanırım kiminde. Bilmiyorum kuzum ne derlerse onu yapıyorum iğne verdi 13 tane oluyorum hayırlısı olur inşallahBen klomenle geçen vaktimi boşa harcanılan zaman olarak görüyorum çünkü femarayla hamile kalanlar daha fazla ve düşündüğüm gibi de oldu
Sperm kaç gğn yaşayabiliyo içimizde akıyo olabilir ve idrarda bildiğin yüzüyo ya dürbünüm olsa yakından izliycem de yok yarın alsam mı acabaYok artık başka bişilerdirbeyaz mı bendede oluyo o ya ne onlar harbiden
Ben ikisinden de hamile kalanı duydum ama femara daha etkili oluyor sanırım kiminde. Bilmiyorum kuzum ne derlerse onu yapıyorum iğne verdi 13 tane oluyorum hayırlısı olur inşallah
Femera ne klomen neBen ikisinden de hamile kalanı duydum ama femara daha etkili oluyor sanırım kiminde. Bilmiyorum kuzum ne derlerse onu yapıyorum iğne verdi 13 tane oluyorum hayırlısı olur inşallah
Sperm kaç gğn yaşayabiliyo içimizde akıyo olabilir ve idrarda bildiğin yüzüyo ya dürbünüm olsa yakından izliycem de yok yarın alsam mı acaba
Yok direk iğne verdiSuan klomen kullanıyorsn anladım eksikmi okumusum beyiniptaltedavinde yakında kalacaksın hamile öyle diyeyim ozaman insallah allah sendende razı olsun cicegimmmm
Efndm cnm
Bence hiç bilmeFemera ne klomen ne
Simdi anladam balam allahım görsün görsün aminnnnnYok direk iğne verdibu sefer hap yok balım . Olsun sağ ol gene Amin inşallah kalırım Rabbim kimsenin emeğini boşa cikarmasin her isteyen kuluna nasip etsin inşallah
Ne yapıyorsun cen küstünmü ananaEfndm cnm
Adet gecikmesi yaşadım ben Ocak ayında hsg çekildim sonra gecikmem oldu duphaston verdi sonra iğneye başladıkFemaracılar daha fazla ama sana aşılama için önce hamgi hapı verdi peki
İkisi de pkolularsa yumurta tembelliği olanlara verilen yumurta geliştirici ilaç ama femara klomenden daha etkili bi ilaçFemera ne klomen ne
Klomen hap femara ignemi oluyor kuzumBence hiç bilmeyumurtaları uyarmak için kullanılan hap arkasından da iğne veriyor yumurta çatlasın diye .
Adet gecikmesi yaşadım ben Ocak ayında hsg çekildim sonra gecikmem oldu duphaston verdi sonra iğneye başladık
Kadın olmak nezor is yavvvİkisi de pkolularsa yumurta tembelliği olanlara verilen yumurta geliştirici ilaç ama femara klomenden daha etkili bi ilaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?