Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şimdi ne diyim ki en son ilaç kullanarak adet oldum tedaviye başladık. 27 Şubat'ta oldum . Ama aşılama olacağım ya ne zaman olacak bilmiyorum daha kontrole gidiyorum.
Tamam balam icinden gececek ve netlestiginde batını vereceksin bana sen kendi rızanla ve cok dua alacsksın burada

Allah razı olsun kızlar Bu güzel muhabbet için çok teşekkür ederim Uyuyayım ben de. Hayırlı geceler Allah'a emanet olun. Sabaha dualarımız kabul olmuş sevinciyle uyanalim inşallah

Amin inşallah yrın gece de bekleriz ne de olsa ben geceleri burdayım

Gece beşte uyudum gece üç dört kez uyandım sabah 10 da hepten uyandım bütğn gğn misafirim vardı uyumadım
Hm baya da yorulmussundr simdi. Bnm de pek uykm gelmiodu ne yalan solim simdi. Belki sen de benm gibisindr. Yorgunluktan da uyuyamio olabilirsn. Bole gece gec uyudun mu duzen hep bole oluo malesef

Hm baya da yorulmussundr simdi. Bnm de pek uykm gelmiodu ne yalan solim simdi. Belki sen de benm gibisindr. Yorgunluktan da uyuyamio olabilirsn. Bole gece gec uyudun mu duzen hep bole oluo malesef
Yaa bi de herhalde çok düşünüyorum kese oluşacak mı kalp atışlarını duyabilecek miyim diye belki de ondan diycem ama sıcaklıyprum inanılmaz sıcaklıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…