Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Başka marka alacağım ben de galiba, bu markanınkini beğenmedim

bu macun istekliliği arttıyor benim herif zten boğa istek fazla
sperm yok
şu çakşır suyunu içirmenin yolu olmalı
bize doktorumuz saf balın için çakşır bitkisini karıştırın demişti
1 kg bala 50 gr çakşır çekilmiş çakşır kökü.. onu yapacaz

Çakşır suyunu portakala karıştırıyorum bizimkinin haberi yok. Portakal suyu içelim corona virüsüne bağışıklığı kuvvetli olanlar yakalanmıyormuş ondan her gün portakal sıkayım da içelim demiştim. İçine karıştırıyorum ruhu duymuyor

bence birşeyle karıştırma kuzum
birde onun ölçüleri vardı

Yapmaya devam et geçte olabiliyor yumurtlama canım benim adete bir hafta kala olmustu yumurtlamam
Bir hafta kalayı değerlendirip olumlu sonuç aldınız mı? 8 ay normal denedik olmadı bu ay ilk defa ovulasyon testine başladım soğan kürü de yapıyorum ayrıca.

Bir hafta kalayı değerlendirip olumlu sonuç aldınız mı? 8 ay normal denedik olmadı bu ay ilk defa ovulasyon testine başladım soğan kürü de yapıyorum ayrıca.
Ben aralığın son haftası soğan kürü yaptım ama on gün yaptım bu ay hamile kaldım ama soğanla bi alakası var mı bilmiyorum çünkü hu ay iğne ve ilaç da kullandım

Ben aralığın son haftası soğan kürü yaptım ama on gün yaptım bu ay hamile kaldım ama soğanla bi alakası var mı bilmiyorum çünkü hu ay iğne ve ilaç da kullandım

insallah balam rızıkları geldigi gün bebeklerimizde gelecektir insallah allah büyük

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…