Başka marka alacağım ben de galiba, bu markanınkini beğenmedimhormonlardan dolayı öyle olabilir normal canım
sen yapmaya devam et
ben 2 ay önce sürekliboş gördüm geç yumurtladım 28. günde pik oldu
jatta burayada yazmıştım
kızlar devam et demişti ki gördüm zaten
bu macun istekliliği arttıyor benim herif zten boğa istek fazlaEsila marka çakşırlı bitkisel macun. İçinde çakşır, arı sütü, polen, bal, ısırgan tohumu, safran, çörekotu, hindistan cevizi, keçi boynuzu pekmezi, zencefil, karanfil, ginseng, üzüm pekmezibaktım da yazdım içindekiler bunlarmış. Cibsel gücü artırıcı ve sperm sayısına ve kalitesine faydası varmış. Eşim bunu yeseydi çok sevinecektim ama sevmedi tadını. Onun için ben yiyorum bir kaşık. Eşim de çakşır suyu içiyor. Aslında günde üç defa aç karnına içilecekmiş. Bizimki işte olunca sadece akşam yemeği öncesi içiyor. Her yerde satılıyor trendyolda bile var çakşır suyu, bir kaç şişe al kuzum, meyve suyuyla fln karıştır içir,
Çakşır suyunu portakala karıştırıyorum bizimkinin haberi yok. Portakal suyu içelim corona virüsüne bağışıklığı kuvvetli olanlar yakalanmıyormuş ondan her gün portakal sıkayım da içelim demiştim. İçine karıştırıyorum ruhu duymuyorbu macun istekliliği arttıyor benim herif zten boğa istek fazla
sperm yok
şu çakşır suyunu içirmenin yolu olmalı
bize doktorumuz saf balın için çakşır bitkisini karıştırın demişti
1 kg bala 50 gr çakşır çekilmiş çakşır kökü.. onu yapacaz
Negatif derken anlamadım çok sıvı alıp mı yaptın testiKızlar az önce ovülasyon testi negatif çıktıneden öyle oldu ki dün hem kontrol çizgisi hem diğer çizgi silikti ama vardı. Bugün çıkmadı
bence birşeyle karıştırma kuzumÇakşır suyunu portakala karıştırıyorum bizimkinin haberi yok. Portakal suyu içelim corona virüsüne bağışıklığı kuvvetli olanlar yakalanmıyormuş ondan her gün portakal sıkayım da içelim demiştim. İçine karıştırıyorum ruhu duymuyor
Bir saat bişi içmedim aslında. Dün yaptım silik ama çıktı iki çizgi. Bugün yaptım hiç çıkmadı çizgiNegatif derken anlamadım çok sıvı alıp mı yaptın testi
Bir kahve fincanı ölçüsü ama meyve suyu ile içilebiliyor diye okudum ben. Sade içilecek gibi değilbence birşeyle karıştırma kuzum
birde onun ölçüleri vardı
benim eşim içiyordu ters tepti diye bıraktıBir kahve fincanı ölçüsü ama meyve suyu ile içilebiliyor diye okudum ben. Sade içilecek gibi değil
Valla denemediğim ot çöp kalmayacak yakındabenim eşim içiyordu ters tepti diye bıraktı
bir daha deneyelim biz
insAllah cnmBirazcik daha sabir bakalin insalla gelirler tedavisiz
Çatlamıştır o zaman yumurta canım silikse değerlendir bugünüüBir saat bişi içmedim aslında. Dün yaptım silik ama çıktı iki çizgi. Bugün yaptım hiç çıkmadı çizgiyumurtlamayı kaçırmamışımdır umarım
Dün hem kontrol çizgisi hem de diğer çizgi silikti. Bugün yokÇatlamıştır o zaman yumurta canım silikse değerlendir bugünüü
Bıktın benden
Yapmaya devam et geçte olabiliyor yumurtlama canım benim adete bir hafta kala olmustu yumurtlamamDün hem kontrol çizgisi hem de diğer çizgi silikti. Bugün yokbir daha yapıcam
Bir hafta kalayı değerlendirip olumlu sonuç aldınız mı? 8 ay normal denedik olmadı bu ay ilk defa ovulasyon testine başladım soğan kürü de yapıyorum ayrıca.Yapmaya devam et geçte olabiliyor yumurtlama canım benim adete bir hafta kala olmustu yumurtlamam
Ben aralığın son haftası soğan kürü yaptım ama on gün yaptım bu ay hamile kaldım ama soğanla bi alakası var mı bilmiyorum çünkü hu ay iğne ve ilaç da kullandımBir hafta kalayı değerlendirip olumlu sonuç aldınız mı? 8 ay normal denedik olmadı bu ay ilk defa ovulasyon testine başladım soğan kürü de yapıyorum ayrıca.
Ben aralığın son haftası soğan kürü yaptım ama on gün yaptım bu ay hamile kaldım ama soğanla bi alakası var mı bilmiyorum çünkü hu ay iğne ve ilaç da kullandımBir hafta kalayı değerlendirip olumlu sonuç aldınız mı? 8 ay normal denedik olmadı bu ay ilk defa ovulasyon testine başladım soğan kürü de yapıyorum ayrıca.
insallah balam rızıkları geldigi gün bebeklerimizde gelecektir insallah allah büyük@Loriklorik N Nana AnaBal0ncuk kızlar ben sizden de yakında güzel haber alacağımıza eminim olumsuzluk çağırmayın biliyorum insan umutsuz oluyor çoğu zmn ama yoktan var eder Rabb'im isterse neler olmaz ki vaktini bekliyor elbet sizin nazlı minikler illaki gelecekler azıcık daha sabır
Bizim burada yagmur yagdı yagacak gibi balam hasta olurum ben kesin sindi cıkarsamErteleme çık dışarı bı hava al miss yürü açılırsn vala
İnsallah cicegim sana daha henüz hissim gelmedi gelince söylerim ben yinedeAhahahaaa ben de kendim için erkek hissediyorum başından beri kız erkek farketmez rabbim hayırlı evlat eylesin inşallah❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?