6.gün cicegimBitanem bunlar kaçıncı gün sonucu o da önemli bal annemm
Bende inanıyorumDoğrudur ama neyin care olacağını bilemiyor insan, böyle doğal şeylerin gücüne inanıyorum ben
Nanam yeter anacum yeterİnsanların psikolojisini bozmaktan baska birsey yapmıyorlar
Tamam cicegim salladım bak sallıyorumBende inanıyorum
Özüne bakacak olursak ilaçlarda bitkilerden yapılmuyırmu zaten
Nanam yeter anacum yeter
Salla milleti yaaa
O zaman fsh â takılma mutlaka 2. veya 3. gün bakılmali diğer günler zaten yüksek çıkar. Ama mutlaka takibini yaptır. Amh ya göre de pco vs yok bu doktorların bazıları cidden şaka gibiii6.gün cicegim
Buradan edemedigim tüm hakaret küfür vb ben icimden ettim o doktorbozuntusuna bebegimO zaman fsh â takılma mutlaka 2. veya 3. gün bakılmali diğer günler zaten yüksek çıkar. Ama mutlaka takibini yaptır. Amh ya göre de pco vs yok bu doktorların bazıları cidden şaka gibiii
Valla oglen 1 saat boslugumuz var yemek icin falan yuruyuse cikicam yarim saat artik napayim hala isteyim 10-11 de anca cikiyorum isten sabah 9 yine gelip ise devamKolay gelsin cnmcim. Biz de iiyiz cok sukur. Oturdgun yerde ayaklrini harekt ettir arada
Seni özlüyoruz cicegim hosgeldinHer aksam okuyup sonuna kadar oyle yazicam diyorum okurken yaa isim cikiyo yaa uyuyakaliyorum kim ne yapti kacirmicam dedim ama kacirdimOzledim sizleri elemanimizin biri evlendi 15 gun yok ve bitikleri oynuyorum iyice karnim buyudu saatlerce oturmak sabit bi sekilde belimi mafediyo oda bacagima vuruyo sizler napiyosunuzz bocuklu bocuksuzz ciceklerim
Ayy baya fazlaymis yaaa. Kiyamm.Valla oglen 1 saat boslugumuz var yemek icin falan yuruyuse cikicam yarim saat artik napayim hala isteyim 10-11 de anca cikiyorum isten sabah 9 yine gelip ise devam
Adetin ikinci günü bakıldığında kaç folikul görüldü? Amh değerinden daha çok ultrasonda gördüğümüz önemlidir dedi gittim tüm doktorlar kuzum. Spermlerde sıkıntı yoksa yumurta takibi ve yumurta geliştirici ilaç veya iğneleri denemeyi öner doktoruna bakalım ne diyecekBuradan edemedigim tüm hakaret küfür vb ben icimden ettim o doktorbozuntusuna bebegimogün travma yasattı bana hakkım helal degil
Daha yeni girdim eveİside biliyorsun masallah
Spermlerin son durumunu ögrenebilirsem önerecemAdetin ikinci günü bakıldığında kaç folikul görüldü? Amh değerinden daha çok ultrasonda gördüğümüz önemlidir dedi gittim tüm doktorlar kuzum. Spermlerde sıkıntı yoksa yumurta takibi ve yumurta geliştirici ilaç veya iğneleri denemeyi öner doktoruna bakalım ne diyecek
Faturayı sana ödetecekDaha yeni girdim evehemen el koydum yakında yolmazsa beni iyidir.
Aman ya bütün cefayı biz çekiyoruz onlar bi triplere giriyorlar hayret bir şeySpermlerin son durumunu ögrenebilirsem önerecem
Nasıl bir psikolojiye giriyorlar anlamıyorumkiAman ya bütün cefayı biz çekiyoruz onlar bi triplere giriyorlar hayret bir şey
Oğlu ödesin :) napiyosunuz bakalimFaturayı sana ödetecek
10 dan sonrası sıkıntı oluyo tabi biraz da laboratuvara bağlı referans aralıkları var
Herkes aksam yemegi yiyor sanırım benim öküz gec gelecekmis buaksamOğlu ödesin :) napiyosunuz bakalim
Herkes aksam yemegi yiyor sanırım benim öküz gec gelecekmis buaksam
Öyle oturuyorum balam sen ne yapıyorsun
Nazlı bir anneyle karsı karsıyayızBiz yemiyoruzzzz, çünkü yapmadım
Bnmkisi de gec gelcek yemk yapma dediiiNazlı bir anneyle karsı karsıyayızmidenmi bulanıyor balam nen var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?